- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
Sizin 33 yaşa ve marta bakmanız gerekiyor. Bu durumda ilk takvimde kız diğer takvimde erkek diyor. İlk takvim tutmuş.14/12/1974 25mart 2007
yumurtlama ya da öncesi gibi daha çok ozaman.. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir kızın olur :)Evet kiz cikiyor heryerde acaba tutacak mi ben daha yeni hamileyim belli olunca yazarim insallah:) ben yumurtlama donemimi takip etmedim acikcasi canim ama 13 17 arasi yumurtaladigimi dusunuyorum 15inden sonra da bise olmadigini varsayarsak yumurtlama döneminde oldu
Hayirlisi olsun ilk cocuk olduğu icin cinsiyet onemli degil ama insan merak ediyor :) ama ananem de derki örnekle anlatayim annemim ilk cocugu mesela kiz benim yani , benim ilkimde tersi olurmus erkek olurmus :) anlatabildim mi bilmiyorum:) sadece ilklerde olur diyoryumurtlama ya da öncesi gibi daha çok ozaman.. Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir kızın olur :)
Benimde oval canım doktor gayet iyi dedi boyunu öyle ölçtüBnde keseyi gördm cnm sekil olarak nasıl tam yuvarlak mı oval mi bnmki oval olunca korktmm
Hayirlisi olsun ilk cocuk olduğu icin cinsiyet onemli degil ama insan merak ediyor :) ama ananem de derki örnekle anlatayim annemim ilk cocugu mesela kiz benim yani , benim ilkimde tersi olurmus erkek olurmus :) anlatabildim mi bilmiyorum:) sadece ilklerde olur diyor[/Q
Bu teoriye göre benim oğlum olması lazım ama etrafımdaki örneklere baktığımda çok şükür %50 tutuyor bu dediğin canım
İçinde noktacık varmıydı kuzum pekii cok sewindm ya oval olmasnaBenimde oval canım doktor gayet iyi dedi boyunu öyle ölçtü
Valla çok dikkat etmedim kuzum ama beyaz birşey gordum diye hatırlıyorum fotoğraf yanımda değil hayırlısı ile kalbini de duysaydik inşallahİçinde noktacık varmıydı kuzum pekii cok sewindm ya oval olmasna
İnşallah canm rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimizeValla çok dikkat etmedim kuzum ama beyaz birşey gordum diye hatırlıyorum fotoğraf yanımda değil hayırlısı ile kalbini de duysaydik inşallah
O zaman is degisir erkege doner benimki :))Bnde bu teoriyi kayınvalidede duydum yani kaynananın ilk cocugu hangi cinsse o olurmus
canım doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazar mısın?http://bebekcinsiyet.com/biyolojik-takvim-hesaplama-aracinin-dogum-tarihi-ile-testi.php birde bunu deneyin kızlar benim ilk çin tablosunda kız ruslarda kız diyor takvimde burada kız diyor bende bekliyorum 19 hafta içindeyiz öğrenemedik daha
Ay hadi hayırlısı canım sen de doğum tarihinle hamile kaldığın ayı yazarsan fikrimiz olucak..Selam kızlar simdi yumurtlama gününden öncesine kadar rengli sonrası sık iliskiyle kız yumurtlama günü önceden cinsel perhiz yapılarak tam yumurta catladginda olursa erkek ben oglum oldugu icin kız icin ovulasyon testiyle yumurta catlamadan 1bucuk gun oncesine kadar sık iliski oldu bakalım hamileysem 3gun sonra belli olur
Oğluşumda yüksek östorojen hormonu vardı herkes kız diyordu hep kız belirtisiydi 1 yada 2 erkek belirtisi vardı 28.haftaya kadar net değildi 28.hafta göstermişti bu hamileliğimde kasık ağrım yok oğluşumda dinçtim ve şidetti kasık ağrım vardı
vay be bayağı geç tespit edilmiş.. canım doğum tarihini ve iki çocuğuıda hamile kaldığın tarihleri yazarsan tecrübe olur bize de..
Bende 21 inde :)) inşallah canım yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:))İnşallah canm rabbim sağsalim kavuştursun bebişlerimizeayın 19.da gitcem bn inşallah duyarız pıtpıtları
Benim micanım doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazar mısın?
4 mart ve 4 mayıs bilinçsiz bir şekilde hep 4 leÇin takvimini çin
Benim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?