- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ne munasebet ? Zaten bugune kadar bu sacmaliga izin vermissiniz bu saatten sonra ne yapmam gerekiyor demeniz iliskiniz için saglikli olmaz. En basta yapmaniz gerekeni yapmamissiniz simdi yapsabizda degisen bisey olmayacakEvet maalesef sorunum buEn çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin (
Aranızda 18 yaş fark var. Ne bekliyordunuz ki?Evet maalesef sorunum buEn çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin (
Öyle bir insan değilTaviz vermeyin. Demek ki kendi zihniyeti bozuk. Kendisi diz üstü giyinenlere aç kurt gibi bakıyorsa herkesi öyle sanıyordur...
Umarım öyle değildirYaş farkı başında da vardı sonuçta. Ben kötü niyetli olup oyumu kendisinin başkalarına bakmaya başladığından sizi sıkmaya başlamasından kullanıyorum.
Taviz vermeyin.
O zaman yaş farkından dolayı gözünüzün açılmasından korkuyordur. Taviz vermeyin.Öyle bir insan değilHatta oldukça açık fikirlidir, takmazdı yani böyle şeyleri hiç. Bi anda oldu, sen bana aitsin sadece ben görmeliyim gibi bi düşünce
Evet ama aylarca böyle bir sorun hiç olmadı. Dediğim gibi açık giyinmemi seviyordu bile, kıskançlık olmadı hiçAranızda 18 yaş fark var. Ne bekliyordunuz ki?
Çünkü sizi kendisine iyice bağladı. Hatta evlenelim dediğinde bile kestirip atamamıştınız.Evet ama aylarca böyle bir sorun hiç olmadı. Dediğim gibi açık giyinmemi seviyordu bile, kıskançlık olmadı hiç
Sanırım haklısınızÇünkü sizi kendisine iyice bağladı. Hatta evlenelim dediğinde bile kestirip atamamıştınız.
Siz sevin o da sizi üzsün. Yaşınız çok genç anlıyorum ama bu işin sonu yok.Sanırım haklısınızAma seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?