Kıyafete karışan sevgili ( sebep yaş farkı mı?)

Bi anda oldu, sen bana aitsin sadece ben görmeliyim gibi bi düşünce
Oldu olacak eve de kapatsın.

Hiç öyle çok seviyor ondan; yaşından dolayı özgüveni kırıldı gibi kalpli bahaneleri geçirmeyin aklınızdan.
Adam basbaya sizi avucunun içinde istiyor. Gak derse gak; guk derse guk!

Ne münasebet evde giyinme, dışarda dizin görünmesin. Ona mı kalmış?

Ohoo, o iş yaş. Böyle ömür geçmez. Yaşla alakası yok bu adamın karakteri, kendine olan güvensizliği.. katlanma, ilerisi daha fena oluyor bunların. Bugün kıyafete karışan yarın attığın adıma karışır ve hayatın kabusa döner. Tecrübeye güven lütfen

Bencede guzelce alin konusun bu durumdan rahatsiz oldugunuzu.Zaman ilerledikce sahipleniyolar.Oncesinde giymen rahatsuz etmemistir cunku onunda gozune hitap ediyordu sanirim ciddi dusunmeye basladi.Bence ailesine iyi bak kesinlikle tanis.Benim boyle nisan oncesi iliskim bitti.Ailesi cok kapali gorusluydu ben acik giyinmememe ragmen.Kiskanilmak hosuna gittigi icin daha once taviz verdiysen erkeklerde level level artiyo bu kiskanclik kisitlamaya donusuyo.

Aileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşı

Aileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşı
Kac yasindasin bilmiyorum ama ciddi dusunuyosan tanismasan bile ailesini ona sorarak iyi tani.Cunku oylesine devam ediyorsa oluru yoksa vakit kaybettigi icin pisman olunuyo

1. 18 yaş çok büyük bir fark jenerasyon farkı var maalesef düşünce yapısı farklı olur.
2. Bazı erkekler aşırı kıskançlığını seni çok seviyorum kimse görmesin seni bana ait ol gibi saçma laflara bağlıyor.
3. Benimde sevgilim kıskanç açık giyinmemi istemez ama dediği şey şu hep " ben senin ne giyeceğini biliyorum sana güveniyorum "
4. Ben çok açık bir insan da değilim çok sorun yaşamıyoruz.
5. Sen açık giyinen bir insansan ve sevgilin senin hayatına müdahale ediyorsa ayrılmalısın.

Açık giyinmeyi seviyorum, yani daha doğrusu öyle rahat ediyorum. Yazın şort giymek mesela kastettiğim. Artık giymesem çok büyük bi taviz mi vermiş olurum

Bence karıstırmayın.

Yaş farkı değil kesinlikle .. Bu bana göre ben ne dersem o olur kendini tatmin etmeceler falan filan taviz verme aman sonra çorabına kadar karışırlar bu adamlar sen nerde nasıl giyinceğini biliyosun ona göre taviz verme derim ..

Açık giyinmeyi seviyorum, yani daha doğrusu öyle rahat ediyorum. Yazın şort giymek mesela kastettiğim. Artık giymesem çok büyük bi taviz mi vermiş olurum

Tabiki de çok büyük bir taviz bu. O istediği için değil kendin istediğin için giyme. Ben İstanbulda yaşıyorum ve oturduğum semt gereği açık giyinmemeyi tercih ediyorum. Özgürlük maalesef bazı alanlarda kısıtlı. Evimin çevresi tekin değil.
Yaz tatiline gidince mini elbisemi rahatlıkla giyip çıkıyorum ve sevgilim de yanımda oluyor kesinlikle karışmıyor.
Nerede ne giyeceğimi ben seçiyorum o da bana saygı duyuyor.

Sana saygı duymayan bir adama olma bence. Sevgi her şeye yetmez saygı yoksa sevgi de biter.

Bunu baya eleştirmişti herkes. Ben 21 yaşındayım o 40. Ama mutluyuz bir problem olmadı şu ana kadar
Bilemedim sanki çıkacak problemler bundan da kaynaklı olabilir. Geçen bir arkadaşla muhabbeti geçti bu tarz konununda bzde merak ettik. İlerde çocuk falan olacak düşünmüyor musunuz misal nasıl olacak yada dede gibi kalacak yanında diye. Benimki merak yani

Çocuk düşünmüyoruz, yani ben istemiyorum. Ama o çok isterse ve sorumluluğu alacağına güvenirsem de reddetmem heralde.

yaş farkı degil.
özgüven eksikliği yada taht oyunları (ego savaşı)
asıl sizden yaşça büyükse bu konularda daha güngörmüş olmasını ve fevri davranmamasını bekler insan.
sizin aklınıza, fikrinize, nerede ne giyineceğinizi bilmenize güvenmiyor mu?
kararlarınıza saygı duymuyor mu?

Hep saygı duydu şimdiye kadar. Tek sıkıntımız bu kıyafet konusu oldu. Bunu da güzel bi şekilde söylemeye çalışıyor güya ama anlaşılıyor yani çok kafaya taktığı. Göğsümü çok açık bulduysa mesela yaklaşıp öpüp koklayıp çok güzelsin ama sadece bana özel olmasın mı bu diyor mesela, sonra hafif hafif atışmaya başlıyoruz. Sonra da giderek büyüyor

ben aşırı katı değilim bu konuda.
söyleyebilir fikrini.
size de uyuyorsa, yapabilirsiniz de.
ama bu istedikçe istiyor haline gelmemeli.
yada size uymuyorsa dayatılmamalı.
bu yüzden sizi kırmamalı.
bazen yeniden gözden geçirmenizi bekliyordur, ortamınız, alıştığınız kişiler, yaş grubu değişmiştir vs.
ama size göre her şey yolundaysa, evet taviz vermeyin.

20 yaş da çokmuş kuşak farkı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…