Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Nasıl dusunebiliyorsun bunlari,seni sevmiyor değer vermiyor hala ona kacsam mi diyorsun.ne kaçması Allah aşkına .yüz yüze konuşsan da reddedileceksin.hadi reddedilmedin diyelim,aldatilacaksin küfür yiyeceksin.aklini başına al unut onu artik

Ya herşeyi bile bile hala onla evlenmek istiyorsun, kaçsam mı diyosun ya bişi demiyorum. .

Bide senin gibiler içinde söylüyorum. . Kaçmak en son seçenek bile olmamalı.. gelir gider kendini izah edersin kızın ailesine. .neden istemediklerini sorar kendini düzeltirsin, ailenle gelir gider istersin. Ne kadar sevdiğini kanıtlarsın. Ha yine de olmadı mı? O zaman bile kaçmayı düşünmemelisin ailemin bir bildiği vardır dersin.. ama o bunların hangi birini yaptı ki sen onun için aileni Silip kaçacaksın.. bedavaya kız alma derdinde.. sen kaçarsın onun bekar evine yerleşirsiniz.. adamın işine gelirse bi resmi nikah, kotla tişörtle.. sonra sen evde otur o sana küfür etsin, eve geç gelsin seni aldatsın. Bi de üstüne seni suçlu çıkarıp hakaret etsin üstüne bir adım daha bi temiz dövsün..

Kendine layık gördüğün hayat bu mu? Kaçıp ta mutlu olan gördün mü? Ailen seni ne kadar Seviyo. . Yat kalk şükret.. otur oturduğun yerde..

Sana bunları yaşatan biri için üzülmene bile değmez bence. Sana kendini değersiz hissettiren biriyle ne işin olur Allah aşkına? Boşver zamanla alışırsın, hem kendine çok daha uygun birini bulduğunda bu günler aklına gelince "ne salakmışım bi de onun için üzülüp ağlamışım" dersin benden söylemesi :)

Ablacim önce n olmadığı için daha evvel kimse ile görüşmedigin için yaşadığın duyguyu sevgi sanıyorsun canım benim paylasmadan bir olmadan bu nasıl sevgi olur?kaldı ki diyelim ki anladın geldin gördün ne olacak kendini yerin dibine sokacaksin ya!

Yeni durum...... telefonu açan İŞ YERİNDEN EVLİ BİR ABLASI ÇIKTI!!!! Aranızda zaten bu beni kışkırtma olayının saçma olduğunu söyleyenler vardı. Haklısınız!

Yeni durum...... Telefonu açan İŞ YERİNDEN EVLİ BİR ABLASI ÇIKTI!!!! Aranızda zaten bu beni kışkırtma olayının saçma olduğunu söyleyenler vardı. Haklısınız!!

Hala ne kacmasindan bahsediyosun onu anlamadim adam seni bir yildir.boynuzluyormus zaten iliskisi var kime kaciyosunnn kardes.. adam seni kolundan tuttugu gibi geri gonderir biraz kendine gel yaaa gurursuzmusun sen.

Turiste bak hele turiste. Adam alamanyaya gelmek icin ugrasir , bizim kizda paşport derdinde. Vah halimize. Yazik ediyorsun kendine sittir et gitsin. Illa turkceyi iyi konusan biri istemende bi ayri yani kritere bak halay cek
Hayyalesselaah.

Allah ın sevgili kuluymuşum kaçıpta Türkiye de bir başına kalmamışsın bir haftada sevgili mi olur onun öncesi vardır

Ya herşeyi bile bile hala onla evlenmek istiyorsun, kaçsam mı diyosun ya bişi demiyorum. .

Sizi aldatan biri için mi savaştınız?
Boşuna zahmet etmişsiniz.
Çok mantıklıymış sizi aldatan birine kaçmak.
Kesin uygulayın bu planınızı.
Hey Allah'ım ya!

Yeni durum...... Telefonu açan İŞ YERİNDEN EVLİ BİR ABLASI ÇIKTI!!!! Aranızda zaten bu beni kışkırtma olayının saçma olduğunu söyleyenler vardı. Haklısınız!!
Ne yapmayı düşüyorsun peki?

Almanyada kumral renkli gozlu yakisiklilik abidesi erkekler varken neden kufurbaz aldatan kadin ruhundan zerre anlamayan türk erkeği?

Sen Almanya'da yaşa, oku sonra git elin sumsugu ile 5 sene boyunca küfürlere aldatilmaya rağmen telefonda uyu. Şaka gibisin gerçekten. 5 sene ya 5 sene. Bir de evlenmek istiyorum yaşım geldi diyorsun. Üzgünüm ama henüz evlilik olgunluğuna ulasamamissin.

Yaşım geldi diye sevgilisi söylemiş

Rica ediyorum olurda kaçarak bu öküzle evlenirsen buraya gelip hergün küfrediyor, dövüyor.. kaçtığım için ailem arkamda değil. . Ne yapsam diye konu açma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…