Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Kız haklı hamgi 5 yıl ya? Çok saçma geldi bana da. Aldarma küfür diyosun bç de 5 yıl diyosun.

Küfürler , aldatma , ergence oyunlar, cahil aklıyla kaç! Deyip , kaçmayinca ayrılmak; hepsi bir arada.
Ve siz hala oturup kaçmayı düşünüyorsunuz. Nerede akıl, nerede süzgeç diye sorun kendinize , bir tokat atın.

Her zaman söylerim, en büyük nimet akıldır.

Allah senin gibi kızlara akıl versin acil tarafından.

Kendini kandırmayı bırak artık 5 sene diyorsun Adamın yaptıkları ortada...fena kullanılmışsın, yedek olarak. Aklını başına topla.

İstemiyorum, sevmiyorum, hayal kurma demiş adam daha ne yapsın.
Ne kadar yapışkansınız kusura bakmayın da.
Bu anormal durumdan kurtulmak için harcayın değerli vaktinizi.
Çok yazık gerçekten.
Bir insanın kendine edebileceği en büyük kötülüklerden biri zamanını beyhude şeyler için harcamasıdır. Adamcağız umut da vermiyor.
Bu beklentiler neden? Allah akıl versin size.

son durumu merak ettimm.

Bilmek isteyenler varsa Ayrıldım:) eskiyi çok hatırlamamak için foruma girmemiştim pek... haftaya bir ay olucak onunla görüşmeyeli.

Ama onun bana tekrar yazdığı oldu. Hakaretler saydi bana mutsuzluğunda boğul falan diye. Gecen hafta da bedenim nefes aldikca senden nefret edecegim dedi belalar okudu.

Ben hic bir sekilde geri dönüş yapmadım. Mutluyum ve gururluyum kendimden. :) teşekkürler hepinize!

sakın diyorum kaçma. ve o çocukla görümeni kes. seni evinden ailenin rızasıyla ve grlinliğinle almaktan aciz bir insana nasıl kaçmayı düşünebilirsin.adam seni bariz bedavaya getirmeye çalışıyor. kendi gelmiyor istemeye çalışmıyorr kaç diyor.oh ne ala memkelet.aileni dülün.onlar seni bu yaşa getirdi. hem o çocuk seni aldatmış ötesi yok bence bunun

aferin be ilerde doğru bir karar verdiğin için kendinle gurur duyacaksın gör bak

Çok doğru bir karar almışsın. Seni tebrik ediyorum. Lütfen bundan sonraki ilişkinde aynı ülkeden ve maddi şartları aynı olan sana doğru düzgün davranan birini bul. Çok iyi niyetli ve kullanılmaya çok müsaitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…