• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız arkadaşlarima yaklaşıyor

sevdaygmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
145
21
18
24
Eski sevgilimle 4 yıl süren bir ilişkim oldu. Bu süre boyunca bir kaç arkadaşımı tanıyordu ama hiçbir zaman onları sosyal medyada eklemedi. Ayrılıktan sonra onları birden Instagram’da ekledi. (Üstelik bizimle aynı şehirde bile yaşamıyor)

Şu anda başka biriyle ilişkisi var, ama buna rağmen böyle bir şey yapması bana biraz garip geldi.

Bir yandan bunun beni sinirlendirmek ya da dikkatimi çekmek için yaptığını düşünüyorum, çünkü geçmişte de bana yönelik bazı pasif–agresif davranışları olmuştu.
Diğer yandan da “belki tamamen tesadüf, belki de ben fazla düşünüyorum” diye kendimi sorguluyorum.

Siz olsanız ne düşünürdünüz? Sizce bu hareketin benimle bir ilgisi olabilir mi, yoksa gereksiz yere mi anlam yüklüyorum?

Arkadaşların eklemeyi kabul ediyorsa onları sorgula aklında

napacan ayrıldığın sevgilisi olan adamı sorgulayıp senle ilgisi olsun die yapacak kişi sevgili yapıp mı yapar sence bunu

Arkadaşların eklemeyi kabul ediyorsa onları sorgula aklında

napacan ayrıldığın sevgilisi olan adamı sorgulayıp senle ilgisi olsun die yapacak kişi sevgili yapıp mı yapar sence bunu ?
Eski sevgilim ve arkadaşlarım daha önceden tanisiyorlar ve aralarında arkadaşlık tan başka bir şey yok fakat hem sevgilisi olup hem benim çevreme yaklaşmasını tuhaf buldum
Yanılıyormuyum sence ?

Kiz arkadaslarin niye engellemiyor da kabul ediyor istekleri?
Benim arkadaşlarımla eskiden beri tanisiyorlar ama iliskimizin 4 sene boyunca hiç onları eklememişti şimdi hem sevgilisi olup hem benim çevreme yaklaşmasını tuhaf buldum
Sence?

Diyelim ki ilginizi çekmek için, ne önemi var? Zaten adanın sevgilisi varmış. Üstüne düşünmeye bile değmez.

Eski sevgilin yavşaksa kız arkadaşların daha yavşakmış bacım kusura bakma ama
Gerek yok bu kadar takılmaya geçmiş geçmişte kalmış işte düşünmeye bile değmez

Benim arkadaşlarımla eskiden beri tanisiyorlar ama iliskimizin 4 sene boyunca hiç onları eklememişti şimdi hem sevgilisi olup hem benim çevreme yaklaşmasını tuhaf buldum
Sence?
Ama o zaman ikinizin ortak arkadaşları bu kızlar. Sizinle bir alakası yoktur bence. Adamın ilişkisi varmış zaten. Hani sizi düşünerek ekledi diyelim, buradan nasıl bir mesaj çıkarılabilir?

Eski sevgilin yavşaksa kız arkadaşların daha yavşakmış bacım kusura bakma ama
Gerek yok bu kadar takılmaya geçmiş geçmişte kalmış işte düşünmeye bile değmez
Aralarında sadece arakadaslik var yani duygusal anlamada bisey yok
Ben onunla ilişkimi bitirdiğimden beri tüm ortak arkadaşlarımızı sildim ama onun çevreme yaklaşması sinirlerimi bozuyor

Sizin arkadaşlarınız size sadık değiller demek ki. Yok önceden tanisiyorlardi diyorsan seninle alakası yok o zaman boşuna uzerine alınma.

Diyelim ki ilginizi çekmek için, ne önemi var? Zaten adanın sevgilisi varmış. Üstüne düşünmeye bile değmez.

Numarami siliyor tekrardan ekliyor
Arkadaşlarıma yaklaşıyor ve bütün bunlar benim sinirimi bozuyor
Sanki özellikle yapılmış gibi düşünüyorum ama sonra paranoyak mıyım diye düşünüyorum

Sizin arkadaşlarınız size sadık değiller demek ki. Yok önceden tanisiyorlardi diyorsan seninle alakası yok o zaman boşuna uzerine alınma.
Evet önceden tanisiyorlar ama biz 4 sene birlikte olduk neden onları 4 sene boyunca hiç eklemedi ama şimdi ekliyor

Ama o zaman ikinizin ortak arkadaşları bu kızlar. Sizinle bir alakası yoktur bence. Adamın ilişkisi varmış zaten. Hani sizi düşünerek ekledi diyelim, buradan nasıl bir mesaj çıkarılabilir?
Numarami siliyor geri ekliyor
Ailemdeki insanların numarasını silip ekliyor
Arkadaşlarimi ekliyor tüm bunlar beni sinir etmek için değil mi sence ?

Numarami siliyor geri ekliyor
Ailemdeki insanların numarasını silip ekliyor
Arkadaşlarimi ekliyor tüm bunlar beni sinir etmek için değil mi sence ?
Bu kadar sacmaliyorsa hırsı bitmemiş ve seni tahrik edip iletişime gecmeni sağlamaya çalışıyor demek ki.. bu oltaya gelme derim.

Bu kadar sacmaliyorsa hırsı bitmemiş ve seni tahrik edip iletişime gecmeni sağlamaya çalışıyor demek ki.. bu oltaya gelme derim.
İşte bende böyle düşünüyorum ama ilişkimiz boyunca her konuda bana kafanda kuruyorsun , delisin kendine baktır derdi o yüzden haklı mı ki diye düşünüyorum ? Kafamda kuruyor muyum ki

Numarami siliyor tekrardan ekliyor
Arkadaşlarıma yaklaşıyor ve bütün bunlar benim sinirimi bozuyor
Sanki özellikle yapılmış gibi düşünüyorum ama sonra paranoyak mıyım diye düşünüyorum
Adami unutamamissiniz niye sizin numaranizi silip ekledigine bakiyorsunuz sürekli takinti yapmissiniz resmen hayatiniza bakin kim ne hali varsa görsün eger unutmus olsaniz zaten bu şekilde dusunurdunuz siz dönsün diye bekliyorsunuz resmen

Anladığım kadarıyla duymak istediğiniz size ulaşmaya çalışıyor, sizi sinir etmek istiyor, sizi hala unutamamış vs. Ama hayatınızdan çıkmış gitmiş hala içinizde duygu yoksa eski sevgilinizin değil arkadaşlarınızın neden kabul ettiğini sorgulayın. Şimdiye kadar ekleşmemişler de şimdi neden kabul etmişler :) Ayrıca oltaya düşmeyin, sinirle hırsla iletişime geçmeyin bence eski sevgilinizle.

İşte bende böyle düşünüyorum ama ilişkimiz boyunca her konuda bana kafanda kuruyorsun , delisin kendine baktır derdi o yüzden haklı mı ki diye düşünüyorum ? Kafamda kuruyor muyum ki
Psikolojide gaslighting diye bir manipülatif davranış kavramı var. Bunun filmi var. Bu senin eleman oradaki adama çok benzer davranışlara sahipmiş. Valla bi gir araştır

Back
X