- Konu Sahibi evinincicegi
-
Örtünmek istemiyorsanız örtünmezsiniz misalen bende nefsimi yenip örtünemedim ama varolann bir olaya siz yapmıyorsunuz diye yok diyemezsiniz misal ben kabak yemem eve sokmam peki kabak yok mu? Var tabiibir kere dinde bugün yaygın olarak bilinen anlamda tesettür diye bir kavram yoktur belli yerlerin örtülmesi söylenir ki kadın için de erkek içinde aynıdır.
ikinci konu oğlunu taciz eden, tecavüze yeltenen anneler de çokca vardır sizin bilmemeniz bu gerçeği değiştirmez. kızlara kendini sakınmayı (o neyse artık) öğretirken erkekleri saldırgan aslan gibi yetiştirirseniz bir işe yaramaz. bakın bu tacizler tecavüzler hep bizim gibi geri kalmış ülkelerde çok fazla.
neden acaba?
yani sizin iman da edep de yanlış anlaşılmış gibi görünüyor. tekrar araştırmanızı öneririm.
Estağfurullah ne demek? Asla öyle birşey demedim kendi fikrim bu diğerlerine saygı duyarım dedimSu durumda actiranlar edepsiz yani öylemi ?
Belki topa tutulacağım ama fikrimi yazacağım
Bence de babası kız bebeğin altını açmamalı
Günah değilse de edep diye bir şey var
3 kızımında doğumundan itibaren görülmemesi gereken hiçbir yerini babaları görmemiştir çok dikkat ederim
Artık büyüdüler ve kendileri de dikkat ediyorlar alıştırmak çok önemli
Tekrar söylüyorum günah değil ya da sapıklık yaftası vurma olayı değil edep diye bir şey var biz böyle gördük
Ayrıca ben her konuda yardım aldım eşimden ama alt açma dediğiniz taş çatlasa 5 dk onuda ben yaparım ne olacak yani
Kısacası bence olmamalı
Ama herkesin fikri ve yaşantısı kendine tabii saygı duyarım
O zaman bu noktada oğluna tecavüze yeltenen anne olmadığını ama Allah korusun kızına tecavüzü gerçekleştiren sayısız baba olduğunu hatırlatırım
Bahsedilen edep imandan kaynaklı söylemdir bazı şeylere neden böyle diyemeyiz Allah öyle emretmiş deriz
Neden erkekler de tesettüre girmiyor neden kafasını örtmüyor diyebiliyor muyuz? Hayır diyemiyoruz işte kızlarımıza verilebilecek en erken yaşda edebi ve kendilerini sakınmayı verebilmeliyiz
Bu arada aşırı dinci ve türbanlı değilim araştırıp öğrenmeye çalışan kendi halinde bir müslümanım
Hayatımda bu kadar tiksinç bi konu okumamıştım.
Kocanın sapık olma ihtimalini düşünen bi kadın, nasıl o adamla aynı yatakta uyuyabilir?
Bizde çocuk olduk, yeri geldi kuzenlerimizle çıplak denize bile girdikte, bugün ne mahrem duygumuZda bi noksan var, ne onun bunun yanında soyunuyoruz.
Ne zihniyetler var ya..
Hanımefendi şok olacak ne var anlamadım bende sizin yazdıklarınıza şok oldum sanki cinayet işlemişimŞu yazdiklarinizi esiniz okusa utanmiyacakmisiniz aman yarabbi sok oldum resmen Allah hidayet versin kusura bakmayin ama ben her fikre saygi duyabilen bir yapida degilim kendi cocuklarinizi hicbir neden olmamasina ragmen öz babasindan boyle sakinmak ve boyle bir konuda nasil boyle birseyi akil ediyorsunuz akliniza nasil geliyor nasil bir bilincalti aman aman buyuk konusmak istemiyorum suan sizin adiniza ben utandim dogumdan itibaren bebegimin orasinu gormesin diye kocamdan saklamak cidden şok oldum
O zaman bu noktada oğluna tecavüze yeltenen anne olmadığını ama Allah korusun kızına tecavüzü gerçekleştiren sayısız baba olduğunu hatırlatırım
Bahsedilen edep imandan kaynaklı söylemdir bazı şeylere neden böyle diyemeyiz Allah öyle emretmiş deriz
Neden erkekler de tesettüre girmiyor neden kafasını örtmüyor diyebiliyor muyuz? Hayır diyemiyoruz işte kızlarımıza verilebilecek en erken yaşda edebi ve kendilerini sakınmayı verebilmeliyiz
Bu arada aşırı dinci ve türbanlı değilim araştırıp öğrenmeye çalışan kendi halinde bir müslümanım
Hanımefendi şok olacak ne var anlamadım bende sizin yazdıklarınıza şok oldum sanki cinayet işlemişim
Allahim ne kadar korkunc yorumlar var burada
Oz babasindan bahsediyorsunuZ
Vallahi sok oldum
Sapik olan sizsiniz bence onlem alacakmissiniz
Bence de alin gidin bir tedavi olun ya
Cocugu babadan sakinan zihniyet saka gibi
Gecen biyerlerde okumustum kucukken erkek cocuklar icin eger bakan kadinlar farkli olursa iste bi bakici bi annesi bi babaannesi anneannesi baktiysa ilerde onlar daha cok aldatmaya meyilli oluyorlar mis
Bu kadın ben mi oluyorum yoksa. Eğer böyle düşünerek yazdıysanız çok şaşırır ve üzülürüm. Ben en başından bunu söyleyenlere tepki gösterdim. Kendimde asla kabul etmiyorum bunu belirttim. Sadece günah boyutunu bilmediğim için acaba günah da ben mi bilmiyorum dedim. Belki mahrem bölge olduğu için günah olabilir mi diye düşündüm. Ama değilmiş bunu gördüm. Hiç bir zaman babası acaba böyle düşünür mü diye düşünmedim. Düşüncesi bile korkunç. Her zaman eşim kızını yıkadı da değiştirdi de. Yapmaya da devam edecek. Böyle bir durumun zerre şüphesi dahi bana bu konuyu açtırmaz doğru mahkemeye götürür. Çok sık duyduğum için bunaldım ve bu konuyu açtım. Konunun sonunda da bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden dedim
İnsan eşinin yapısını da az çok bilir çözer diye düşünüyorum. Kızımı 6 yaşına kadar babası yıkadı çok şükür ne eşim kızına karşı bir sapıklık sezdi ne de kızım edep duygusunu öğrenmekten mahrum kaldı. Bir babanın böyle bir şeyi anlaması o baba için ne kadar onur kırıcı olur?
Örtünmek istemiyorsanız örtünmezsiniz misalen bende nefsimi yenip örtünemedim ama varolann bir olaya siz yapmıyorsunuz diye yok diyemezsiniz misal ben kabak yemem eve sokmam peki kabak yok mu? Var tabii
Erkek ve kadın tesettürü aynı olsaydı "mümin kadınlara söyle baş örtülerini yakalarının üzerine çıkarsınlar" şeklinde ayet iner miydi
Oğlunu taciz veya tecavüze yeltenen tek bir anne duymadım görmedim kendimi bildim bileli gazete tv internet olarak günde en az 1 saat haber okurum belki vardır istisnadır bilmiyorum ama diğer türlüsünü nerdeyse 3 güne bir okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?