Doğuma Hazırlık KIZ BEBEK İÇİN İSİM ÖNERİSİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kavin - Güçlü, cesur kız çocuğu (Sevinç Erbulağın kızının ismi bende ilk defa duydum)
Benim Kızımın Adı Masal
Maya da güzel isim

Elvin
Pera
Eva

Duydugum farkli isimler. Gecen ebebekte biri cocuguna sesleniyor masa masa diye neyse dikkat edince masal dedigini fark ettim. Soylenmesi hoş olsun.

Benim de eşim farkli olsun diyordu ama cocuk ismini yazıdirana kadar akla karayi sececek.

Ben Ceren koyacağım. Cerenimo diyoruz simdiden :)))

Ben çok kararsızım gerçekten ne olcak bilmiyorum. Babası hep zeynep koymak istermiş kızı olursa ama ne yazık ki ailede çok zeynep var oyüzden mecbur vazgeçirdim o isimden :) Şuan Hazel Mina da kaldık ikiside bilindik ama bize tatlı geldi bilmiyorum yaa :)

Bende farklılık düşüncesinden vazgeçtim içime ne sinerse onu koyacağım şuan Hazel diyoruz çok tatlı geliyor kulağa ve anlamıda güzel sanırım bu olcak :) Maşallah cerenimo sağlıkla gelsiiinn :)

Kavin - Güçlü, cesur kız çocuğu (Sevinç Erbulağın kızının ismi bende ilk defa duydum)
Benim Kızımın Adı Masal
Maya da güzel isim

Masal ve Maya ismini bende istiyordum ama herkes bir kulp buldu malesef bende vazgeçmek zorunda kaldım. Şuan da hazel diyoruz babasıyla anlamıda güzel farklı değil ama çok tatlı geliyor kulağa :) Bu arada Allah bağışlasın Masalcığımızıı :)

Fatma Miray bayıldm bu isme 2. Bi kızım olursa adı belli

Ilk kizimn adı Ravza Nur

Çok geç oldu şimdi gördüm ama ben de kızım olursa Semina koyacağım heralde. Hz. Ademin 2.kızının ismi ve ilk hurma ağacını diken kız. Çok değişik ve farklı geliyor bana oyuzden koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…