- 3 Mart 2013
- 225
- 105
- 303
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
Şuan sinirden kaybetme hırsından böyle düşünüyorsun ilerde bişey kaybetmediğini anlayacaksın sakın gelme Türkiye'ye yüzüne tükürmek için bile gelme orda işine gücüne bak
Her halükarda seni istemiyor bu adam
Bununla şuan yaşamak çok zor
Ama sabredince mükafatını alacaksın
Cidden Universite mezunumusun?
Dayanamıyorum mesafe öyle kotü birseyki. Basip yanina bile gidemiyorum onun Allahim...
Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?ailenin onay vermediği bir ilişki. kaçmak nedir kaç yaşında insanlarsınız. tamam seviyor olabilrsin ama bu kaçman için bir sebep değil. onu unutmalısın evet çok zor olacak tam unuttum derken birden alevlenecek ama olacak.
başkasını tabi ki seversin seni de ondan çok daha fazla seven sahip çıkan biri olduğunda şükredersin ona kaçmadığına, bu günler senin için çok zor geçecektir şüphem Yok ama bir ömür üzülmektense bir kaç ay üzülüp kendine çok güzel bir gelecek kurabilirsinAma o mutlu olurmu simdi bensiz? O benim ilk sevgilimdi. Ben baskasini sevemem diye cok korkuyorum. O simdi bana vermedigi degeri o kiza mi vericek? O kiz onun simdi yaninda olabiliyor. Ama ben olamiyorumben okadar acizim ki onun yaninda bile olamiyorum.. boyle dusunuyorum suan. Mantikli dusunemiyorum biliyorum, gitti mantigim elimden
Ya adam SEVMİYORUM demiş. Yanında olsan ne değişecek sence? Sevmiyorum lafını duyduktan sonra nasıl hala onun yanında olmak isteyebilirsin ki???Ama o mutlu olurmu simdi bensiz? O benim ilk sevgilimdi. Ben baskasini sevemem diye cok korkuyorum. O simdi bana vermedigi degeri o kiza mi vericek? O kiz onun simdi yaninda olabiliyor. Ama ben olamiyorumben okadar acizim ki onun yaninda bile olamiyorum.. boyle dusunuyorum suan. Mantikli dusunemiyorum biliyorum, gitti mantigim elimden
Ama o mutlu olurmu simdi bensiz? O benim ilk sevgilimdi. Ben baskasini sevemem diye cok korkuyorum. O simdi bana vermedigi degeri o kiza mi vericek? O kiz onun simdi yaninda olabiliyor. Ama ben olamiyorumben okadar acizim ki onun yaninda bile olamiyorum.. boyle dusunuyorum suan. Mantikli dusunemiyorum biliyorum, gitti mantigim elimden
Kafanı hala karıştıran ne?
Seni aldatmış ve sana kaba davranan bi adama kaçma fikrimi?
Şansın varmışki hakkında hayırlısı olmuş.
Çok klişe olcak ama ondan çok dağa iyi sana küfür etmeyecek aldatmayacak sevmiyorum demeyecek birini bulursun 92lisin galiba daha olgun birini bulursun belkiBazen cok iyi birisi gibi. Şevkatli. Sanki iyiken iyi oluyor aslinda cok seviyor ama özleyince boyle deliriyor gibiydi. Hep sen gelsen kufur edemem ki mesafeden diyoro aslinda iyi insan. Bence oyle yedim demi ksfayi ben saglam degilim
O kızın seninle o şekilde konuşması o kızın
başkasını tabi ki seversin seni de ondan çok daha fazla seven sahip çıkan biri olduğunda şükredersin ona kaçmadığına, bu günler senin için çok zor geçecektir şüphem Yok ama bir ömür üzülmektense bir kaç ay üzülüp kendine çok güzel bir gelecek kurabilirsin
Dayanamıyorum mesafe öyle kotü birseyki. Basip yanina bile gidemiyorum onun Allahim...
gelecek derken. daha güzel bi gelecekten bahsetmiş arkadaşımız.Gececek demi hersey inanmak istiyorum buna.
Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?Ya adam SEVMİYORUM demiş. Yanında olsan ne değişecek sence? Sevmiyorum lafını duyduktan sonra nasıl hala onun yanında olmak isteyebilirsin ki???
Geçecek geçmeyen aşk acısı YokGececek demi hersey inanmak istiyorum buna.
O kimle isterse onunla mutlu olsun beddua etme kin tutma kendi geleceğine bak şakın ona kaçmayı arasa telefonunu bile açma
bak .Ama o mutlu olurmu simdi bensiz? O benim ilk sevgilimdi. Ben baskasini sevemem diye cok korkuyorum. O simdi bana vermedigi degeri o kiza mi vericek? O kiz onun simdi yaninda olabiliyor. Ama ben olamiyorumben okadar acizim ki onun yaninda bile olamiyorum.. boyle dusunuyorum suan. Mantikli dusunemiyorum biliyorum, gitti mantigim elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?