Kız Bebeğe Hamile Olanların Belirtileri???

Kaçıncı haftada önce erkek sonra kız dediler?

Benim kızıma hamileliğim çok çok çok rahattı. Sadece sabahları karnım aç olduğunda bide arabaya bindiğimde kusacak kadar bulantım olurdu. Her gün 1 poşet yemezsem krizlere girdiğim çikolataları yiyemez oldun. Özellikllleeeee canım 9 ay boyunca ayva çekti. Mevsimi değildi ondan dı zaaarr☺. Karnım küçük topcuk gibiydi :)) sol yerleşimliydi. Herkes kız demişti. Ben erkek bekliyodum açıkçası çünkü kız olmasını çok istiyodum ve çok istediğim için olmaz sanıyodum ama oldu. Şimdide bi erkek olsun istiyorum ama hayırlısı.

Erkek bebek isteyenler topigine bak canm fikir olur

Kızlar kız bebek bekleyenlerin sol göz kapağını aşağı çekince ters V harfi çıkıyormuş. Aranızda bilen bakan var mı? :)

Kizimin kesesi soldaydi ama kese icindede saga yapisikti hic midem bulanmadi cok kabiz oldum belim agrirdi onun haricinde hic bir sikintim olmadi hamile gibi degildm

Ikıncı kızıma hamileyim doktor 14 haftada kıza benzetti kesin degil dedi ama çıkıntı göremediyse kızdır ve ilkinden cok farkli ilk kizimda belim agrirdi bunda kasiklarim agriyo ilki soldaydi bu sagda ilkinde midem hic bulanmadı bunda bulandi gaz sancılarım cok var sivilcem olmadi aci yedim tatlı canm istemedi ilkinde karnim cok gec cikti bunda hemen sivrildi hatta sivri diye erkektir dedim ama tahmin doktor kıza benzetti:) nisanbu

Merhaba kızlar, bir oğlum var, bu ikinci hamileliğim, ilkinde uyku, ve çamaşır suyu kokusuna tahammül edemiyordum, hiç bir sıkıntım olmadı dersem yalan olmaz, ayrıca sağ tarafımda hissettim. Bu hamileliğimde 12 hafta boyunca mide bulantısı, sol ayağımda kasılma, ağrı, hep bir grip oluyormuşum gibi hafif burun akıntısı,sol göğsün daha büyük, ilk gebeliğe göre daha az kararma, göğüs hassasiyeti ilk zamanlara göre azalsa da devam ediyor, sıcak basması, ayaklarım hep sıcak, saçlarım ilk zamanlar hep yağları, şimdi mat ve şekil vermek güç, kendimi çirkin hissettim, istediğim kızdı o yüzden ne hissettiğimi bilemedim, kalp atışı 152, sol gözümü hafif aşağı çekince v harfi oluşuyordu, karnım sivriyle yaygın arası bişeydi, popo ve basenden kilo aldım, ve bugün 12+6 yız drumuz %75 Kız dedi, ki 9 hafta da da kızımız yok değil mi diye sormuştu bunları kendimden yola çıkarak meraklarını bir nebze olsa da gidermek isteyen arkadaşlar için yazdım, tabiî yine de herşeyi rabbim bilir, ALLAH herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eyleyip versin inşallah...

Bende 14 haftalık hamileyim tatlıdan çok ekşi yiyorum bulantım fazla yok bide göbeğim yukarda yumurta şeklinde büyüyor yanlardan kilo aldım belim ve kasığımada arada ağrı giriyo sizce cinsiyeti nedir çok heyecanlıyım

Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah benimde 12+5 oldu sali günü gitcez bakalım inşallah belli olur ama söylediğin belirtiler bende de var inşallah hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…