Kıymet Bilmeyen Eş

Seni anliyorum , ayni sorunu annecigim babam da yasamisti. Kiyafetleri kol izi olur yada sigara kokardi.. Takim elbiseleri, ayakkabilari boyasiz olurdu. Yerine gore giyilmeyen kiyafetler gercekden yipranmis ve kotu duruyor.bizlerde hani bu gun soyle bir toplantim var ozel soforum elbiseyi magazadan getirsin giyeyim ekonomisin de degiliz ..o kafadan olanlar yaziyor anlasilan..marjinal kafalar ve hayatlar iste..:) bir cozum bulamadi Annem ,babacigim hala ozensiz giyinir onem vermez..

Resmen eşimi anlatmışssınız. Laf dinlemez. Konuşunca da dır dır oluyor adı. Sinirlerimi bozmaktan başka bir işe yaramadı şu zamana kadar. Benim hiç hoşuma gitmiyor ben düzgün görünüyorsam onun da öyle olmasını istiyorum. Bakalım nasıl halledicem artık.

Benim enistem takim elbiseyle arabanin altina girerdi. Napacaksiniz biliyormusunuz. Temizlemeyeceksiniz bir sure. Oda ondan sonra giyilecek hic bir seyi kalmadiginda nerde ne giyilir ogrenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…