Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

ailenin onay vermediği bir ilişki. kaçmak nedir kaç yaşında insanlarsınız. tamam seviyor olabilrsin ama bu kaçman için bir sebep değil. onu unutmalısın evet çok zor olacak tam unuttum derken birden alevlenecek ama olacak.

Ama o mutlu olurmu simdi bensiz? O benim ilk sevgilimdi. Ben baskasini sevemem diye cok korkuyorum. O simdi bana vermedigi degeri o kiza mi vericek? O kiz onun simdi yaninda olabiliyor. Ama ben olamiyorum ben okadar acizim ki onun yaninda bile olamiyorum.. boyle dusunuyorum suan. Mantikli dusunemiyorum biliyorum, gitti mantigim elimden

Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?

O kızın seninle o şekilde konuşması o kızın
başkasını tabi ki seversin seni de ondan çok daha fazla seven sahip çıkan biri olduğunda şükredersin ona kaçmadığına, bu günler senin için çok zor geçecektir şüphem Yok ama bir ömür üzülmektense bir kaç ay üzülüp kendine çok güzel bir gelecek kurabilirsin

Ya adam SEVMİYORUM demiş. Yanında olsan ne değişecek sence? Sevmiyorum lafını duyduktan sonra nasıl hala onun yanında olmak isteyebilirsin ki???

sorun senin onun yaninda olamaman degil adamin pardon erkegin karakterden yoksun olmasi

O kimle isterse onunla mutlu olsun beddua etme kin tutma kendi geleceğine bak şakın ona kaçmayı arasa telefonunu bile açma

Kafanı hala karıştıran ne?
Seni aldatmış ve sana kaba davranan bi adama kaçma fikrimi?
Şansın varmışki hakkında hayırlısı olmuş.

Bazen cok iyi birisi gibi. Şevkatli. Sanki iyiken iyi oluyor aslinda cok seviyor ama özleyince boyle deliriyor gibiydi. Hep sen gelsen kufur edemem ki mesafeden diyor o aslinda iyi insan. Bence oyle yedim demi ksfayi ben saglam degilim

Bazen cok iyi birisi gibi. Şevkatli. Sanki iyiken iyi oluyor aslinda cok seviyor ama özleyince boyle deliriyor gibiydi. Hep sen gelsen kufur edemem ki mesafeden diyor o aslinda iyi insan. Bence oyle yedim demi ksfayi ben saglam degilim
Çok klişe olcak ama ondan çok dağa iyi sana küfür etmeyecek aldatmayacak sevmiyorum demeyecek birini bulursun 92lisin galiba daha olgun birini bulursun belki

Gececek demi hersey inanmak istiyorum buna.

Ya adam SEVMİYORUM demiş. Yanında olsan ne değişecek sence? Sevmiyorum lafını duyduktan sonra nasıl hala onun yanında olmak isteyebilirsin ki???
Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?

Gececek demi hersey inanmak istiyorum buna.
Geçecek geçmeyen aşk acısı Yok
Ben de yaşadım sevgilim eskişehirdeydi benim haberim yokken evlenmiş bende çok aşıktım
Sonra hayatıma yeni insanlar aldım sevgili anlamında değil arkadaş çevremi genişlettim derken bu adam beni evliyken aramaya başladı numaramı değiştirdim hep şükrettim iyi ki olmamış diye

O kimle isterse onunla mutlu olsun beddua etme kin tutma kendi geleceğine bak şakın ona kaçmayı arasa telefonunu bile açma

Aramaz zaten beni birdaha. ALLAHA havale ediyorum. Ve hakkimi haram ediyorum. Pisman olsun, vijdani sizlasin. Ben bunlari hak edecek ne yaptim ilk sevgilimdi ne gecmisim vardi ne ondan sonrasi. Bi erkek boyle bi kiza bunlari niye yapar

bak .
sana küfür eden birinden uzak dur. ileride seni döver döver hastanelik eder bu adam .
sokağa atar . millet içinde rezil eder . uzak dur . ağlamayı bırak .

Adam kaçsında gelsin diye, teli artırdığı kiza hani sen nerdesn neden gelmiyorsun dedirtiyor... boşver görmezsen daha çabuk unutursun üniversite bitirmis bir kizsin böyle cahillik yapmayacaksin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…