- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
akıntın uzar gıbıoluyor ordan anlarım ben yumurtladıgımı ve hıc saşmazdı o anı yakaladım allah nasıp ettı. hamıle kaldıgım ay 28 mayıs gecesıydı. 09-04-1986 lıyım
ben şimdi takvıme bakıp hesaplayamadım tuttumu cın takvımıne gore bılmıorum canım o akıntı gelmeye baslıo bır gun oncesınde ertesı gunde ıkı gun boyu oluo ozamöan yaptım2 takvim de tutmuş sende ozaman canım. Akıntın öyle olduğu günü mü değerlendirdiniz yoksa o gün yumurtlama olduğu için öncesini mi? Çok detay soruyorum kusura bakmazsın umarım. Ben de 86lıyım ve bu aralar istiyorum oyüzden seninki tutunca çok heyecanlandım
ben şimdi takvıme bakıp hesaplayamadım tuttumu cın takvımıne gore bılmıorum canım o akıntı gelmeye baslıo bır gun oncesınde ertesı gunde ıkı gun boyu oluo ozamöan yaptım
kısmet canım rabbım hayırlısını versın sana. olur ıns cocugun varmıaaaa bene yumurtlama sonrası günlerde yapıldığını bilmiyordum ben sadece öncesinde yapmak lazım sanıyordum..
Gittim canım keseyi gorduk çok şükür kese normalden 4 gün önden gidiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah sen gittin miSen doktora gittin mi canım kese fln göründü mü 1 gün var aramızda
Yok canım ilk olacak benim, çok teşekkür ederimkısmet canım rabbım hayırlısını versın sana. olur ıns cocugun varmı
Aaaa o zaman benimde kız bende doğurganlığın son gününde öldü:))ben şimdi takvıme bakıp hesaplayamadım tuttumu cın takvımıne gore bılmıorum canım o akıntı gelmeye baslıo bır gun oncesınde ertesı gunde ıkı gun boyu oluo ozamöan yaptım
ne öldü tam anlıyamadım:))Aaaa o zaman benimde kız bende doğurganlığın son gününde öldü:))
ozaman hiç farketmez sağlıklı bır bebek olsun ıns.Yok canım ilk olacak benim, çok teşekkür ederim
Pardon oldu demek istedim:))) yanlış yazmış telefonne öldü tam anlıyamadım:))
Canım kaçncı gün oldu? demek yumurtlama sonrası oluyor bu işAaaa o zaman benimde kız bende doğurganlığın son gününde öldü:))
Sağlıklı olması çok önemli tabii ama tek çocuk istediğim için kız istiyorum. Hayırlısı tabiii..ozaman hiç farketmez sağlıklı bır bebek olsun ıns.
Aynen benimde birinde kız birinde erkek keşke ikiz olsa biri kız biri erkek olsa hayalim benim:)) hayırlısı olsun inşallah
maşallah büyümüş ne güzel.. Doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yazarsanız buradaki takvimlerden de kontrol edelim.. yaşla ilgili hesaplama yanlışı olabiliyor biliyorsunuz..bende de cin takvimi erkek diyordu
kızım 9 yaşında
Canım yaşına 1 ekleyeceksin 24 ve ağustosa bakıcaksın. İki takvimde kız diyor sana da.. Belli olunca doğru mu yaz lütfen :) yumurtlamadan önce mi sonra mı yaptınız onu da yazarsan sevinirim..Ay ben bu +2 den falan bise anlamadim kizlar ..bende 7 şubat 1993 dogumluyum sat 1 agustos ne oluyor takvikde kiz cikiyor ama bise ekleyecem mi anlamadim:))))
maşallah büyümüş ne güzel.. Doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı yazarsanız buradaki takvimlerden de kontrol edelim.. yaşla ilgili hesaplama yanlışı olabiliyor biliyorsunuz..
Bnde keseyi gördm cnm sekil olarak nasıl tam yuvarlak mı oval mi bnmki oval olunca korktmmGittim canım keseyi gorduk çok şükür kese normalden 4 gün önden gidiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah sen gittin mi
Canım yaşına 1 ekleyeceksin 24 ve ağustosa bakıcaksın. İki takvimde kız diyor sana da.. Belli olunca doğru mu yaz lütfen :) yumurtlamadan önce mi sonra mı yaptınız onu da yazarsan sevinirim..
Evet kiz cikiyor heryerde acaba tutacak mi ben daha yeni hamileyim belli olunca yazarim insallah:) ben yumurtlama donemimi takip etmedim acikcasi canim ama 13 17 arasi yumurtaladigimi dusunuyorum 15inden sonra da bise olmadigini varsayarsak yumurtlama döneminde olduCanım yaşına 1 ekleyeceksin 24 ve ağustosa bakıcaksın. İki takvimde kız diyor sana da.. Belli olunca doğru mu yaz lütfen :) yumurtlamadan önce mi sonra mı yaptınız onu da yazarsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?