Inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin. Bende tam tersi kızım var oğlan istermBenim bir oğlum var bide kızım olsun çok isterim ilk hamilelğimden biraz farklı bu inşallah kızdırtabi öncelikle sağlıklı olsunda önemli olan o
Allah seninde gönlüne göre versin canım inşallah.Inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin. Bende tam tersi kızım var oğlan isterm
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim mesela dikkatimi çeken bişey daha var normalde küçüktür göğüslerim birden o kadar büyüdüler o kadar hassas oldular sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük meselabende kız annesiyim benim sakin geçti ilk aylar hatta doktor kız deyince baya şaşırdım.şimdilerde açı filan çıktığına mı bilmem hafif hazımsızlık var.ağız tadı olarak ekşi derler kız için fakat bence ekşi değil tuzlu istiyorsun.meme başları daha az kararıyor.
Bazı yerlerdede tuzlu yiyince erkek tatlı yiyince kız diyorlar şimdi o çok eskilerden beri bilinen ayşe hakkı tezi çürüdü mü yani :)Benim hep solda canim, bir de bastan beri deli gibi tuzlu eksili seyler yiyorum, mesela ekmek arasi bol tursulu ve tuzlu koftenin yanina tursu suyu ve tuzlu ayran mmm olsa da yesek hahahah
Uyku hali ben oğluma hamileykende olmuştu canım,Cem yılmaz ın bi sineması vardı o zaman millet kahkahalarla gülüyodu ben uyumuştum şaka gibiBende hic bas agrisi yok cok sukur ama surekli uyumak istiyorum ya
hamile misin canım?Meraba lar aranıza yeni katildim benimde iki oğlum var hayırlısı ile bir de sağlıklı bir kız evladım olmasını çok isterim duaniza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?