Kıvransın

CorpseBride_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
88
106
8
32
Hanımlar, çok canım sıkılıyor yine...

Kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimdeki sıkıntıları bir türlü atamıyorum. Boşanma aşamasındayım, daha önceki konularımı da bilenler bilir, bir iki gün oldu yazalı. Odaklanamıyorum bir şeye. 15 gün oldu eşimle konuşmadım görüşmedim. Aramıyor ,yüzü de yok. İnsan nasıl böyle bir şey yapabilir. Resmen insanlık suçu işleyip bir de kendi aranmayı bekliyor..İğrenç yaratık. Polis bana dedi ki eşinizi arıyorum ama ulaşamıyorum, o numarasının doğru olduğuna emin misiniz... Bir de ben ararsam diye telefonu kapatmış. Nasıl pişkinlik diyeceğim ama yaptığı işleri insan evladı yapmaz zaten. Bütün bunların üstüne zaten arasa da konuşulmamalı zaten sesime yazık.

Kamu davası açıldığını öğrenirse ne tepki verecek onu da bilmiyorum. Henüz savcı bile incelememiş olabilir, çok yeni. Ama bu gerilim de canımı sıkıyor. Sonuna kadar arkasındayım davanın elbette. Ama aramasını istiyorum. Gururum iyice eziliyor. Bugüne kadar yaptıklarına öyle kapılmışım ki aptal gibi inanmışım, kendimi yemiş durmuşum. Kendime saygımı yitirene kadar bu psikolojiye nasıl kapıldım ben de bilmiyorum. Ben böyle değildim bunu biliyorum. İlk tokadı attığında,kolumu tuttuğunda direnmiştim örneğin, normal tepkiler veriyordum. Affettikten sonra ki hiç affedilmiyor gibi bir şey; kendi de affedilmek için olağanüstü çabalamadığından, asla eskisi gibi olmuyor ne ilişki ne siz. Eğer ki bir defa olsun şiddet olduysa derhal boşanın ,ayrılın buradan herkese sesleniyorum.Sonra öyle bir yüz göz olundu ki , ben de kötü sözler ettim sonra tekrar tekrar barışıldı 3 kez ailemin yanına geldim. Süreç kendimi kaybetme süreciymiş. İnsan kendi onuruna ağır gelen şeyleri nasıl yenilir yutulur hale getiririn ayaklı haliyim yani...

Ailesi beni suçladı utanmadan ben neden aileme söylüyormuşum , beni aç bıraksa da kayınpederim bakarmış beni dövse onlara gidermişim ama boşanmak diye birşey yokmuş kadın sabırlı olurmuş, erkeğin evde huzuru olmalıymış yoksa aldatırmış, sanki beni aç mı bırakmışmış, bir tokattan ne olurmuş, peki ben ne yapmışmışım, o suçsuz olsam vurmazmış.. Abisi ve babası sürekli bunu beslediler. Abisinin eşi bana topla valizlerini git ,ne olursa olsun terkedilmez gibi haddi olmayan şeyler... Bir tokattan pişmanlık krizleri geçiren eşimin egosu balon gibi şişmeye başladı. Tabi benim aptal tavırlarım, Yunus Emre tadında Fuzuli tadında aşkımın etkisi zaten malum... Suç benim ne yazık ki. Cahili ,yozu,yobazı 10 kmden tanıma cihazı icat etmeye ne gerek var, hep ortadaydı işte... Ama o annelik iç güdüsü müdür, gençlik midir,toyluk mudur ne denirse... Sırf eşim değil, ailesi de köle arıyor.

Babasını aradım evi terk ederken. Oğlun beni öldürüyordu ,ben ailemin evine dönüyorum artık hukukumuz bitti , senin çocuğun bence hiç iyi değil git başında dur dedim, sonradan kendini öldürme blöfleriyle uğraşmak istemememden esasen. bana Allah Allah çok iyi görünüyordunuz sen neredesin sakinleşince ara beni dedi. Ama ne eşim ne babası gece 11de otogarda otobüse mi bindi, cebinde parasız nasıl gitti , ne yedi ne içti düşünemediler. '' Erkekler''. Sonuçta beni öldürse bile suçlu benim. Kötü laflar ettim. (!)Kadının kanı bedava, doğumda da kanı akar, düğünden sonra da, kürtajda kanı akar ,ruhu kan ağlasın ve çok konuşursa her yerinden kan akıtırız ,mantıkları böyle bunların.

Kaç günde kıvranma başlar yine de istiyorum çok istiyorum aramasını. Yalvarmasını, ağlamasını. O kötü niyetlerinin başlarına dolanmasını... Ama bir yandan geri dönüşleri tazminat istemini görmeleriyle olur diyorum. Eşimin bana diye aldığı bilgisayarı getirmeye kalktım diye nasıl elimden alışı vardı göreceksiniz. İçinde derslerim var dedimse de onun parasıymış vermezmiş. Ev de onunmuş eşyaları o almış. Lojman dairesi de onun üstüneymiş. Ben gidermişim... Bir yeni ''erkeklik'' daha.

Zaten parasını öderdim çok lazımdıysa, o an tek niyetim ders çalışmaktı ve bunu yapacağını da düşünmemiştim. Pek çok para,mal meselesinde ahlaksızdı eşim ne yazık ki. Ve yine ne yazık ki cimri bir insandı, hatta fitre sadaka dahi vermezdi. Çok rahatsız olurdum. Beslediğim hayvanları bana sormadan sokağa atardı. Bu adam paradan başka bir şeyle aramaz galiba beni. Bir de beni şikayet etmişsin diye arayabilir...

Sizlere ne oldu ,dönüş yapıp ezilen gurunuzu rahatlattınız mı boşanma aşamasında ? Sizce içim soğur mu bir nebze...

Aramasinı düşünür ve istersen soğumaz...umursamayacaksın..o aramanı beklesin sen değil..biliyorum çok zor ama önüne bak..çocuk var miydi..eltinin de haddini bildir ne boş konuşmuş..

Güzelim boylelerin bakis acisi belli zaten.
Seni dovse de sovse de sen suclusun demiyormuydu? O yuzden yalvarmasini yakarmasini bekleme hic.
Evet, gururun yikildi. Geri donus bekliyorsun pisman olmasini istiyorsun. En azindan kirilmis ruhun oksansin diye.
Ama bunlar egosal seyler. Ne degisecek pisman olsa kapinda kole olsa? Zaten yasattiklari ortada. Geri de donmeyi dusunmuyorsun umarim. Fazla toz pembemsi hayallere kapilma canim.
Yakip yikip gecti seni. Bunlari unutma.

Ha pisman olur mu dersen elbette olacak. Ama ne onemi var ki?
Kafa yapisi degismeyecek. Zaten bu kafayla boyleleri kendi kendilerine hayati zehir ediyor merak etme.
Sen kendine odaklan. Kafanin icine yasama oyle mi olur boyle mi olur..ne dusunuyorlar ne soylecekler diye kendini baglama. Acini yasa ama uzun tutma. Onunde yillar var vaktini boyle bos beyinsiz insanlara harcama.

Aramasını beklersen ve o seni aranasıda hayatın zindan olacak sana hiç aramasın bu şekilde bitsin herşey. Barışmak isteseydi arardı para içim arayacaksa hiç aramasın seni mutlu olmaya bak hayatını yoluna koymaya bak .

Araması sadece maddi kayba uğradığığında olacak gibi görünüyor. Canını da ancak maddi zarar verirsen yakarsın sana söyleyeyim. Sana aşkından sevgisinden asla aramayacak seven insan bu kadar şiddet uygulamaz. Açıkça yazdım kusura bakma. Kurtulduğuna şükret ve için soğusun istiyorsan maddi zarar ver ki onun da canı yansın. Sakın acıma ve gurur yapma bu konuda. Arkadaşımın böyle bir eşi vardı gurur yaptı hiçbirşey almadı lanet olsun diyerek. Eşi ne yaptı biliyor musun utanacağına çok sevindi bu duruma. Trajikomik!
Geçmiş olsun bundan sonra istediğin gibi mutlu bir hayatın olsun canım.

Sen ise yalnis yerden bakiyorsun. Su anda önemli olan o pisliklerden kurtulman ve tüm enerjini kendine harcaman. Arayip aglasa zirlasa bile ne degisir? Sen adin gibi biliyorsun ne pislik oldugunu. Yani yalvarsa kac yazar. Kurtulduguna dua et ve halen aklini onunla mesgul etmekten vazgec. O kendi pisliginde elbette bogulur bir gün. Enerjini yeni hayatina ve kendine harca

aha benim kocanın aynısı. aramayacak canim. açtığım maddi manevi tazminat davasına karşılık 2 misli ile dava acti.

para çıkacak ya cebinden. kıvranmasi yada kivranmamasi şu saatten sonra seni ilgilendirmemeli

şimdi bosanmayı isteyen taraf kararlı olduğu icin karşı tarafın yalvarması iç soğutmaktan ziyade can sıkıyor.Offf diyorsun kabullenmeyecek bosanmayı uzatacak davayı bitse de yoluma baksam diyorsun.zira insan herseyi unutuyor tekrar aşık oluyor evleniyor anne oluyor o da öyle bir salak daha bulamayarak devam ediyor hayatına senin umrunda bile olmuyor.tecrübeyle sabittir.

inş hakli çıkarsınız bana uzak geliyor tekrar aşık olmak...
Salak kısmına yüzde yüz katılıyorum...

inş hakli çıkarsınız bana uzak geliyor tekrar aşık olmak...
Salak kısmına yüzde yüz katılıyorum...
ilkinde dili yanınca insanın çookkk uzak geliyor tabi ama Allah büyük öyle hızlı değışıyorki bazen herşey inanamıyorsun yeniden heyecanlandığına heves ettiğine.bence çok mutlu olacaksınız hepsi kötü kalpli degil bunların arada iyisi çıkıyor

Eski konularını biliyorum aramasını bekleme. Arasa dahi seni suçlayıp daha çok ezmek için arar. Cebinde beş parasız sokakta kaldığında bile aramamış şimdi mi arayacak?? Eğer canını yakacak cinsten maddi manevi tazminat davası açarsan sevgi böceği olabilir.

Aramasinı düşünür ve istersen soğumaz...umursamayacaksın..o aramanı beklesin sen değil..biliyorum çok zor ama önüne bak..çocuk var miydi..eltinin de haddini bildir ne boş konuşmuş..
Çocuk olacaktı, 2 aylıkken kromozom anomalisi varmış düştü. Çok üzülmüştüm ama şimdi diyorum ki o ilahi bir uyarıydı ve çocuk olsa herşey daha zor olurdu.

Evim, yuvam dediğim çok doğru. Ama buna ahlak denir ve her kadın bu ahlakı taşır . Bu hepimizde var. Ama ben evim,yuvam çırpınmasını yaparken ezikliğimden yapmadım. Tazminat da nafaka da istemlerimden biri. Ayrıca düğünde takılan takılar ve ailemin taktığı altınları da isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…