Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

eğer erkek arkadaşın seni böyle kör kütük aşık olarak biliyorsa sana çektirmediği kalmaz . seni süründürür ama umrunda olmazsın. böyle bi ilişkiye nasıl oluyor da razı geliyorsun anlamıyorum.

Canim sen hala akillanmadin mi? Daha gecen hafta konu actin iyi seyler soylenmedi. Ben eski sevgilin manyak aileni dinle dedim. Sen ne yapiyorsun canim? Aci cekmek mi istiyorsun? Ask bu degil. Basindan beri yanlis yoldasin hala yanlis yapiyorsun. Konuya yaptigin guncelleme de sacma. Gercekten seven adam sevgilisini boyle rezil etmez. Inandiysan aklini currywurstla yedin demektir.

Sevgilinden gubre bile olmaz. Fake mi kiz bu konu yoksa her sey cok absurd.

Son düzenleme:
Bilmiyorum. Bu hislerimi sacma buluyor herkes. Ama beni galiba sadece yasayan amlar. Bende yoksa akilli normal dusunen insanim. Ama isin icine ask girince degisior
yok senin çekeceğin var anlaşıldı. aşk mı şimdi bu. küfür etmesi , seni aldatması . aşk mı bu. seninle dalga geçmesi. sevgilim var 1 yıldır demesi. kızı telefonda seninle konuşturması . yalan da olsa böyle bi oyuna seni sokmaları.
şimdi bu erkek mi.
almanya daki türkleri sevmiyorsun
almanya daki almanları sevmiyorsun.
ama türkiye deki bu karakteri seviyorsun

bi şey anladıysam arap olayım.

sen ne istidğini bilmiyorsun

Kacmakla falan olucak is degil bunlar sen hic saglikli dusunmuyosun demekki seni istemiyoki boyle biseye basvurmus biraz gurur yap ve geri cek kendini hep tek tarafli sen caba harcamissin busekilde zaten yurumez..seni seven insan nolursa olsun bi yolunu bulur seninle olur..

Bilmiyorum. Bu hislerimi sacma buluyor herkes. Ama beni galiba sadece yasayan amlar. Bende yoksa akilli normal dusunen insanim. Ama isin icine ask girince degisior
Akilli normal dusunen bir insan olsan kufur eden sana dayak atan, boynuz takan sevgiline kacmani onlemek icin konusarak sonuca varamayan ailen son care olarak 24 yasinda kizlarinin pasaportunu saklamazdi. Ask degil sado mazosist iliski yasiyorsun. Psikologla gorustun mu hic bu konuda?

psikologa gitmeni tavsiye ederim Kirpicik arkadaşım gibi.

madem ki bu kadar dağılıyorsun böyle bi karakter için . mutlaka bi psikologa görün , danış

Kizim sen delirdin mi, adam seni sevmiyor ki? Pesinden kostukca da zaten kendini düsürüyorsun. Anana babana dua et vallaha seni onlarin elinden korumuslar. Sakin kaçayim deme pisman olursun...bu saatten sonra sen kacsan bile o adam seni kabulmu eder baksana sevgilisi zaten varmis epeydir zaten seni aldatiyormus. Sakin unutma hiçkimse bulunmaz hintkumasi degildir. Sanki sirf onunla olucan baska biriyle asla evlenemessin sevemezmissin gibi gelir sana belki ama bu öyle degil. Ondan binkat iyileri var bu dünyada ama sen ona sartlandigin icin göremiyorsun. Birde aileni böyle saçmasapan tipler için sakin üzme, ileride öyle bir pisman olursun ki. Hem aileler büyükler daha tecrübeli, iyiyi kötüyü taa bastan taniyip bilirler...bu konuda hem tecrübem var, ondan konusuyorum insan asik olunca acaip tek kisiye endeksleniyor ama gercekten de bunlar gecici duygular...insan öyle hissetmese bile gecicidir

bunları okudukça nekadar güçlü karakter olduğumu fark ettim azcık gururunu da dinle kız .. o nasıl is öyle 1 adam tam karakter yoksunu bencil 2 kız olarak senin peşinden onun kalkıp gelmesi lazım 3 başka biri duyduğun an soğuman gerekirdi ... yani suan kabullenmek istemeyip kendince onu hakli çıkararak kacsam böyle olmazdı diosun bunlara siginmaaa burnunun dibinde olsan aldatır kız o seni.. yazık yıllara yazık ah ah Sevin kurtulmussun kadına saygısı yok bikere dövermiste bu seni ana yok baba yok gitmissin olacak is değil allah korumus allah.... dua et sükret unutursun ayrılık acısı her çeken ölseydi insan dan çok mezar olurdu her yer hey yavrum hey. ...

arkadaş koskoca yurtdisindasin yahu bikaç dil öğren söyle amerikalara nebilim ayrupa ülkelerini gez et sosyalles madem egitimini tamamlamissın orasını çok bilmiorumda ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin Yüksel is hayatında söyle elit insanlarla tanisirsin Şansın da var kafayı takmissin bi evlenmede evlenme erkek kıtligi var sanki bak senden 1 yaş ufagim yollarsalar ah gitsem diye dusunurdum ne arastirmalar yaptım hey gidi hey .. ya bi hayatina bak çok yalnizsın galiba inan bana turkiyede de durum değişmez senle alakali bi durum o .. aldatilarak mi içine siniyor aşk da bundan sonra sevemem diyosun kim o yaa.. süreci zorlastiriyosun sadece zaten zorlu süreç yapma bunu kendine cinim.

Guzelim bence yanlis yoldasin, boylesi bir hata yapman onun kalbini kazanicagin anlamina gelmez. Zaten seninle iken baskalari ile beraber olmus bu belli ki. Artik ustelemenin bir manasi yok. Dilerim bu konudan arinmissindir.

seni seven adam ne aldatır ne küfür eder zaten bunları yapan da adam değildir.Yazık etme kendine

Hem aldatmış hem küfretmiş.
Ailem bunları biliyordu o yüzden istemiyorlar diyorsun birde.
Keşke aldatıldığını ve küfürleri ailen bilmeseydi, istememezlik yapmazlardı böyle küfür eden aldatan bir damat daha nereden bulacaklar...(!)
Şaka gibi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…