Kız Bebeğe Hamile Olanların Belirtileri???

Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah benimde 12+5 oldu sali günü gitcez bakalım inşallah belli olur ama söylediğin belirtiler bende de var inşallah hayırlısı
Canım merhaba, belli oldu mu seninde, yada yaklaşık bir tahminde bulundu mu? Doktorunuz.

Ya bu v nerde oluyo kızlar ben de aşırı kuruluk var oğlumda çok akıntım olurdu bunda hiç yok

Aşırı derece bulantı ilk aklıma bu geldi 4 ay çektim

Birde bu beta hcg değeri doğru mu cinsiyet tahmininde benim 13.34 yazıyor e bu değere göre erkek, dr % 75kız dedi kafam karıştı
Onun bi geçerliliği yok CNm cinsiyette sende çok akıntı oldumu ilk haftalarda

Benimde bi kızım bi oğlum var üçüncüye hamileyim sekizinci haftaya girdim ekimde inşallah yavruma kavuscam kızım olsun istiyorum Rabbim sağlıklı versinde en önemlisi o ekşi oğlumda çok yiyodum bundada tatlı yiyom bakalım cinsiyeti ne olucak çok heyecanlıyım mayısta öğrencem nasipse dua edin bayanlar benim için

Iyi geceler kızlar, cinsiyet tahmininde böyle birşey okumuştum;
Erkekler 4 yılda bir
Kadınlar 3 yılda bir hücre yeniliyormuş.
Siz ve eşinizin doğum tarihinden başlayarak çocuğun doğum yılına kadar, eşiniz için 4 er 4 Er, kendiniz için 3 er 3 er yılları sayın, en son en yeni kim hücre yenilemiş ise cinsiyet o oluyor, diyelim ki ikinizinde aynı yıllara denk geldi o zaman ay'ı da hesaplayın.

9 aylık oğlumla uğraşmaktan karnımdaki yavrunun bana neler yaşattığını bile anlayamıyorum bulantı oluyor ama acıkınca kız mı erkek mi henüz belli değil ama kızım olsun isterim sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…