- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
ama seninle böyle dalga geçmesi . seni kahretmesin hiç umrunda değil. kız olmadığını öğrendin ve rahatladın.Bilmiyorum. Kız olmadığını bilmek beni rahatlattirdi..
canım daha ıyı mısın?
aşk işte insanı kor eden bırseyBilmiyorum. Bu hislerimi sacma buluyor herkes. Ama beni galiba sadece yasayan amlar. Bende yoksa akilli normal dusunen insanim. Ama isin icine ask girince degisior
yok senin çekeceğin var anlaşıldı. aşk mı şimdi bu. küfür etmesi , seni aldatması . aşk mı bu. seninle dalga geçmesi. sevgilim var 1 yıldır demesi. kızı telefonda seninle konuşturması . yalan da olsa böyle bi oyuna seni sokmaları.Bilmiyorum. Bu hislerimi sacma buluyor herkes. Ama beni galiba sadece yasayan amlar. Bende yoksa akilli normal dusunen insanim. Ama isin icine ask girince degisior
Akilli normal dusunen bir insan olsan kufur eden sana dayak atan, boynuz takan sevgiline kacmani onlemek icin konusarak sonuca varamayan ailen son care olarak 24 yasinda kizlarinin pasaportunu saklamazdi. Ask degil sado mazosist iliski yasiyorsun. Psikologla gorustun mu hic bu konuda?Bilmiyorum. Bu hislerimi sacma buluyor herkes. Ama beni galiba sadece yasayan amlar. Bende yoksa akilli normal dusunen insanim. Ama isin icine ask girince degisior
Ondan sadece gelip babamin elini opmesini ailemden ozur dilemesini istiyordum. Ama gelemem edemem izin alamam diyor. Insan sevdigi birisini bir haftada boyle silip baskasini hayatina alabilir mi ....almanyadakiler icime sinmiyor. Turkiyede yasamak istiyorum ben. Hep istiodum .
Guzelim bence yanlis yoldasin, boylesi bir hata yapman onun kalbini kazanicagin anlamina gelmez. Zaten seninle iken baskalari ile beraber olmus bu belli ki. Artik ustelemenin bir manasi yok. Dilerim bu konudan arinmissindir.YENI :
TELEFONU AÇAN ONUN İŞ YERİNDE ÇALIŞAN EVLI BİR ABLASI ÇIKTI !!!! alay etmişler resmen benimle! O gün Bn çok kötüydum üzülüyordum onun için dayanamadı o kiz sana oyun oynamak istedi. Ben ağlıyordum sen ağladıkça falan dedi!
---------------PES
Biz birbirimizi cok seviyorduk. Ben almanyada yasiyordum o türkiyede. Malesef bu bes yilda sayili gün gorusebildik. Bir keresinde herkesten gizli türkiyeye gittim 2 sirf benden ayrilmasin diye. Ortaya cikti ve ailem pasaportumu elimden aldi.
Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Malesef biz cok kez ayrilip baristik. Ama bu bes yil gene de birlikte kaldik. Ben cok savaştim onun icin. Artik bu beş yilin sonunda benim universitem bitti, o is sahibi oldu... ve ailem kabul etmedigi icij benden ona kacmami istedi. Ben artik evlenmek istiyorum yasim geldi, kacmazdan ayriliriz dedi.
Ben ondan buraya gelmesini istedim. Yapamam izin alamam is yerinden dedi, isten atilirim dedi... ben kacmadigim icin ayrildik. 1 hafta oldu yaklaşık. Ve biz birbirimizin nefesine okadar aşıkdik ki hep beraber telefonda uyurduk o güne kadar.
Bugun ben dayanamdım onu aradim, ona yazdım.. nolur gel dedim. O gelemem dedi beni rahat birak dedi, ben istemiyorum seni sevmiyorum.. hayal kurma dedi. Sen kacmadin bitti dedi. Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
Ben cildirdim defalarca aradim onu. Ve sonda o kiz actisen niye arayip duruyorsun hayal dunyasinda yasama biz bir yildir tanisiyoruz dedi. Bende dedim biz sevgiliydik nasil tanisirsin. Sen hayal dunyasinda yasiyorsun niye burda degilsin ozaman dedi. Hani nerdesin dedi cok uzuldum !!! Inanin icim kan agliyor. Turkiyeye gidemiyorum evet. Ama bu benim yok olusum anlamina mi gelir. Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi. Canm cok yandi onlar beni boyle damarimdan vurarak mutlu olurmu? cok üzülüyorum. Ona kacmayi bile dusunuyorum. Kafam cok karisik, aglamaktan biktim!
Ölüm bile geliyr aklima. Ama ondan önce gitsemmi pasaportumu bulup? Onun yuzune bakip konussammi? Cok istiyorum onunla yuz yuze konusmayi. Hem özledim hem de gormek istiyorum beni gercekten istemedigini ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?