Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten sapıklığın özü bizim cinsel kimlik yetersizliğimizden kaynaklanıyor. Kadınları bir obje erkekleri ise dürtüleri onları tecavüze götürse bile "ihtiyaç" saydıran bir toplumun içinden çıktık.
Eline 2-3 yaşında sigara verip bir de resim çeken bir kuşakta büyüdük biz. Allah'tan yeni nesil çok daha bilinçli.
Aynen dediğin gibi dudağından öpmek bilmem ne bunlar bize göre zararsız ancak özünde çocuğun dünyasına zarar verecek şeyler.

Bu öz kızına allah korusun tecavüz eden babalar var ya hani işte böyle örümcek beyinli cahil beyinlerin ürünleri o adamlar! Çüş artık yaaa ben sizin yerinizde olsam haddinizi bilin ne biçim konuşuyorsunuz diye bağırırdım asıl ayıp günah olan onların bu düşünceleri yuh ya

İnsanların kafası nasıl bel altı çalışıyor yahu. İşimiz gücümüz yok, kafayı bel altı üzerine fikirler üretmekle, yargıya varmakla bozmuşuz. Ayıp cidden, insanın kendi evladına kötü niyetle bakabileceğini düşünen kişilerin zihniyetinde bir bozukluk vardır. Otursunlar kendilerini sorgulasınlar önce...

Birkaç arkadaş söylemiş, şuan bebeğin altını değiştirmekten bahsediyoruz ama 5-6 yaşına gelmiş çocukları annesinin dudaklarından öptüğü, babasının aşkım diye çağırdığı ve bunların doğal karşılandığı bir toplumda yaşıyoruz. Asıl yanlış bunlar işte. Çocuk psikolojisinden anlamak sıfır, ama kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmek 10...

Bir kızım olacak, benim kadar babası da altını değiştirecek, banyosunu yaptıracak. Belli bir yaşa geldiğinde zaten özel bölgelerini öğrenecek, öyle herkesin dokunmaması gerektiğini bilecek. Kendi banyo yapabilecek yaşa geldiğinde zaten ne annesini ne babasını yanında isteyecek. Doğal olan bu bana göre.

Dört yaşına kadar zaruri durumlarda ( banyo , alt değiştirme v.s) baba için bir sınır konulmamıştır. 4 yaşından sonra çocuğa kavramı öğretmek açısından belirli sınırlar konuşmuştur . 4 yaşından once ve ya sonra erkek ya da kız çocuklarının avret yerleri dokunarak sevilmemelidir.

Psikolojik açıdan da bu böyledir. Sakınmak korumak amaçlıdır.

Günahtır diye bir durum yok.. Yardımcı olması çok güzel bir durum. Çokta yadırgamamak lazım , ensest durumlarla çok karşılaşıyoruz maalesef.
Anne korumacı olmalıdır. Kontrolü altında tutmalıdır erkek ve kız çocuklarını.

Bence toplum olarak sosyoloji ve psikoloji dallarında yoğunlaşmak lazım. Ne bileyim okullarda zorunlu ders olması lazım adam akıllı kuramlarla değil. Ciddi derece bu konuda açık arayız bence. Hala herkes bel altı düşünüyor olayı.

Evet kesinlikle,ben 17 aylik oglumun yaninda soyunup giyinmiyorum bile belki bu abarti olabilir ama gercekten cocuktur ne anlar diye düsünmüyorum
doğru olan bu.
Pedagoglar diyor zaten "çocuğunuzun yanında soyunup giyinmeyin" diye. Hiç biri de açıkmasında sapık kelimesini kullanmaz. Çocuk anne babayı alt tarafını bile demiyorum iç çamaşırlı bile görmemeli diyor.

İstediğiniz pedagoga sorun, istediğiniz kitabı karıştırın hiç biri bu olayları sapıklıkla bağdaştırmaz. Ha sapıklıkla kesişen vakalar olmuştur mutlaka ama farklı bir bilimle bağdaştırılır o zaman.
Bunlar hep sağlıklı psikolojide bireyler yetiştirmek için.

konuyu okuyunca aklima geldi, bir arkadasimin 3 yaşında oglu var. anneannesine her gittigi zaman banyo yapiyormus. cocuk baska bir evde banyo yapmanin ve üstünü cikarmanin bir sakincasi olmadigi düşüncesiyle her gittigi evde ortada soyunup banyo yapacagim diye aglamaya başlamış. aile simdi baskasinin yaninda soyunmanin yanlis oldugunu ve baska evlerde banyo yapmanın cok dogru olmadigini anlatmaya çalışıyor.
sözün özü cocukta mahremiyet duygusu olusturmak için banyonun ve alt degistirmenin özel bir islem oldugu ve heryerde yapilmayacagi anlatilmalidir. bu kiz ya da erkek evlat farketmeksizin uygulanmalidir. burada en büyük iş ebeveynlere düşüyor.

şuan daha çok minik. babası alsın bezini bence sorun yok. günahta değildir. ama 3-4 yaşına gelince artık çocuğa o bölgenin çok özel olduğu ve babsının bile görmemsi gherektiği öğretilmesi açısından baba yaklaşmamalı bu işe. hatta bazı büyük annelerde küçük çocukların orasını burasını elleyip yerim senin şeyini diye seviyorlar. çocuk oraya dokunulmaması gerektiğini öğrensin mutlaka. haberlerde neler görüyoruz yahu. sapık ar damarı çatlamış mahluklar 3-4 yaşındaki çocuğa bile tecavüze yelteniyor. onun oyun olmadığını ve kötü niyetli insanları anlaması gerek çocuğun. yılını hatırlamıyorum ama 5-6 tane 14-15 yaşındaki sapık ruhlu gençler 2 yaşında bir bebeği bu şekilde öldürdü. etrafımızdaki hayvandan aşağı mahluklardan korusun Allah. biz yeğenime öğrettik ve hemen alışıyorlar zaten çocuklar. yabancıya yaklaşmama, kucağına almasına izin vermeme, biri gel bakkala falan gidelim deyince çığlık atma gibi şeyler öğretiliyor.
belki çok paranoyakça diyeceksiniz ama bizim zamanımızda bukadr kötü değildi ortam. komşular çocuklarını emanet etmekte sakınmazlardı. ama şimdi biz yeğenime asla kıyamıyoruz. . kimseye emanet etmiyoruz onu.

Cehalet resmen bu ne ya babası sonuçta onun böyle saçma sapan düşüncemi gelir.İyi o zaman erkek çocuk anneleri de bebelere dokunmasın aman günah diye çocuk pislik içinde aç açıkta gezsin dursun.Özeliklekle kadınları okudunuz diye boşu boşuna dememişler.Hiç böyle cahil insanları dinlemeyin verin ağızlarının payını resmen eşinize sapkın mühamelesi yapıyorlar ve de bunu din kisvesiyle o da ayrı bir rezillik.

Akli sorun yoksa insanoğlunun yaradılışında kendi yavrusuna nefsi duyguyla bakması yok ayy ne saçma şimdi oğlum yemişleri elliyo filan gunahmi olacak yada kızımolsa oöz babası yaa daha küçücük , büyüdüğünde zaten fitratinda utanma var kapatılacak yeri bilir

Herseye gunah diye diye dinide millete yanlis aktardik guzelim ialam dini bunu gibi bos kafalilar yuzunden yobaz din oldu cok sinirlendim

Konuyu dine baglamak istemem ama sunu yazmak istiyorum. Bizim dinimizde bir babanın evladina nefsi kabarmasi imkansiz gibi bir sey. Eger babalarda kizlarina karsi boyle bir durum oluyorsa muhakkak bir sey vardir ya da ahlak anlayışı ve inanci tamamen eksiktir.

Toplum olarak öyle bir noktaya geldik ki suan bunu konuşuyor olmamiz bence cok normal. Hrr gün haberlerde cocuk istismari, babalarin nasil sapkin kisilikler oldugu yaziyor ve bunlar bizim dogrularimizi sorgulamaya neden oluyorlar.

3.5, 4-5 yaslarinda cocugun mahremiyet alani korunmasi ve cocukta ozel bolgeyi koruma duygulari olusturulmasi gerek. Arkadaslar yazmışlar. Cocugu annesi de yikasa babasi da yikasa ic camasiri gerekli belirli bir yasta. Altını herkesin yanında degistirmemek önemli. Erkek cocuklarinin altini acip misafirlerin icinde ciplak dolandirilmasi yanlış, hadi pipini ona goster buna goster olayi yanlış. Insanlar kendi elleriyle sapik bir zihniyet yetistiriyorlar farkinda degiller.

Mesela ben de cok net hatirliyorum babamla banyoda oldugumuzu ic camasirim falan yoktu annem babam ben yikanirdik fakat bizim donemimizde bu konular bu kadar ihlal edilmiyordu mahremiyet duygusu davranislardan tutumlardan kazaniliyordu ic camasirina gerek bile kalmiyordu simdi durum cok farkli.

Allah herkese kolaylik versin, evlatlarinizi kötü insanlarin serrinden korusun.

Sapık mıyız yoksa ensest mi? Baba kızına o gözle bakar mı? Ne saçma şeyler bunlar. Kulak asmayın, eşiniz ve kızınızın diyaloğunu böyle şeylerle etkilemeyin. Bunlar İslamiyete sığındığını sanan sapık zihinler. Geçen bir tanesi TV'de kızım kucağıma otursa tahrik oluyorum, oturmaması lazım diyordu. Allah'ın belaları.

Ben 6 yasindaydim babamın koynunda uyurdum banyomu da yaptirirdi evlat anneye babaya haram mi ne alaka yaa ne tür insanlar var

Beni ve 2 ablamida babam yikardı küçükken hiç bir sapıklık vs aklımıza bile gelmedi ailecek. Dini boyutunu bilmiyorum oğlum olucak allah kısmet ederse kızım olsaydı eşim altını degisirdi.

Yuhhh yaaa yuhhh böyle böyle zaten insanların beynine pislikleri sokuyolar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…