Kaçıncı haftada önce erkek sonra kız dediler?Valla hiç bulantım olmadı. Ilk başlarda acayip tuzlu ve ekşi yedim. Bidon bidon turşu bitirdim. sonradan tatlıya döndüm. Deli gibi tatlı yedim. Her gün künefe,çikolata
Ne olacağı belli olmuyor yani, önce erkek dediler sonra kız zaten.
12-13de falan erkek demişlerdi 16da kız dedilerKaçıncı haftada önce erkek sonra kız dediler?
Erkek bebek isteyenler topigine bak canm fikir olurBenim kızıma hamileliğim çok çok çok rahattı. Sadece sabahları karnım aç olduğunda bide arabaya bindiğimde kusacak kadar bulantım olurdu. Her gün 1 poşet yemezsem krizlere girdiğim çikolataları yiyemez oldun. Özellikllleeeee canım 9 ay boyunca ayva çekti. Mevsimi değildi ondan dı zaaarr☺. Karnım küçük topcuk gibiydi :)) sol yerleşimliydi. Herkes kız demişti. Ben erkek bekliyodum açıkçası çünkü kız olmasını çok istiyodum ve çok istediğim için olmaz sanıyodum ama oldu. Şimdide bi erkek olsun istiyorum ama hayırlısı.
Teşekkür ederim. De nerden bulucam onu onca topik arasındanErkek bebek isteyenler topigine bak canm fikir olur
Ben etiket yapayım takip et bildirim gelecek sizeTeşekkür ederim. De nerden bulucam onu onca topik arasından
Teşekkür ederim☺Ben etiket yapayım takip et bildirim gelecek size
Kizimin kesesi soldaydi ama kese icindede saga yapisikti hic midem bulanmadi cok kabiz oldum belim agrirdi onun haricinde hic bir sikintim olmadi hamile gibi degildmKız Bebeğe Hamile olan Anneler ve kızı olan anneler hamileliğiniz nasıl geçti belirtileriniz nelerdi,bizleri bi aydınlatın cinsiyeti öğrenene kadar her belirtiyi acaba kızım mı olacak der oldum :) Gerçi her hamilelik farklı derler ama ben oğluma hamileyken çok rahat bir hamileli geçirdim sadece 12. haftadan 16.haftaya kadar sabah bulantılarım oldu,iştahım çok açıktı,bu hamileliğimde aşırı koku hassasiyetim var,midem hep dolu hep ağzımda yemek yapıyorum ama ondan sonra o mutfağa gaz maskesi takıp giresim var :) böyle salata bol limonlu çorbalar mideme okadar iyi geliyo,çok aşırı dygusalım çok kolay ağlar oldum ve çok sinirlimesela diyolarki erkek sağ tarafta kız sol tarafta benim bazen sağ kasığıma ağrı giriyo bazen sol :) derin duygular içindeyim yardııımm :)
Haha şimdi baktım düz v benim ki galiba :)Kızlar kız bebek bekleyenlerin sol göz kapağını aşağı çekince ters V harfi çıkıyormuş. Aranızda bilen bakan var mı? :)
Hahaha şaka gibi benimde var 8 sol gözümde Allah Allah bunu biri açıklayabilir miKızlar kız bebek bekleyenlerin sol göz kapağını aşağı çekince ters V harfi çıkıyormuş. Aranızda bilen bakan var mı? :)
Valla benim de duyduğum bu ama açıklaması ne bilmiyorum :)Şaka gibi benim de solda v var bunu biri açıkl
ayabilir mi
Ogrendinmi canım dogrumu sonuçBenim de var, yarın nasip olursa öğrenicem, doğruluğunu yada olmadığını teyit etmiş oluruz 1
Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah benimde 12+5 oldu sali günü gitcez bakalım inşallah belli olur ama söylediğin belirtiler bende de var inşallah hayırlısıMerhaba kızlar, bir oğlum var, bu ikinci hamileliğim, ilkinde uyku, ve çamaşır suyu kokusuna tahammül edemiyordum, hiç bir sıkıntım olmadı dersem yalan olmaz, ayrıca sağ tarafımda hissettim. Bu hamileliğimde 12 hafta boyunca mide bulantısı, sol ayağımda kasılma, ağrı, hep bir grip oluyormuşum gibi hafif burun akıntısı,sol göğsün daha büyük, ilk gebeliğe göre daha az kararma, göğüs hassasiyeti ilk zamanlara göre azalsa da devam ediyor, sıcak basması, ayaklarım hep sıcak, saçlarım ilk zamanlar hep yağları, şimdi mat ve şekil vermek güç, kendimi çirkin hissettim, istediğim kızdı o yüzden ne hissettiğimi bilemedim, kalp atışı 152, sol gözümü hafif aşağı çekince v harfi oluşuyordu, karnım sivriyle yaygın arası bişeydi, popo ve basenden kilo aldım, ve bugün 12+6 yız drumuz %75 Kız dedi, ki 9 hafta da da kızımız yok değil mi diye sormuştubunları kendimden yola çıkarak meraklarını bir nebze olsa da gidermek isteyen arkadaşlar için yazdım, tabiî yine de herşeyi rabbim bilir, ALLAH herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eyleyip versin inşallah...
Cümlemizin inşallah, ALLAH razı olsunRabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah benimde 12+5 oldu sali günü gitcez bakalım inşallah belli olur ama söylediğin belirtiler bende de var inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?