Senin kız mı canım?birde tuzlu yemek bazen ayırtılan bir belirti olmuyor. üstüne proteinli gidalara karşı olsa da olur olmasada diye bir istek duymamak.tatlıyı fazla kaçırınca bulantılar geçse de midenin bulantı yapması da sayılabilir diye düşünüyorum.
evet minik kızımı bekliyorum.Senin kız mı canım?
Sağlıkla kucağına al inşallah..evet minik kızımı bekliyorum.
17. Haftaya kadar bitmek bilmeyen kusmalarrrrKız Bebeğe Hamile olan Anneler ve kızı olan anneler hamileliğiniz nasıl geçti belirtileriniz nelerdi,bizleri bi aydınlatın cinsiyeti öğrenene kadar her belirtiyi acaba kızım mı olacak der oldum :) Gerçi her hamilelik farklı derler ama ben oğluma hamileyken çok rahat bir hamileli geçirdim sadece 12. haftadan 16.haftaya kadar sabah bulantılarım oldu,iştahım çok açıktı,bu hamileliğimde aşırı koku hassasiyetim var,midem hep dolu hep ağzımda yemek yapıyorum ama ondan sonra o mutfağa gaz maskesi takıp giresim var :) böyle salata bol limonlu çorbalar mideme okadar iyi geliyo,çok aşırı dygusalım çok kolay ağlar oldum ve çok sinirlimesela diyolarki erkek sağ tarafta kız sol tarafta benim bazen sağ kasığıma ağrı giriyo bazen sol :) derin duygular içindeyim yardııımm :)
Yok canım nasip olursa düşünüyoruz inşeALLAHhamile misin canım?
Allah gönlüne göre versin o zaman :) en kısa zamandaYok canım nasip olursa düşünüyoruz inşeALLAH
Amin canım inşeALLAH Hayırlı cumalar ssen hamilemisinAllah gönlüne göre versin o zaman :) en kısa zamanda
evet canım ikinci olacak benim Rabbim izin verirse 11 haftalık olduk bakalım haftaya doktora gidicez,sende istiyorsan şimdiden folik asite başlaAmin canım inşeALLAH Hayırlı cumalar ssen hamilemisin
Rabbim gönlüne göre versin ilk bebegin ne kaç yasindaevet canım ikinci olacak benim Rabbim izin verirse 11 haftalık olduk bakalım haftaya doktora gidicez,sende istiyorsan şimdiden folik asite başla
Oğlum 4 yaşında teyzesiRabbim gönlüne göre versin ilk bebegin ne kaç yasinda
Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı tezi çürüdü :)Bende 2. Kızıma hamileyim ikisinde de ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir belirtim olmadı. Tatlı şeyler hep canım istiyor ilk kızımda da sürekli çikolata yerdim bu kızımda da sürekli canım tatlı şeyler istiyor
Çok teşekkürler canım bu güzel açıklaman için haftaya öğrenicem artık7. Hafta ile 15. Hafta arasında her sabah olmasa da sabahları istifra ettim. Onun dışında gece ağırlıklı mide bulantım oldu. Yüzümde ve göğsümde sivilce çıktı. İlk haftalarda çok fazla ekşi yedim hatta aşırı ekşi yemekten tükürük bezlerimden sıkıntı yaşayıp hastanelik oldumSonrasında bir hafta boyunca ekmek kadayıfı yedim. Ama tatlı hep midemi acıttı. Turşu suyu içtim litrelerce. Herkes erkek dedi bana aslında ben de insanların yorumlarına bakarak herhalde erkek dedim. Çünkü kız anneleri genelde mide bulantısı ve koku hassasiyetinden dolayı asla yemek yemediğini, çubuk krakerle beslendiklerimi söylüyorlardı. Ama benim iştahım çok açıktı. Tatlıya pek yanaşmıyordum. Son bir aydır her gün kilolarca portakal yiyorum. Geceleri uyumak pek zor, çünkü ateşler içinde yanıyorum. Yani üşümek nedir unuttum. Sol göğsüm daha büyük ama sanki önceden de bu şekildeydi ama aşırı büyüdüler, dokunamıyorum. Hep sol kasığımda ağrı hissettim. Solda mı acaba diye doktora sorduğumda rahim ortadadır diye kızdı bana Benim belirtilerim bu şekilde
Selam bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin miÇok teşekkürler canım bu güzel açıklaman için haftaya öğrenicem artık
Öğrendim canim ikinci oglumuz geliyor belirtilere cin Rus takvimi bumlsr hep hikaye Allah gonlgön göre versin inşallahSelam bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mibenim de göğüslerim aşırı büyüdü sol göğüs daha büyük ve çok ağrıyor. Bende hep mide bulantısı ve baş ağrısı var ve hep açım ama mide bulantisindan bisey yiyemiyorum. Canim hep tuzlu acılı şeyler istiyor. En çok çiğ köfte yemek geliyor içimden. Oğluma hamileyken de hep ekşi yemiştim
Amin canim sağolÖğrendim canim ikinci oglumuz geliyor belirtilere cin Rus takvimi bumlsr hep hikaye Allah gonlgön göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?