- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Birlikte yaşıyoruzAlışıp dışarda da giymek istemesin diye herhalde.
Haklısınız öyle yapacağımYaş farkı ile alakası yok karakterle ilgili.
Taviz verirsen senden küçük olan adam da karışır. Net olmak lazım, “ben böyleyim kabul edersen.” demek lazım..
Birlikte yaşıyoruz
Yanlış anlaşılmış bu kısım.... Evde onun yanında ne kadar açık olursa kıyafetim o kadar iyi manasındaCinler herhalde. Oyle bi konu vardi burda kv gelinine evde sort giyme cinler gorur demisti
Hayır kapalı bi insan istemiyor öyle bi yaşantısı yok, bana karşı da başlarda böyle değildi zaten.ayrıl ne bekliyosun madem kapalı üsturuplu istiyo kapalı insan bulsun açık bulup sonra üstünü şöyle giy böyle giy demesin
Evde herhangi bi şey giyinmemi istemiyor manasında mübalağa yapmıştım evde giyinmemi istemiyor derkenBirlikte yaşıyorsunuz o kısmı anladık da evde giydiklerinize neden karışıyor? Kim görecekmiş evde?
bunun sonu kapatmak zaten ne farkeder ki eninde sonunda önüne gelcekEvde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek
Evet var, çok hoşlarına gitmiyor elbette ama ailemle çok bağlarım sıkı değildir zaten.Bu ilişkiden ailenizin haberi var mı. Onların tepkisi nedir. Biliyorum konu yaş farkı değil ama ben sizin adınıza çok üzüldüm.
Yaşı problem etmiyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinnben aşırı katı değilim bu konuda.
söyleyebilir fikrini.
size de uyuyorsa, yapabilirsiniz de.
ama bu istedikçe istiyor haline gelmemeli.
yada size uymuyorsa dayatılmamalı.
bu yüzden sizi kırmamalı.
bazen yeniden gözden geçirmenizi bekliyordur, ortamınız, alıştığınız kişiler, yaş grubu değişmiştir vs.
ama size göre her şey yolundaysa, evet taviz vermeyin.
20 yaş da çokmuşkuşak farkı resmen.
Olabilir ama konu bu değil...18 yaş çok ciddi. Annemle aramda 17 babamla 19 yaş fark var. Bilmiyorum anlatabildim mi?resmen jenerasyon farkı var...
Yaşla ilgisi yok.Evet maalesef sorunum buEn çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin (
Çokk teşekkür ederim katılıyorum yazdığınız her kelimeye. Kitaba bakacağımYaşla ilgisi yok.
Muhafazakar olup olmamakla da ilgisi yok, zaten fark etmişsin. Hatta sözüm ona kadın hakları savunucu olup bunu yapan bile var.
Sorun senin kişiliğine, benliğine saygı duymaması. Öfke Dansı isimli bir kitap ver, öneririm, bu ilişki bozukluğunun dünyanın her yerinde var olduğunu ve bir psikoloğun konuyu nasıl açıkladğını göreceksin.
Nacizane tavsiyem, bu konu tartışılmaya başladığında asla kıyafetini tartışmaman (yok o kadar da açık değil, kimse bakmıyor ki vs. vs.) bunu tartışma konusu yaptığın an kaybediyorsun. Tartışmada ısrarla papağan gibi söylenen gereken şey bence sadece şu "buna ben karar veririm. sevgilim olman, hatta evlensek eşim olman bu durumu değiştirmez. Buna sadece ben karar veririm". Lütfen benliğine saldırılmasına izin verme. Sevgiyle.
Sanırım açık giyinmeyi seviyorum bununla alakalı. Mesela kot pantolon giysem sorun etmez ama şort giyince rahatsız oldugunu anlıyorum. Benim canımı sıkan şey , ben hep böyle giyiniyordum ve seviyordu yani o da. Ne değişti, sahiplenmeyle mi alakalı sadeceBu dediğin şey sanırım hemen hemen bütün ilişkilerde yaşanıyor. Arkadaşlar asla taviz vermem dese de işin aslı öyle değil biliyoruz. Bence sahiplenme duygusuyla seni kıskanıyor olabilir, yani bu ne derece bi kıskançlık, bu çok önemli. Dekolte giymeyi seven bir kadınsındır hani bunlara onun için çeki düzen verebilirsin. Bu kadarı tolere edilebilir bence. Ama tamamen tarzın dışında şeyler istiyorsa bu pek sağlıklı olmaz.
Ya da her giydiğin sorun oluyorsa atıyorum demekki bu adam rahatsız. Baş etmek zor olur. Ama ben açık giyinmeyi seviyorım diyorsan, erkekler zamanla sahiplendikçe buna takıyor
Nacizane önerim sebebe değil sonuca bak. Çünkü yaşamını etkileyecek olan şey sonuçları. Hep kavga, hep taviz. Taviz tavizi doğurur.Sanırım açık giyinmeyi seviyorum bununla alakalı. Mesela kot pantolon giysem sorun etmez ama şort giyince rahatsız oldugunu anlıyorum. Benim canımı sıkan şey , ben hep böyle giyiniyordum ve seviyordu yani o da. Ne değişti, sahiplenmeyle mi alakalı sadece
Duygular zamanla arttıkça kıskançlık da artıyor sanırım. Yani ben çok büyütülcek bişe göremiyorum bu durum hayatını çok etkiliyorsa yada o sınırını bilmiyorsa başkaSanırım açık giyinmeyi seviyorum bununla alakalı. Mesela kot pantolon giysem sorun etmez ama şort giyince rahatsız oldugunu anlıyorum. Benim canımı sıkan şey , ben hep böyle giyiniyordum ve seviyordu yani o da. Ne değişti, sahiplenmeyle mi alakalı sadece
Yaşı problem etmiyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinn
Olabilir ama konu bu değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?