Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım böyle birsryin gunah olacagını dusunmuyorum nr guzel evladının tum bakımını yapıyor babası bu sevap bence... Ama guvenli baglanma adlı kitapta annelerının bebeklerın 2 yasına kadar tum bakımını yapmasının daha iyi olacagını soyluyor bunu ayıp oldugu için degıl anneylr aradaki bagı kuvvetlendirmek için

Kucukken babaannemlerde kalirdij bazen dedem yikardi beni 5 yasima kadar boylr surdu. Bildigin kendi nasil dus aliyosa oyle yikar cikarirdiyani. Nolcak sanki su an yanında ciplak mi dolaşıyorum. Esine sapik muamelesi yapiyolar

babayla aradaki bağ kuvvetlenmesin mi bu mu demek isteniyor?
zaten türkiye şartlarında kaç erkek alt değiştirecek kadar çocukla ilgili ki..

Nesi günahmış banyo yaptırmanın, altını değiştirmenin? Ben anlamadım. El kadar bebek. Hem babası o. Babası, bebişinin tırnağına zarar gelsin ister mi? Hangi zamanda yaşıyoruz ya? Bunlar eskilerde erkeklerin yardım etmemek için uydurdukları bahaneler bence. Lütfen siz söylenenlere kulak asmayın. Bildiğiniz gibi yapın.

Fetvalar Kur'an da yazmaz ki zaten.Kur'an da ayetler yazar.Fetvalar ayet hadis ve diğer ilmi bilgilerle ortaya çıkar.

kuran dışında dini kaynaklar güvenilir değildir bana göre. hadisler bile peygamberden seneler sonra ortaya çıkmış. deve sidiği içmeyi kutsayan hadisler bile var. en güzeli kuran'dır. diğerlerine çekimser kalmak en iyisi.

4 yaş 5 yaş 10 yaş. vs.
Kuran da her sey detayli olarak yazmaz, peygamber efendimizin soyledikleri ve yaptiklari da kuranla beraber esas alinir.
Hadis kaynaklarini yazdim zaten.
Bu kadar dini yorum yeter.
Yasak sonucta tartismaya luzum yok.

Kuran da her sey detayli olarak yazmaz, peygamber efendimizin soyledikleri ve yaptiklari da kuranla beraber esas alinir.
Hadis kaynaklarini yazdim zaten.

kuran dışında dini kaynaklar güvenilir değildir bana göre. hadisler bile peygamberden seneler sonra ortaya çıkmış. deve sidiği içmeyi kutsayan hadisler bile var. en güzeli kuran'dır. diğerlerine çekimser kalmak en iyisi.

oğlunuz varsa ya da olsa siz altını açmayacak mıydınız?
yani bu çok övündüğünüz ''edep'' sadece kız coçuklarına has bir şey değil. umarım farkındasınızdır.
O zaman bu noktada oğluna tecavüze yeltenen anne olmadığını ama Allah korusun kızına tecavüzü gerçekleştiren sayısız baba olduğunu hatırlatırım
Bahsedilen edep imandan kaynaklı söylemdir bazı şeylere neden böyle diyemeyiz Allah öyle emretmiş deriz
Neden erkekler de tesettüre girmiyor neden kafasını örtmüyor diyebiliyor muyuz? Hayır diyemiyoruz işte kızlarımıza verilebilecek en erken yaşda edebi ve kendilerini sakınmayı verebilmeliyiz
Bu arada aşırı dinci ve türbanlı değilim araştırıp öğrenmeye çalışan kendi halinde bir müslümanım

Kiz cocuk diyorsunuz da ayni seyi annenin erkek cocuguna yapmayacagi ne malum? Sapkinlik erkeklere has birsey degil sadece.Bende belli bir yastan sonra hos olmadigini dusunuyorum ama bebek ve babasi yahu benim kadar onunda hakki var.Benim bi yarim akilli akrabamin erkek cocugu var benim kizimla yasit,kizim kaka yapmis diuor ki altini ben degistireyim mi hic kiz alti degistirmedim dedim ne munasebet kesinlikle izin vermedim ki bu daha simdiden erkek cocugu egosuyla buyutuyor o cocugu cok uzuluyorum o cocuk adina.

bir kere dinde bugün yaygın olarak bilinen anlamda tesettür diye bir kavram yoktur belli yerlerin örtülmesi söylenir ki kadın için de erkek içinde aynıdır.

ikinci konu oğlunu taciz eden, tecavüze yeltenen anneler de çokca vardır sizin bilmemeniz bu gerçeği değiştirmez. kızlara kendini sakınmayı (o neyse artık) öğretirken erkekleri saldırgan aslan gibi yetiştirirseniz bir işe yaramaz. bakın bu tacizler tecavüzler hep bizim gibi geri kalmış ülkelerde çok fazla.
neden acaba?

yani sizin iman da edep de yanlış anlaşılmış gibi görünüyor. tekrar araştırmanızı öneririm.

İste baba diyorsunuz da bi baba var bi baba var nasıl ayirt edecegiz

burada öz kızına tecavüz eden taciz eden babalar var ancak her babaya bu gözle bakarsak paranoyak olur çıkarız. yani adamın içinde bu pislik varsa altını değiştirmesini engellemek onu durdurur mu sanıyoruz acaba?

Böyle saçmalık mı olurmuş?her ne hikmetse bütün günahlar da kadın/kız(bebek bile olsa) cinsine yükletiliyor .8 aylık kızım var babası herşeyi ile ilgilenir.günaha girdiğimizden mütevellit çarpıldığımız olmadı henüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…