Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

rzgrgulu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
189
58
28
YENI :

TELEFONU AÇAN ONUN İŞ YERİNDE ÇALIŞAN EVLI BİR ABLASI ÇIKTI !!!! alay etmişler resmen benimle! O gün Bn çok kötüydum üzülüyordum onun için dayanamadı o kiz sana oyun oynamak istedi. Ben ağlıyordum sen ağladıkça falan dedi!

---------------PES

Biz birbirimizi cok seviyorduk. Ben almanyada yasiyordum o türkiyede. Malesef bu bes yilda sayili gün gorusebildik. Bir keresinde herkesten gizli türkiyeye gittim 2 sirf benden ayrilmasin diye. Ortaya cikti ve ailem pasaportumu elimden aldi.

Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).

Malesef biz cok kez ayrilip baristik. Ama bu bes yil gene de birlikte kaldik. Ben cok savaştim onun icin. Artik bu beş yilin sonunda benim universitem bitti, o is sahibi oldu... ve ailem kabul etmedigi icij benden ona kacmami istedi. Ben artik evlenmek istiyorum yasim geldi, kacmazdan ayriliriz dedi.

Ben ondan buraya gelmesini istedim. Yapamam izin alamam is yerinden dedi, isten atilirim dedi... ben kacmadigim icin ayrildik. 1 hafta oldu yaklaşık. Ve biz birbirimizin nefesine okadar aşıkdik ki hep beraber telefonda uyurduk o güne kadar.

Bugun ben dayanamdım onu aradim, ona yazdım.. nolur gel dedim. O gelemem dedi beni rahat birak dedi, ben istemiyorum seni sevmiyorum.. hayal kurma dedi. Sen kacmadin bitti dedi. Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.

Ben cildirdim defalarca aradim onu. Ve sonda o kiz acti sen niye arayip duruyorsun hayal dunyasinda yasama biz bir yildir tanisiyoruz dedi. Bende dedim biz sevgiliydik nasil tanisirsin. Sen hayal dunyasinda yasiyorsun niye burda degilsin ozaman dedi. Hani nerdesin dedi cok uzuldum !!! Inanin icim kan agliyor. Turkiyeye gidemiyorum evet. Ama bu benim yok olusum anlamina mi gelir. Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi. Canm cok yandi onlar beni boyle damarimdan vurarak mutlu olurmu? cok üzülüyorum. Ona kacmayi bile dusunuyorum. Kafam cok karisik, aglamaktan biktim!

Ölüm bile geliyr aklima. Ama ondan önce gitsemmi pasaportumu bulup? Onun yuzune bakip konussammi? Cok istiyorum onunla yuz yuze konusmayi. Hem özledim hem de gormek istiyorum beni gercekten istemedigini ne diyorsunuz

Son düzenleme:
Sakın kaçmak gibi aptalca bir şey yapma ki adam seni istemiyor zaten. Bu saatten sonra bu ilişkiden mutluluk Çıkmaz.
Vardır ailenin bir bildiği.
Sana kufreden ve seni aldatan adamdan seni koruduklari için git ellerini öp.
Kimse aşk acisindan ölmedi sende olmezsin merak etme, zaman geçer...

canım benim ağlamayı bırak . bak sana küfürler yağdıran seni aladatan biri için neler yazıyorsun. neden kendini bu kadar küçük düşürüyorsun . sevgi bu demek değil. kaçmadın bitti de ne demek. başkasına telefon açtırmak ne demek.
bence çok saygısız bi insan . sana saygı duymuyor önce.
aileni dinle ve o insanı da bırak . seninle oynuyor resmen.

Aklını başına al ne kaçmasından bahsediyorsun öyle,kır dizini otur babaevinde...
Açıkca istenmediğini öğrenmen lazım..

sakın sakın arama bir daha.
sakın yalvarma
sakın kaçmayı düşünme
sakın o insan için kendini üzme

SAKIN

???
Lütfen bu konu gerçek olmasın.
Ya da şaka yapıyorum de.. Bir insan bu kadar gururdan yoksun olamaz çünkü. Ne diyorsun arkadaşım sen, yazdıklarını bir 3. gözden oku da ben ne yapıyorum de. Böyle bir insan için uğraşmayı kendine yakıştırıyor musun?

ya Allah aşkına biraz makul ol, hala nasıl kaçmayı düşünebiliyorsun? kız bir yıldır beraberiz, demiş haydi onu geçtim adam sana neler yaşatmış sen hala böyle birisi için üzülebiliyorsun. silkelen ve kendine gel seni hak eden biriyle ol.

Uzak ilişkiden niye bu kadar ümitlenirsiniz ki??
Başkası olmasa da ayrılacaktınız.
O kadar sağlıklı bir ilişki olsa idi her şey yolunda giderdi zaten

Adamı sayılı görmüşsün bi de telefonda nefesine alıştım diyosun ya.Küçük değilsin egitimlisin bu kadar mantıksız nasıl düşünebiliyorsun anlayamıyorum.
Kac tabiki al pasaportunu.Git kapısında yalvar falan.Büyük aşk çünkü baksana bi daha nerden bulcaksın böyle seni anlayan üstüne titreyen sadakat sahibi adamı dimi ama

Kafanı hala karıştıran ne?
Seni aldatmış ve sana kaba davranan bi adama kaçma fikrimi?
Şansın varmışki hakkında hayırlısı olmuş.

Uzaktan uzağa ailen seni kollarken bile küfür aldatma varsa, ailenin seni sileceğini düşünerek kaç derken sana neler yapmaz sence?
Küfür ve aldatma zaten devam eder bide üstüne şiddet girer eminim.
Aklını başına topla hayatını zindan etme.

Şuan sinirden kaybetme hırsından böyle düşünüyorsun ilerde bişey kaybetmediğini anlayacaksın sakın gelme Türkiye'ye yüzüne tükürmek için bile gelme orda işine gücüne bak
Her halükarda seni istemiyor bu adam
Bununla şuan yaşamak çok zor
Ama sabredince mükafatını alacaksın

kaç yaşındaydın sana küfür edebilen bi adamla ne işin var Allah aşkına.... uzak şehir ilişkileri bile yürümezken sizinki farklı ülke aşkı, üstelik doğru düzgün görüşmemişsiniz bile
bence de sen hayal dünyasında yaşıyorsun, bırak artık, adam hayatına devam ediyor, sen de öyle yap

Dayanamıyorum mesafe öyle kotü birseyki. Basip yanina bile gidemiyorum onun Allahim...
Aman geç kalma. Bas git yanına aile dediğin nedir ki anne baba yine bulunur. Ama seni aldatan, seni sevmediğini söyleyen ve umursamayan kocayı bulamazsın bir daha. Dayanılamaz böyle bir adamdan uzak olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…