Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

yumurtlama ya da öncesi gibi daha çok ozaman.. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir kızın olur :)

yumurtlama ya da öncesi gibi daha çok ozaman.. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir kızın olur :)
Hayirlisi olsun ilk cocuk olduğu icin cinsiyet onemli degil ama insan merak ediyor :) ama ananem de derki örnekle anlatayim annemim ilk cocugu mesela kiz benim yani , benim ilkimde tersi olurmus erkek olurmus :) anlatabildim mi bilmiyorum:) sadece ilklerde olur diyor

Bnde bu teoriyi kayınvalidede duydum yani kaynananın ilk cocugu hangi cinsse o olurmus

Valla çok dikkat etmedim kuzum ama beyaz birşey gordum diye hatırlıyorum fotoğraf yanımda değil hayırlısı ile kalbini de duysaydik inşallah
İnşallah canm rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimize ayın 19.da gitcem bn inşallah duyarız pıtpıtları

Selam kızlar simdi yumurtlama gününden öncesine kadar rengli sonrası sık iliskiyle kız yumurtlama günü önceden cinsel perhiz yapılarak tam yumurta catladginda olursa erkek ben oglum oldugu icin kız icin ovulasyon testiyle yumurta catlamadan 1bucuk gun oncesine kadar sık iliski oldu bakalım hamileysem 3gun sonra belli olur

Aynen oyle bi soylenti var yasli kadin tespiti demekki gecmiste boyle dusunuyolardi canim:)

Oğluşumda yüksek östorojen hormonu vardı herkes kız diyordu hep kız belirtisiydi 1 yada 2 erkek belirtisi vardı 28.haftaya kadar net değildi 28.hafta göstermişti bu hamileliğimde kasık ağrım yok oğluşumda dinçtim ve şidetti kasık ağrım vardı

Ay hadi hayırlısı canım sen de doğum tarihinle hamile kaldığın ayı yazarsan fikrimiz olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…