- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
18 yaş çok ciddi. Annemle aramda 17 babamla 19 yaş fark var. Bilmiyorum anlatabildim mi?Aileyle tanışma gibi bir durum olmaz heralde aramızda 18 yaş var, evlenirsek bile kendi aramızda olur. Ama artık daha mesafeliyim evliliğe karşı
Ciddi olamazsın..........Bunu baya eleştirmişti herkes. Ben 21 yaşındayım o 40. Ama mutluyuz bir problem olmadı şu ana kadar
Arttırıyorum, özgüven sorunu +kıskançlık krizleri başlamış, bir ileriki seviye kadını arkadaş çevresinden soyutlama çabaları olacaktır, sonraki adım da seni çok seviyorum ben sana sen bana yeteriz herkesten uzaklaştırma metodlarını deneyecek, herkese bir kulp takacak, telefon rehberini kurcalama, facebookundaki şu kişi kim, arkadaş listeni temizle istekleri de gelmeye başlayacak, daha başlangıç olan kıyafet karışma adımında ayrılmak en güzeli ama ah aşk :)) ayrılma olmayacaktır.Yaş farkı başında da vardı sonuçta. Ben kötü niyetli olup oyumu kendisinin başkalarına bakmaya başladığından sizi sıkmaya başlamasından kullanıyorum.
Taviz vermeyin.
Evde ne varmis ki?Evde giyinmemi istemiyor
bunu da anlamam arkadas. gecen gün benmde nişanlanacgım adam kıyafetime tepki gösterir gibi oldu ben direk başlarda bişiy demiyordun şimdide diyemezisn dedim. ben biliyorum ne giyeceğimi.. beni böyle gördun böyle tanıdın madem sevmıyordun ilk o zamanlr söyleseydin dedim. geçti bolunun pazarı dedim kusura bakma yada bak dedim. Değişme dedim yoksa çok fena bozşuruz.. sustu..Evet maalesef sorunum buEn çok eleştirdiğim şeydi ve maalesef başıma geldi. İlk başlarda karışmazdı hatta kendimi daha özgür hissettiğim kıyafetlerimi seviyordu. Ne biliyim hoşuna gidiyodu falan. Zamanla çok değişti şu an azıcık diz üstü bile giysem aşırı gergin oluyor. Aramızda epey yaş farkı var bu bi sebep olabilir mi? Yani öyle asılan sarkıntılık eden bakan falan da olmadı hiç. Hani o yüzden yapıyor derdim en azından. O kadar bunaldım ki patlıycam en sonunda. Evde giyinmemi istemiyor dışarda da elinden gelse çarşaf giydirecek. Ki muhafazakar bi insan da değildir hiç. Ne yapmalıyım bi akıl verin (
Bende anlamadım evde kim gorecekte evde de giyinme diyor?Evde ne varmis ki?
Cinler herhalde. Oyle bi konu vardi burda kv gelinine evde sort giyme cinler gorur demistiBende anlamadım evde kim gorecekte evde de giyinme diyor?
Kendince sadece dışarıda değil diyerek kıskançlık olmadığını göstermeye çalışmış...Bende anlamadım evde kim gorecekte evde de giyinme diyor?
Alışıp dışarda da giymek istemesin diye herhalde.Bende anlamadım evde kim gorecekte evde de giyinme diyor?
Birlikte yaşıyoruz sayılır yılın büyük bi kısmıBende anlamadım evde kim gorecekte evde de giyinme diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?