• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıvırcık

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Saçlarım adeta bir pırasa incecik bir kıvrım dahi yok geçen arkadaşım saçını öriyim mi dedi ör dedim bozulmadı diye 2-3 gün açmadım açıncada kıvırcık oldu haliyle benim çok hoşuma gitti eşimde böyle daha hoş dedi perma yapıtırıyım diyorum ama saçım az belkide dümdüz diye az gözüküyo sizce perma yaptırsam mı :(((

Permaninda cesitleri var tabi cok.kivircik bi sekilde yapma bence hafif kalin dolgulu permali yaptir cok hosuna gittiyse:)
Hosuna gitmezse zaten kalici olmuyolar belli bi zaman sonra geciyor

Saçlarım adeta bir pırasa incecik bir kıvrım dahi yok geçen arkadaşım saçını öriyim mi dedi ör dedim bozulmadı diye 2-3 gün açmadım açıncada kıvırcık oldu haliyle benim çok hoşuma gitti eşimde böyle daha hoş dedi perma yapıtırıyım diyorum ama saçım az belkide dümdüz diye az gözüküyo sizce perma yaptırsam mı :(((

benim ünide arkadaşımında saçları dümdüzdü çok şikayetçiysi.su dalgası yaptırdı saçına.normalde 5-6 ay falan gidiyormuş ama düz olduğu için 3 ay fln gitti arkadaşımın.istersen böyle bi şey de deneyebilirsin.

benim saclarim allah vergisi kivircik oldugu icin sansliyim :16: :1: perma saca cok zararli diye duydum ama sen yinede arastir , gercekten cok istiyorsan yaptir bi kereligine :54:

duz sac ve kivircik sac sevmem.ama unutmaki inssnlsr sac duzlestiricilere ne paralar veriyor.:)dalgali hafif guzel duruyor birazda volum oldugunda harika bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıvırcık saçlı da düz olsun diye uğraşır durur. Hayat tezatlarla dolu işte.
Ben permayı çok alaturka buluyorum nedense 80 li yılların modası gibi.
Ama değişiklik olması açısından su dalgası olabilir belki.

Su dalgası perma yaptırmıştım lisedeyken. Kıvırcık değil çok güzel dalgalar olmuştu. Çok güzel oluyor. Ancak çok bakım gerekiyor. Şampuanı özel tarağı özel.Her yıkamadan sonra şöyle güzelce tarayıp ellerinle şekillendirmen gerekiyor yıka çık yapamıyorsun. sıkıldım mı arada fön deçektiriyordum. Şimdi biz düz saçlı olduğumuz yıkadık mı bir tarıyoruz bitiyor işi :) Tabi kesinlikle bakımlı gözüküyor perma. Zaten her yıkamadan sonra uğraşmış olduğun için belli ediyor saç kendini.

Perma bozuldukça aynı oranda dipten düz saçlar geliyor. Aslında birbirini dengeliyor o arada çok tuhaf bir görüntü oluşmuyor. 6 ay boyunca dayandı benim bunun 3 ayı da mükemmeldi.. Sonra yavaş yavaş söndü. 6 aydan sonra da devamlı kestirmem gerekti o permalı yerler iyice gidene kadar ve çok önemli bir şey oldukça fön çektim hep 6 aydan sonra.

Kıvırcıktan sıkılmam diyorsan dene bence :)

Benim saçlarım kıvırcık bende Brezilya fönü yaptırmak istiyorum düz olsun diye :31:

Kıvırcık saçlarımdan o kadar nefret ediyorum ki kabarıyor falan yolasım geliyor kendimi
:1:

bende kıvırcıklıktan şikayetçiyim
insan kendinde olmayana meraklı oluyor
perma saçı çok yıpratıyor
zaten inceymiş
risk alma arada ördürürsün

Ben de kıvırcığım.Çok zor kullanımı :( ille uğraşacaksın.Hamuilelikten sonra brezilya fönü düşünüyorum :27:

ben kıvırcığım düz olmayı çok isterdim şu yıka ve çık muhabbeti hiç yapamadım!! illa bi saat tarıcan saçlar yoluna yoluna sonra jöle köpükne varsa sürücen başka türlü bonus misali çıkıyosun irenç duruyo. yaşlanınca da cabası uğraşmak daha da zor. hadi şimdi uzun saçlıyız idare ediyoruz..

Ben perma yaptirdim aman allahim berbat oldu.normal günlük yaptigim.kivircik gbi olmadi. ablam yaptirdi onunda olmadi. ama öteki ablaminki harika oldu.saclarimda yandi.mahvoldu.allahtan 4 yil gectide dümdüz smdi.gerçi yaptirir yaptirmaz o gün yikama yoksa kalmaz dedi kuaför.ben hemen o günün aksami sacimi uç dört defa yikadim.olmadigindan.ve hemen düz düz olmuştu kurtulmuştumda . yandigiyla kaldim.sacimin

Benimd senin saçın gibi dümdüz. Bir ara biyaform yaptırdım. Baya hacimli oldu. Ben 1 yılı geçkin kullandım. Biraz yıprandı. Ama bakımı zor. Yıka ıslakken köpük sür. Kuruturken bukleleri düzelt. Şimdi zor geliyor yaptırmiyorum

maşayla filan kendin yapsan arasıra öyle kullansan.
Ben yaptırdım aynı senin gibi pırasadır saçlarım ama pişman oldum. tüy tüy gibi oldu lastik halini aldı ve kuruyken berbat hergün uğraşmam gerekiyordu bide asla tamamen düzelmiyor saç uzadıkça onları kestire kestire bitirebildim.

Back
X