- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Ben de kucukken şunu duymuştum.
Banyo yaparken ic camasiri giymek lazimmis. 3 harfliler vardir diye.
başını okudum sonunu okuyamadım. ne iğrenç bakış açıları var bazılarının zihnimi bulandırmasını, ahlaki değerlerimi kirletmesini kötü düşüncelerinin beynimi işgal etmesini istemiyorum. Sadece yazar halimle konunun kapanmasını isteyebilir miyim acaba? Daha yolumuz var çook hem de. internet bilgi çağı modernleşme vs falan fiso.
Bence güvenmeyen çocuk yapmasın zaten, çocuğun alt değişmesine gelene kadarBu ayip günah vs vs diyenler kesinlikle eslerine güvenmiyor net.
peki yorumlardan çıkardığınız sonuç ne?Konudan mı rahatsız oldunuz. Yoksa bazı yorumlardan mı? Bazı yorumlardansa eğer size katılıyorum. Ama eğer konudansa yersiz buluyorum. Açarken de böyle olacağını bilsem açmazdım. Bakın çevreden böyle şeyler duyduğum için fikir almak istedim. Kesinlikle baba kız odaklı değildi. Acaba günah mı ben mi bilmiyorum diye düşündüm. Çevreden bunu sürekli söyleyenlerde farklı bir niyetle söylemedi bana eminim. Eski kafa bakış açısı işte ayıptır mahremdir o kız büyüyünce utanır falan filan işte. Ama ben hiç birine itibar etmedim. Benim düşündüğüm acaba bilmediğim bir nedenle günah olabilir mi diyeydi. Bu kadar farklı yorumlanmasına çok üzüldüm
Bence güvenmeyen çocuk yapmasın zaten, çocuğun alt değişmesine gelene kadar
Benim 10 aylık kızım varCocuk yaparlar sonrada sakinirlar böyle iste,valla garipler dayi amca vs olsa hadi neysede ya hu baba bu
konudan da rahatsızım yorumlardan da. yani benim aklımın ucundan geçmez böyle bir konu açmak böyle yorumlar.Konudan mı rahatsız oldunuz. Yoksa bazı yorumlardan mı? Bazı yorumlardansa eğer size katılıyorum. Ama eğer konudansa yersiz buluyorum. Açarken de böyle olacağını bilsem açmazdım. Bakın çevreden böyle şeyler duyduğum için fikir almak istedim. Kesinlikle baba kız odaklı değildi. Acaba günah mı ben mi bilmiyorum diye düşündüm. Çevreden bunu sürekli söyleyenlerde farklı bir niyetle söylemedi bana eminim. Eski kafa bakış açısı işte ayıptır mahremdir o kız büyüyünce utanır falan filan işte. Ama ben hiç birine itibar etmedim. Benim düşündüğüm acaba bilmediğim bir nedenle günah olabilir mi diyeydi. Bu kadar farklı yorumlanmasına çok üzüldüm
Böyle dense razıyım ( 4 yaş en azından )"Çok küçük çocukların avret yeri yoktur. Bunun sınırı dört yaşa kadardır.
Böyle dense razıyım
Ama doğumdan itibaren tırım tıırm 3 kızımın altını değişirken babasından sakladım ne demek
Görse üstüne mi atlar
Töbe ya ne biçim konuşturuyorlar insanı
Ben bebeğin babası olsam sanırım niye kaçırıyosun bu oda da değiştirsene altını derim sanırım
Bi yaştan sonra biz anneler bile dikkat etmeliyiz ki çocuk özel yerlerini bilsin ve sakınsın.
Ona bişey demiyorum
Ama tek müslüman sensin de Allah ta bizi kahretsin gibi konuşulunca
Ya da yavrusunu tek sakınan anne sensin bizler saldık çayıra mevlam kayıra grubundanız gibi konuşuşunca bana geliyolar
peki yorumlardan çıkardığınız sonuç ne?
Anladığım kadarıyla senin ve eşinin bu konuda bir sorunu yok zaten eşin sana yardımcı çocuğunu seven çocuğuna düşkün bir baba. Senin merak ettiğin çevreden çok şey duyuyorum dinen bir günahı var mı? Maalesef hepimiz din bilgini olmadığımız için bazen saçma ve anlamsız şeylerde bile insan vesvese yapıp günah mı işliyorum diye düşünebiliyor. Netten baktım başkasının da aklına takılmış sormuş aşağıdaki gibi bir cevap almış
"Çok küçük çocukların avret yeri yoktur. Bunun sınırı dört yaşa kadardır. Bu yaştan küçüklerin bedenine dokunmak veya bakmak mübahtır. Sonra kendilerine cinsel istek duyulabilecek çağa kadar, yalnız haya yerleri avret yeri sayılır. Daha sonra on yaşına kadar sadece ön ve arka uzuvları ve bunların çevresi ile uyluklar avret kabul edilir. Çocukların on yaşından sonra erkek olsun kız olsun, avret yerleri, namazda ve namaz dışında, erginlik çağına ulaşmış kimselerin avret yeri gibi sayılır."
Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama yazan bu şekilde. Tabi ki hiç kimse sapık insanlarla evlendiğini düşünmez. Allah korusun.
Ben çalışıyorumCok guzel anlattiniz
Vallahi okuyunca kendimi sapik gibi hissettim bazi yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?