Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Çok klişe olcak ama ondan çok dağa iyi sana küfür etmeyecek aldatmayacak sevmiyorum demeyecek birini bulursun 92lisin galiba daha olgun birini bulursun belki
InsAllah ama almanyada kimseyi bulamam. Ben turkiyede yasamak istiyorum. Almanyada hic kafa dengim yok, olsada nasil taniscam. Burasi turkiyedeki gibi degil. Tanisamiyorsun kimsele.

Başaricak miyim peki benim gunahim neydi. O ilk sevglmdi. Ilk elini tuttugum. Nd gunahim vardi hic mi degerim yok onun gözünde?
olmayan değeri zorla alamazsınız. o size değir vermemiş ki. küfür etmiş aldatmış.
değer zorla alınmaz . bunu unutma.
sana değer verecek insanlarla beraber ol. bırak lütfen.

5 yılına yazık
koskoca 5 yıl
uzakta sürekli göremediğin ne yaptığını bilmediğin seni aldatan aşağılayan biri için sen ailene sırtınımı döneceksin
kendine bu kötülüğü yapma
hiç kimse senden daha değerli değil
eğer seni gerçekten sevseydi sana ''bana kaç'' diyeceğine ne yapar eder o senin yanına gelir, ailenin gönlünü alır kendini ispat ederdi
unutma her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır
bu da senin için hayırlı olmuş

Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?
Sana aşıktı da mı seni aldattı? Aşıktı da mı başka biriyle birlikte? Aşk böyle bir şey değil. Aşık adamın ağzından "sevmiyorum" öyle çıkmaz. Aşık değilmiş, kötü biriymiş. Bunu görmen gerek. Sakın sakın sakın ailene onun için sırtını dönme.

sana inanamıyorum.
seninle oynuyor resmen ve sen yanına koşa koşa gitmek istiyorsun. otur oturduğun yerde . gitme bi yer e
Ama sanirim bir ilerlememiz olmadigi icin bitti. Yani o gelemiyormus buraya isinden izin alamadigi icin. Ben de gidemiyorum kacmak istemedigim icin. yani bosluga dustu kavusamicaz diye ayrildi. Bir baskasi yanimda olurdu genede savasirdi demi?

Bazen cok iyi birisi gibi. Şevkatli. Sanki iyiken iyi oluyor aslinda cok seviyor ama özleyince boyle deliriyor gibiydi. Hep sen gelsen kufur edemem ki mesafeden diyor o aslinda iyi insan. Bence oyle yedim demi ksfayi ben saglam degilim
öyle bi şey yok. mesafeden dolayı daha çok özlem duyan asla küfürü ağzına almaz. tatlı dilli olur .

bahanesi bu onun. küfürün bahanesi olur mu. Allah aşkına yapma bak . hepimiz burda senin büyükleriniz . annen , ablan yaşındayız .aklını başına al . hepimiz gördük geçirdik bunca şeyi. hata yapıyorsun.

Ama daha gecen hafta seviyordu. Nefesm olmadan uyuyamiyordu. Ben aşığım bence ona, o hiç değil mi? Yani aşk boyle bi haftada gidiyor mu ayrilinca? Boyle bisey mi ask? Ben niye unutamiyorum peki o nasil unutuyor?
canım aşk dediğin unutulmaz da o aşık değilmiş ki . yalancıymış.

Bu da cok aciymis evliyken baskasini aramak da ne... Allahim bizi koru! Iyi esler nasip et bize Yarabbim!

InsAllah ama almanyada kimseyi bulamam. Ben turkiyede yasamak istiyorum. Almanyada hic kafa dengim yok, olsada nasil taniscam. Burasi turkiyedeki gibi degil. Tanisamiyorsun kimsele.
Belki Türkiye'ye başka bişey için gelirsin iş bulmak için ne biliyim Yüksek lisans için hem kısmetinde iyi biri varsa Almanya'da da bulur burdada farketmez ki

bak .
sana küfür eden birinden uzak dur. ileride seni döver döver hastanelik eder bu adam .
sokağa atar . millet içinde rezil eder . uzak dur . ağlamayı bırak .
Hep dedi ki sadece mesafeden deliriyorum ondan oyle konusuyorum. Geldiginde asla etmem normal hayatimdada etmiorum dedi. Eski sevgilileride hep onun kuzu gibi oldugunu soylerdi. Sanki gercekten bana öfkesi vardi sirf. Kavusunca gecmezmiydi?

ya canım bak neyin telaşesini yaşıyorsun anlamadım. ne bu acele . bulamam kimseyi vs . hele bi dur .

" Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar). "

Şimdi bu yukarıda kopyaladığım cümle üzerinden size bir kaç şeyden bahsedeceğim ve bir daha hiçbir koşulda hayatına birisini almış birisini bir daha aramamanız gerektiğini ekleyerek devam edeceğim. Ne olursa olsun, kendinizin rahatsızlık duyduğu bir şeyi başkasına yaşatmayın. Zaten bu ilişki yukarıda yazdıklarınıza göre çoktaaaaaan bitmiş olması gereken bir ilişkiymiş. Küfür ve ihanet olayı tamamen saygının bittiğini gösterir. Saygı duymayan bir insan yarın öbür gün size şiddet de uygulayabilir. Bence başınızdan sadaka çevirin ve ailenize izin vermediği için teşekkür edin. Şu anda hayatında olan kıza da sabır dileyin, saygınız daim olsun eğer ki mümkünse bu adamla(!) diyin.

Adam kaçsında gelsin diye, teli artırdığı kiza hani sen nerdesn neden gelmiyorsun dedirtiyor... boşver görmezsen daha çabuk unutursun üniversite bitirmis bir kizsin böyle cahillik yapmayacaksin heralde

Bilmiyorum ama kiza daha gecen hafta telefonda beraber uyuduk dedigimde bi durakladi afalladi. Sanki gercekten ciktigi gibi ... herhalde takmiyor o kiz beni ztn yaninda yokdum. Adami da adam ettim, yapisir simdi ona.

Bir de bir yorumda "kavuşunca geçmez miydi" demişsiniz. Siz hayal ettiğiniz adama aşıksınız. Bir insanı değiştirmek mümkün müdür, evet mümkündür ama çok düşük bir ihtimal. Ama eğer ki sizin onu değiştirmenizi isteseydi "ben böyle birisi olmak istemiyorum, seni seviyorum" derdi, başkasını hayatına almazdı.

Ama sanirim bir ilerlememiz olmadigi icin bitti. Yani o gelemiyormus buraya isinden izin alamadigi icin. Ben de gidemiyorum kacmak istemedigim icin. yani bosluga dustu kavusamicaz diye ayrildi. Bir baskasi yanimda olurdu genede savasirdi demi?
öyle canım.
sen yanlış insana aşık olmuşsun.
seni seven insan sana kaç demez . kaçmadığın için senden ayrılmaz.
annenin babanın rızasını alır ve öyle evlenir. seninki fırsatçı üstelik . yuh diyorum. Allah ım böylelerinden kızlarımızı uzak etsin inşallah.

herkes sana yol göstermeye çalışmış.
ama sen hala öyle olsa böyle olsa diye kendini kandırma.

seven adam sonuna kadar sever,bekler,işinden de izin alır,dağları aşar.

senden ayrıldığında seni başkasına bırakığını az çok bilecek aklı vardır ki gerçekten seven bunu asla göze almaz.

o seni anlamış.
kolayca kandırdığı birisisin.
niye senin için uğraşıp oralara gelsin ki.
sen fedakarlık yap,sen kız halinle aş gel her şeyi geride bırakıp.

ilerde hoşlanmadığın bir şey yapsan da arkanda kimse yok ya oh bildiğini okur.

hem bedavadan evlenir.
arada canı sıkılır aldatır.

ben de olsam her şeyi yapıp senin gibi körü körüne aşık birini bırakmam yani.

Hep dedi ki sadece mesafeden deliriyorum ondan oyle konusuyorum. Geldiginde asla etmem normal hayatimdada etmiorum dedi. Eski sevgilileride hep onun kuzu gibi oldugunu soylerdi. Sanki gercekten bana öfkesi vardi sirf. Kavusunca gecmezmiydi?

mesafe onun bahanesi farkindamisin? Kendini kandirmayi birak lütfen. Söyle olsaydi böyle olurmuydu gibi düsünceleri artik bir kenara birak. 24 yasinda genc bir kadinsin 14 yasinda ergen kücük bir kiz cocugu degilsin. Ailen seni fanustami yetistirdi anlamadim ki.

Bir kere abim ablamla turkiyede tatil yaparken geldi konusmaya. Ama abimin sorularina yanit veremedi dogru duzgun. Bi ilerlememiz olmadi. Abimler ikna olmadi. almanyaya gelirdi demi isteseydi? Bende dedim 1 gun olsada gel. Hic degilse dene vize almayi. Isten atilirim izin alamam diyor. gelirdi demi adam olsa???????

Bilmiyorum ama kiza daha gecen hafta telefonda beraber uyuduk dedigimde bi durakladi afalladi. Sanki gercekten ciktigi gibi ... herhalde takmiyor o kiz beni ztn yaninda yokdum. Adami da adam ettim, yapisir simdi ona.
adam ettiğin böyle ise artık ne diyim.
aklını başına al . daha akıllı başlı kendin gibi birini bulursun . daha yaşın kaç bak . mantıklı ol.

Ben niye seviyorum ki ozaman. Ilk ciktigimdi. Bi adam niye boyle yapar ilk oldugu kiza. ben onu hep affettim.. bliyorum yanlisti ama safim. Aşk boyle kor ediyor beni inanin kendim icin saglikli dusunemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…