- 2 Aralık 2016
- 189
- 58
- 28
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
InsAllahÇok klişe olcak ama ondan çok dağa iyi sana küfür etmeyecek aldatmayacak sevmiyorum demeyecek birini bulursun 92lisin galiba daha olgun birini bulursun belki
olmayan değeri zorla alamazsınız. o size değir vermemiş ki. küfür etmiş aldatmış.Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?
Sana aşıktı da mı seni aldattı? Aşıktı da mı başka biriyle birlikte? Aşk böyle bir şey değil. Aşık adamın ağzından "sevmiyorum" öyle çıkmaz. Aşık değilmiş, kötü biriymiş. Bunu görmen gerek. Sakın sakın sakın ailene onun için sırtını dönme.Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?
Ama sanirim bir ilerlememiz olmadigi icin bitti. Yani o gelemiyormus buraya isinden izin alamadigi icin. Ben de gidemiyorum kacmak istemedigim icin.
sana inanamıyorum.
seninle oynuyor resmen ve sen yanına koşa koşa gitmek istiyorsun. otur oturduğun yerde . gitme bi yer e
öyle bi şey yok. mesafeden dolayı daha çok özlem duyan asla küfürü ağzına almaz. tatlı dilli olur .Bazen cok iyi birisi gibi. Şevkatli. Sanki iyiken iyi oluyor aslinda cok seviyor ama özleyince boyle deliriyor gibiydi. Hep sen gelsen kufur edemem ki mesafeden diyoro aslinda iyi insan. Bence oyle yedim demi ksfayi ben saglam degilim
canım aşk dediğin unutulmaz da o aşık değilmiş ki . yalancıymış.Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?
Bu da cok aciymisGeçecek geçmeyen aşk acısı Yok
Ben de yaşadım sevgilim eskişehirdeydi benim haberim yokken evlenmiş bende çok aşıktım
Sonra hayatıma yeni insanlar aldım sevgili anlamında değil arkadaş çevremi genişlettim derken bu adam beni evliyken aramaya başladı numaramı değiştirdim hep şükrettim iyi ki olmamış diye
Belki Türkiye'ye başka bişey için gelirsin iş bulmak için ne biliyim Yüksek lisans için hem kısmetinde iyi biri varsa Almanya'da da bulur burdada farketmez kiInsAllahama almanyada kimseyi bulamam. Ben turkiyede yasamak istiyorum. Almanyada hic kafa dengim yok, olsada nasil taniscam. Burasi turkiyedeki gibi degil. Tanisamiyorsun kimsele.
Hep dedi ki sadece mesafeden deliriyorum ondan oyle konusuyorum. Geldiginde asla etmem normal hayatimdada etmiorum dedi. Eski sevgilileride hep onun kuzu gibi oldugunu soylerdi. Sanki gercekten bana öfkesi vardi sirf. Kavusunca gecmezmiydi?bak .
sana küfür eden birinden uzak dur. ileride seni döver döver hastanelik eder bu adam .
sokağa atar . millet içinde rezil eder . uzak dur . ağlamayı bırak .
ya canım bak neyin telaşesini yaşıyorsun anlamadım. ne bu acele . bulamam kimseyi vs . hele bi dur .InsAllahama almanyada kimseyi bulamam. Ben turkiyede yasamak istiyorum. Almanyada hic kafa dengim yok, olsada nasil taniscam. Burasi turkiyedeki gibi degil. Tanisamiyorsun kimsele.
Adam kaçsında gelsin diye, teli artırdığı kiza hani sen nerdesn neden gelmiyorsun dedirtiyor... boşver görmezsen daha çabuk unutursun üniversite bitirmis bir kizsin böyle cahillik yapmayacaksin heralde
öyle canım.Ama sanirim bir ilerlememiz olmadigi icin bitti. Yani o gelemiyormus buraya isinden izin alamadigi icin. Ben de gidemiyorum kacmak istemedigim icin.yani bosluga dustu kavusamicaz diye ayrildi. Bir baskasi yanimda olurdu genede savasirdi demi?
Hep dedi ki sadece mesafeden deliriyorum ondan oyle konusuyorum. Geldiginde asla etmem normal hayatimdada etmiorum dedi. Eski sevgilileride hep onun kuzu gibi oldugunu soylerdi. Sanki gercekten bana öfkesi vardi sirf. Kavusunca gecmezmiydi?
Bir kere abim ablamla turkiyede tatil yaparken geldi konusmaya. Ama abimin sorularina yanit veremedi dogru duzgun. Bi ilerlememiz olmadi. Abimler ikna olmadi.5 yılına yazık
koskoca 5 yıl
uzakta sürekli göremediğin ne yaptığını bilmediğin seni aldatan aşağılayan biri için sen ailene sırtınımı döneceksin
kendine bu kötülüğü yapma
hiç kimse senden daha değerli değil
eğer seni gerçekten sevseydi sana ''bana kaç'' diyeceğine ne yapar eder o senin yanına gelir, ailenin gönlünü alır kendini ispat ederdi
unutma her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır
bu da senin için hayırlı olmuş
adam ettiğin böyle ise artık ne diyim.Bilmiyorum ama kiza daha gecen hafta telefonda beraber uyuduk dedigimde bi durakladi afalladi. Sanki gercekten ciktigi gibi ... herhalde takmiyor o kiz beni ztn yaninda yokdum. Adami da adam ettim, yapisir simdi ona.
Ben niye seviyorum ki ozaman. Ilk ciktigimdi. Bi adam niye boyle yapar ilk oldugu kiza. ben onu hep affettim.. bliyorum yanlisti ama safim. Aşk boyle kor ediyor beni inanin kendim icin saglikli dusunemiyorum.Sana aşıktı da mı seni aldattı? Aşıktı da mı başka biriyle birlikte? Aşk böyle bir şey değil. Aşık adamın ağzından "sevmiyorum" öyle çıkmaz. Aşık değilmiş, kötü biriymiş. Bunu görmen gerek. Sakın sakın sakın ailene onun için sırtını dönme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?