Kız Bebeğe Hamile Olanların Belirtileri???

Senin kız mı canım?

17. Haftaya kadar bitmek bilmeyen kusmalarrrr baska hicbir belirtim olmadi.

Bende 2. Kızıma hamileyim ikisinde de ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir belirtim olmadı. Tatlı şeyler hep canım istiyor ilk kızımda da sürekli çikolata yerdim bu kızımda da sürekli canım tatlı şeyler istiyor

Kızıma hamileyim ne kustum ne basım dondu nede aserdim ilk zamanlar limona tuz döküp döküp yedim içinin yağları eridi :))
İdrar yolu enfeksiyonu yaşadım oglumda yasamamistim goguslerim cokm çabuk büyüdü gibi gibi :)

Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı tezi çürüdü :)

7. Hafta ile 15. Hafta arasında her sabah olmasa da sabahları istifra ettim. Onun dışında gece ağırlıklı mide bulantım oldu. Yüzümde ve göğsümde sivilce çıktı. İlk haftalarda çok fazla ekşi yedim hatta aşırı ekşi yemekten tükürük bezlerimden sıkıntı yaşayıp hastanelik oldum Sonrasında bir hafta boyunca ekmek kadayıfı yedim. Ama tatlı hep midemi acıttı. Turşu suyu içtim litrelerce. Herkes erkek dedi bana aslında ben de insanların yorumlarına bakarak herhalde erkek dedim. Çünkü kız anneleri genelde mide bulantısı ve koku hassasiyetinden dolayı asla yemek yemediğini, çubuk krakerle beslendiklerimi söylüyorlardı. Ama benim iştahım çok açıktı. Tatlıya pek yanaşmıyordum. Son bir aydır her gün kilolarca portakal yiyorum. Geceleri uyumak pek zor, çünkü ateşler içinde yanıyorum. Yani üşümek nedir unuttum. Sol göğsüm daha büyük ama sanki önceden de bu şekildeydi ama aşırı büyüdüler, dokunamıyorum. Hep sol kasığımda ağrı hissettim. Solda mı acaba diye doktora sorduğumda rahim ortadadır diye kızdı bana Benim belirtilerim bu şekilde

Çok teşekkürler canım bu güzel açıklaman için haftaya öğrenicem artık

Çok teşekkürler canım bu güzel açıklaman için haftaya öğrenicem artık
Selam bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi benim de göğüslerim aşırı büyüdü sol göğüs daha büyük ve çok ağrıyor. Bende hep mide bulantısı ve baş ağrısı var ve hep açım ama mide bulantisindan bisey yiyemiyorum. Canim hep tuzlu acılı şeyler istiyor. En çok çiğ köfte yemek geliyor içimden. Oğluma hamileyken de hep ekşi yemiştim

Öğrendim canim ikinci oglumuz geliyor belirtilere cin Rus takvimi bumlsr hep hikaye Allah gonlgön göre versin inşallah

Kizim hep sagdaydi
Cok bulantim oldu surekli havuc limonlayip yedim bazen limon yerdim
Sokakta aklima hep havuc limon gelirdi
Kosa kosa eve giderdim
Ilk gunden itibarende hep kiz olacagini dusunuyordum 3. Kizim bu arada

Valla hiç bulantım olmadı. Ilk başlarda acayip tuzlu ve ekşi yedim. Bidon bidon turşu bitirdim. sonradan tatlıya döndüm. Deli gibi tatlı yedim. Her gün künefe,çikolata
Ne olacağı belli olmuyor yani, önce erkek dediler sonra kız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…