- 6 Şubat 2018
- 300
- 254
- 103
- 28
- Konu Sahibi Mervetolgali
-
zümra
gazel
birce
Birce akalay diye sanatçı bile var biraz duyulmamış bir isim istiyorum canım çok sağol önerin için
merhaba oncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Nehir, Ipek , Ela , Elif ,Selam kızlar 15 haftalık hamileyim kızım olacağı söylendi isim arıyorum ama bulamıyorum. Hem kulağa hoş gelen hemde fazla duyulmamış modern bi isim olsun istiyorum bildiklerinizi aklınızdakileri yazar mısınız bana :) Öpüyorum tüm hamişleriii :)
Selam kızlar 15 haftalık hamileyim kızım olacağı söylendi isim arıyorum ama bulamıyorum. Hem kulağa hoş gelen hemde fazla duyulmamış modern bi isim olsun istiyorum bildiklerinizi aklınızdakileri yazar mısınız bana :) Öpüyorum tüm hamişleriii :)
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz, iki isim de güzel ama gundelik hayatta pek yok. ilk söylendiğinde karşı taraf pek anlamayabilir, mesela benim soyismim her yerde pek yok, birine söylerken kimse anlamiyo, her seferinde tek tek harfleri söylüyorum..sikinti yasadigim icin size belirtmek istedim.. sağlıkla dogsun bebeğiniz..Hepinize teşekkür ederim kızlar bende dün Belis dedim babasıda ikinci ismide Erva olsun dedi sizce Belis Erva kulağa hoş geliyor mu :)
Hepinize teşekkür ederim kızlar bende dün Belis dedim babasıda ikinci ismide Erva olsun dedi sizce Belis Erva kulağa hoş geliyor mu :)
Bence farkli olmak adina ileride çocuğunuzu skntiya sokacak isim koymayin. Tabi bu benim nacizane fikrim. Her zaman farkli olan guzel demek degildir. Belis hic duymadim anlami var mi bilmem ama melis gibi anlasiliyor. Direk melismi diye sorarlar. Iki isim verecekseniz en azindan biri anlamli olsun soylemesi ve anlasilmasi kolay olsuj derim.Hepinize teşekkür ederim kızlar bende dün Belis dedim babasıda ikinci ismide Erva olsun dedi sizce Belis Erva kulağa hoş geliyor mu :)
Erva ismini bende beğenmiyorum babası istediği için koycaktım vazgeçtim Belis ismi gerçekten anlamsızmış onuda öğrendim vaz geçtim :) Şuan Hazel Mina diyoruz bakalım daha çoook değişir herhalde :) Meva ben istiyordum ama babası saçma buldu ondan da vazgeçirdi beniCanım Birce'ye bilindik isim demişsin ama Erva Birce'den çoooook daha fazla kullanılan bir isin. Geçen sene en popüler isimlerdendi. Kulağa da hoş gelmiyor zaten. Kaba bir isim.
Belis'i de bu ara çok duyuyorum ama o da anlamsız. Nette yazan anlam yanlış.
Beliz var ama. Belirti, iz demek Beliz.
Beliz Neva veya Beliz Meva güzel olur bence.
Evet anlamsız isim istemiyorum zaten araştırdım ve Belis isminin hiç bir anlamı yokmuş vazgeçtim. Geçenlerde Hazel ismini duymuştum sevilen işaret bıraksn insan anlamını taşıyor babası da Hazel Mina olsun diyor Mina arapça da Liman demekmiş ama farklı kökenlerde de başka anlamları var bilemiyorum çok zormuş bu isim olayııBence farkli olmak adina ileride çocuğunuzu skntiya sokacak isim koymayin. Tabi bu benim nacizane fikrim. Her zaman farkli olan guzel demek degildir. Belis hic duymadim anlami var mi bilmem ama melis gibi anlasiliyor. Direk melismi diye sorarlar. Iki isim verecekseniz en azindan biri anlamli olsun soylemesi ve anlasilmasi kolay olsuj derim.
Sağol canım zaten şuan başka isimler arıyoruz bakalım inşallah içimize sinen bir isim bulabilirizmerhaba hayırlı olsun bebeğiniz, iki isim de güzel ama gundelik hayatta pek yok. ilk söylendiğinde karşı taraf pek anlamayabilir, mesela benim soyismim her yerde pek yok, birine söylerken kimse anlamiyo, her seferinde tek tek harfleri söylüyorum..sikinti yasadigim icin size belirtmek istedim.. sağlıkla dogsun bebeğiniz..
Erva ismini bende beğenmiyorum babası istediği için koycaktım vazgeçtim Belis ismi gerçekten anlamsızmış onuda öğrendim vaz geçtim :) Şuan Hazel Mina diyoruz bakalım daha çoook değişir herhalde :) Meva ben istiyordum ama babası saçma buldu ondan da vazgeçirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?