Kız bebek için yöntemler(shettles, çin takvimi, ph..vs) uygulayıp sonuç alanlar

Benim Çin takvimine göre erkekti , Rus takviminde kız görünüyordu ama erkek olacak. Sonuçta %50 ihtimal var

Canim lazer yaptirdigim icin henuz fark edemiyorum bir sey. 1 sene lazere gitmistim cunku. Sadece gobegimde tuylenme biraz var. Onunda normal oldugunu duymustum

Canim lazer yaptirdigim icin henuz fark edemiyorum bir sey. 1 sene lazere gitmistim cunku. Sadece gobegimde tuylenme biraz var. Onunda normal oldugunu duymustum
Canım bende olan belirtiler sende çok net deil ama erkeğe biraz yakın gibi duruyor.. Allah gönlüne göre versin 16. haftadaysan artık belli olur zaten, hayırlı haberini bekliyoruz

Yaaa ben cok hheyacanlandim simdi. Aslinda 15 haftaligim ama etikette 16 cikiyor. Pazartesi gunu randevum var insallah ogrenirim. Zaten iki haftada bir oluyo randevum ve inanilmaz meraklandim birazda evham yapiyorum acaba nasil? Iyi mi? Filan diye

Yaaa ben cok hheyacanlandim simdi. Aslinda 15 haftaligim ama etikette 16 cikiyor. Pazartesi gunu randevum var insallah ogrenirim. Zaten iki haftada bir oluyo randevum ve inanilmaz meraklandim birazda evham yapiyorum acaba nasil? Iyi mi? Filan diye
Erkekse büyük ihtimal belli olur zaten.. Eğer doktor herşey yolundaysa hiç Evham yapma, biz ne kadar sakin ve rahat olursak bebekte öyle olur.. Stressiz mutlu bi insan olur

Erkekse büyük ihtimal belli olur zaten.. Eğer doktor herşey yolundaysa hiç Evham yapma, biz ne kadar sakin ve rahat olursak bebekte öyle olur.. Stressiz mutlu bi insan olur
Merhaba size bir şey danışmam istiyorum şuanda 6 haftalık hamileyim ovu testi ile 2. Ayımda gebe kaldım ilişki günleri şu şekilde olsu cinsiyet tahmininizi merak ediyorum
10 -gece 1 gibi ilişki
12-gece ilişki
13-gece 12 gibi ilişki (ovu testi eşit koyulukta)
14-ilişki olmadı gündüz 1 gibi test pikti. Akşam 19:00 gibi eşit koyulukta yumurta çatladı ilişki olmadı
15-sabah 6 da ilişkş oldu. Öğlen 1 de test silikti önceki akşam ile aynı koyulukta gece 24 te ilişki
19. Gece ilişkş oldu
Sizce cinsiyet nedir

14 ü pik olduğuna göre 15inde yumurta çatlamış büyük ihtimalle ve siz o günü değerlendirmişsiniz. Erkek olma ihtimali yüksek görünüyor hayırlısı olsun

14 ü pik olduğuna göre 15inde yumurta çatlamış büyük ihtimalle ve siz o günü değerlendirmişsiniz. Erkek olma ihtimali yüksek görünüyor hayırlısı olsun
14 ü öğlen pşk akşam yumurta çatladı 13. Gün gece ve 15.gün sabah ve gece ilişki var

. Canimm bebegimin cinsiyetini ogrendik erkek. Bir oglum olacak. Allahimin izni ile insallah

14 ü öğlen pşk akşam yumurta çatladı 13. Gün gece ve 15.gün sabah ve gece ilişki var
Tamam işte canım 15 inde yapman burda erkek olma ihtimalini gösteriyor. Testler pik yaptıktan 24-36 saat sonra yumurta çatlıyor çünkü.. 14ü akşam bile çatlamş olsa aradan çok geçmeden sabahı değerlendirmişsiniz.. Gönlünüze göre olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederim yorumladığın için

Hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederim yorumladığın için
Rica ederim.. Öğrenince haber ver lütfen.. Buarada belirti sorayım sana, kasığının ne tarafında hissediyorsun sağda mı solda mı? Uyku halin nedir? Bide ağzının tadında değişiklik var mı?

Rica ederim.. Öğrenince haber ver lütfen.. Buarada belirti sorayım sana, kasığının ne tarafında hissediyorsun sağda mı solda mı? Uyku halin nedir? Bide ağzının tadında değişiklik var mı?
CAnım inan sanırım daha çok sağ kasık uyku halim çok çok halsizim evet ağız da hiç tat yok bulamtım var kusmuyorum ama ekmek peynir zeytin mandalina ve kivi yiyebiliyorum daha çok ekşi şeyler göbekte renk değişikliği ve çizgi yok göğüslerimde şişti ama damarlanma ve ucunda koyuluk yok sadece uçları dik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…