- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Zaten sapıklığın özü bizim cinsel kimlik yetersizliğimizden kaynaklanıyor. Kadınları bir obje erkekleri ise dürtüleri onları tecavüze götürse bile "ihtiyaç" saydıran bir toplumun içinden çıktık.Aslında bu sapık kisileride biz yetiştiriyoruz,özellikle erkek bebekler için konuşuyorum..ulu orta alt degistirmek,yerim senin pipini gibi laflar kullanmak,pipiyi-popoyu temizlemek amaçlı bile olsa gereksiz ve fazla dokunmak,aç oğlum pipini amcalar görsün demek..
Bunlar önemsiz gibi görünüyor ama bu yaşlarda yapilan hatalar,o bireylerin cinsel gelisimlerini olumsuz etkilemekle kalmiyor, pipileri var diye üstün insan olarak goruyolar kendilerini
Erkek evlat yetistirirken lütfen dikkat edin,bir erkek evladim var ve en cok dikkat ettigim durumdur bu
Konu sahibi kusura bakma erkek anasi olarak hazir konu acilmisken araya gireyim dedim :) :)
Bu da doğru değil,özellikle erkek çocuklarinin cinsel bölgelerini öpmeyin sevmeyin ,art niyetli degilsiniz tabi ki ama bu durum ileride ki yasamini etkiler
Aynı şekilde dudaklarından da öpmek yanlış çocukları..
Evet kesinlikle,ben 17 aylik oglumun yaninda soyunup giyinmiyorum bile belki bu abarti olabilir ama gercekten cocuktur ne anlar diye düsünmüyorum
Yuhhh yaaa yuhhh böyle böyle zaten insanların beynine pislikleri sokuyolar.Sapık mıyız yoksa ensest mi? Baba kızına o gözle bakar mı? Ne saçma şeyler bunlar. Kulak asmayın, eşiniz ve kızınızın diyaloğunu böyle şeylerle etkilemeyin. Bunlar İslamiyete sığındığını sanan sapık zihinler. Geçen bir tanesi TV'de kızım kucağıma otursa tahrik oluyorum, oturmaması lazım diyordu. Allah'ın belaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?