- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Oldu olacak eve de kapatsın.Bi anda oldu, sen bana aitsin sadece ben görmeliyim gibi bi düşünce
Aileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşıBencede guzelce alin konusun bu durumdan rahatsiz oldugunuzu.Zaman ilerledikce sahipleniyolar.Oncesinde giymen rahatsuz etmemistir cunku onunda gozune hitap ediyordu sanirim ciddi dusunmeye basladi.Bence ailesine iyi bak kesinlikle tanis.Benim boyle nisan oncesi iliskim bitti.Ailesi cok kapali gorusluydu ben acik giyinmeme ragmen.Kiskanilmak hosuna gittigi icin daha once taviz verdiysen erkeklerde level level artiyo bu kiskanclik kisitlamaya donusuyo.
Yani belki konuşsam, ondan başka kimseyle ilgilenmediğimi söylesem anlamaz mıNe munasebet ? Zaten bugune kadar bu sacmaliga izin vermissiniz bu saatten sonra ne yapmam gerekiyor demeniz iliskiniz için saglikli olmaz. En basta yapmaniz gerekeni yapmamissiniz simdi yapsabizda degisen bisey olmayacak
Kac yasindasin bilmiyorum ama ciddi dusunuyosan tanismasan bile ailesini ona sorarak iyi tani.Cunku oylesine devam ediyorsa oluru yoksa vakit kaybettigi icin pisman olunuyoAileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşı
Açık giyinmeyi seviyorum, yani daha doğrusu öyle rahat ediyorum. Yazın şort giymek mesela kastettiğim. Artık giymesem çok büyük bi taviz mi vermiş olurum1. 18 yaş çok büyük bir fark jenerasyon farkı var maalesef düşünce yapısı farklı olur.
2. Bazı erkekler aşırı kıskançlığını seni çok seviyorum kimse görmesin seni bana ait ol gibi saçma laflara bağlıyor.
3. Benimde sevgilim kıskanç açık giyinmemi istemez ama dediği şey şu hep " ben senin ne giyeceğini biliyorum sana güveniyorum "
4. Ben çok açık bir insan da değilim çok sorun yaşamıyoruz.
5. Sen açık giyinen bir insansan ve sevgilin senin hayatına müdahale ediyorsa ayrılmalısın.
Bunu baya eleştirmişti herkes. Ben 21 yaşındayım o 40. Ama mutluyuz bir problem olmadı şu ana kadarYaş farkı çok değil mi ilerde siz 30 o 50 nerdeyse
Bence karıstırmayın.Evet maalesef sorunum buEn çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin (
Açık giyinmeyi seviyorum, yani daha doğrusu öyle rahat ediyorum. Yazın şort giymek mesela kastettiğim. Artık giymesem çok büyük bi taviz mi vermiş olurum
Bilemedim sanki çıkacak problemler bundan da kaynaklı olabilir. Geçen bir arkadaşla muhabbeti geçti bu tarz konununda bzde merak ettik. İlerde çocuk falan olacak düşünmüyor musunuz misal nasıl olacak yada dede gibi kalacak yanında diye. Benimki merak yaniBunu baya eleştirmişti herkes. Ben 21 yaşındayım o 40. Ama mutluyuz bir problem olmadı şu ana kadar
Çocuk düşünmüyoruz, yani ben istemiyorum. Ama o çok isterse ve sorumluluğu alacağına güvenirsem de reddetmem heralde.Bilemedim sanki çıkacak problemler bundan da kaynaklı olabilir. Geçen bir arkadaşla muhabbeti geçti bu tarz konununda bzde merak ettik. İlerde çocuk falan olacak düşünmüyor musunuz misal nasıl olacak yada dede gibi kalacak yanında diye. Benimki merak yani
Hep saygı duydu şimdiye kadar. Tek sıkıntımız bu kıyafet konusu oldu. Bunu da güzel bi şekilde söylemeye çalışıyor güya ama anlaşılıyor yani çok kafaya taktığı. Göğsümü çok açık bulduysa mesela yaklaşıp öpüp koklayıp çok güzelsin ama sadece bana özel olmasın mı bu diyor mesela, sonra hafif hafif atışmaya başlıyoruz. Sonra da giderek büyüyoryaş farkı degil.
özgüven eksikliği yada taht oyunları (ego savaşı)
asıl sizden yaşça büyükse bu konularda daha güngörmüş olmasını ve fevri davranmamasını bekler insan.
sizin aklınıza, fikrinize, nerede ne giyineceğinizi bilmenize güvenmiyor mu?
kararlarınıza saygı duymuyor mu?
Hep saygı duydu şimdiye kadar. Tek sıkıntımız bu kıyafet konusu oldu. Bunu da güzel bi şekilde söylemeye çalışıyor güya ama anlaşılıyor yani çok kafaya taktığı. Göğsümü çok açık bulduysa mesela yaklaşıp öpüp koklayıp çok güzelsin ama sadece bana özel olmasın mı bu diyor mesela, sonra hafif hafif atışmaya başlıyoruz. Sonra da giderek büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?