Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

Ben 30 yaşındayım 1 ekledim 31 yaşta kíz gözüküyo agustosta inşallah kizim olurr oğluşum kíz istiyo sağlikli hayirlı olsunda erkekte olsa olur kızlaaarr

İnşallah benimkide kızdır Allah gönlümüze göre versin ama benimki yine erkek gibi galiba
Aminn ama önemli olan sağlikli olması erkekte iyi oluyo benim oğlum 11 yaşinda boyuma yaklaşti beraber geziyoruz kizim olursa onunla arkadaş gibi olmak istiyorum yerim ben onu yaaa

Aminn ama önemli olan sağlikli olması erkekte iyi oluyo benim oğlum 11 yaşinda boyuma yaklaşti beraber geziyoruz kizim olursa onunla arkadaş gibi olmak istiyorum yerim ben onu yaaa
Biri 17 2. 3 yaşında 2 erkeğim var darısı isteyenlerin başına ama artık ben erkekte sıramı savdım şimdi 1 kız olursa bal kaymak olur bana

Ben 30 yaşındayım 1 ekledim 31 yaşta kíz gözüküyo agustosta inşallah kizim olurr oğluşum kíz istiyo sağlikli hayirlı olsunda erkekte olsa olur kızlaaarr
Zeynocum senin kesin kız görünüyor ben de ağustosta istemiştim ama kısmet olmadı. İnş senin olur sağlıkla.. öğrenince lütfen yaz buraya

Kızlar lütfen yorum yaparken doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ay/yılı yazmayı unutmayın.

30 yaşında eylül de hamile kalıp kızı olan var mı??????? Lütfen o şekilde olan yazsın nooolur....
Takvimler çelişiyor bu ay benim için... o yüzden bilmem gerekiyor

Ya bunlar tutuyor mu ki yoksa tutup tutmadığını mi test ediyosun canimm

05-04-86 doğum tarihim canım 2 ağustos 2016 kimyasal düşük yaşadım çarşamba salı günü test yaptırdım 2820.29 çıktı degerim kese gözüktü 5 +5deyiz kalp atışı bayramdan sonraya kaldı inşallah sağliklidir inşallah öğrenince yazarim

İkisi de erkek gösteriyor bakalım nolacak ilk bebeğimde tutmuştu iki takvimde heyecanla bekliyorum.
Aslında ben tam olarak hangi ayda hamile kaldım bu sefer bilmiyorum adet tarihime 14 gün ekledim gerçi yumurtlama günlerinde hiç ilişki de yaşamadık ama neyse. :)

Ya bunlar tutuyor mu ki yoksa tutup tutmadığını mi test ediyosun canimm
Yüzde 80 tutuyor canım, büyük bir yüzde olduğu için bu avantajı kullanmak istiyorum. Bu ay yapmak istiyordum ama iki takvim çelişiyor bu ay için. Oyüzden 30 yaşında eylül ayında varsa öğrenmek istiyorum.
Topik sadece çin takvimi değil başka yöntemlerinde doğruluğunu öğrenmek için..

Anladim canim hayirlisi olsun :) bide seu duymustum ben .. 4 tane kaynim var hepsinin ilki erkek bizimki de erkek olurmus

Bence hic bi yöntem dogru degil, yani hepside yüzde 50 tutuyor zaten iki cinsiyetten birinin olma ihtimalide yüzde 50 ücüncü bi cinsiyet olmadigina göre..
Bende bütün hersey belirtiler takvimler vs.. Kiz diyordu kendimi okadar cok kaptirmisim inanmisimki Kiz olacak diye. Erkek oldugunu ögrendigimde büyük bi hayal kirikligi yasadim..
Bir degil iki degil ücüncü kez Erkek olunca insan cok üzülüyor

Hay allah canım yaa demekki hayırlısı böyleymiş... Doğum tarihini ve doğum yaptığın tarihleri yazar mısın yine de bakmak isterim.. Aslında hayatta herşey yüzde ellidir çünkü istediğin şey ya olur ya olmaz ama ben yine de elimden geleni yapmak isterim ki içimde kalmasın

Bir de bu takvime herkes doğru bakamıyor ben doğru baktığımda etrafımdaki 10 kişide en az 8 kişinin tutyor yani 5 kişinin değil. Takvime bakmada püf nokta 2 tane. 1.si sata göre değil hamile kalınan ay önemli. Yani atıyorum 25 ağustos sat olan biri yüksek ihtimal ağustosta değil eylülde hamile kalmıştır. 2. Püf nokta ise birinci sayfada çin yılı başlangıçlarını verdim oradan bakarak doğru yaşı hesaplamak.. Bendeki takvim çok eskiden kalma birinci resimdeki. Ancak internette 2. Takvimi bulduğum için o kafamı karıştırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…