Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

akıntın uzar gıbıoluyor ordan anlarım ben yumurtladıgımı ve hıc saşmazdı o anı yakaladım allah nasıp ettı. hamıle kaldıgım ay 28 mayıs gecesıydı. 09-04-1986 lıyım

2 takvim de tutmuş sende ozaman canım. Akıntın öyle olduğu günü mü değerlendirdiniz yoksa o gün yumurtlama olduğu için öncesini mi? Çok detay soruyorum kusura bakmazsın umarım. Ben de 86lıyım ve bu aralar istiyorum oyüzden seninki tutunca çok heyecanlandım

ben şimdi takvıme bakıp hesaplayamadım tuttumu cın takvımıne gore bılmıorum canım o akıntı gelmeye baslıo bır gun oncesınde ertesı gunde ıkı gun boyu oluo ozamöan yaptım

ben şimdi takvıme bakıp hesaplayamadım tuttumu cın takvımıne gore bılmıorum canım o akıntı gelmeye baslıo bır gun oncesınde ertesı gunde ıkı gun boyu oluo ozamöan yaptım

aaaa bene yumurtlama sonrası günlerde yapıldığını bilmiyordum ben sadece öncesinde yapmak lazım sanıyordum..

Aaaa o zaman benimde kız bende doğurganlığın son gününde öldü:))

Ay ben bu +2 den falan bise anlamadim kizlar ..bende 7 şubat 1993 dogumluyum sat 1 agustos ne oluyor takvimde kiz cikiyor ama bise ekleyecem mi anlamadim:))))

Ay ben bu +2 den falan bise anlamadim kizlar ..bende 7 şubat 1993 dogumluyum sat 1 agustos ne oluyor takvikde kiz cikiyor ama bise ekleyecem mi anlamadim:))))
Canım yaşına 1 ekleyeceksin 24 ve ağustosa bakıcaksın. İki takvimde kız diyor sana da.. Belli olunca doğru mu yaz lütfen :) yumurtlamadan önce mi sonra mı yaptınız onu da yazarsan sevinirim..

Canım yaşına 1 ekleyeceksin 24 ve ağustosa bakıcaksın. İki takvimde kız diyor sana da.. Belli olunca doğru mu yaz lütfen :) yumurtlamadan önce mi sonra mı yaptınız onu da yazarsan sevinirim..
Evet kiz cikiyor heryerde acaba tutacak mi ben daha yeni hamileyim belli olunca yazarim insallah:) ben yumurtlama donemimi takip etmedim acikcasi canim ama 13 17 arasi yumurtaladigimi dusunuyorum 15inden sonra da bise olmadigini varsayarsak yumurtlama döneminde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…