- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
Mart ayının geneli kız galiba benimde mart :)
Benim bu defa tutmadı iyikide tutmadıBenim çin takvimine göre doğru cikti kiz bekliyorum ..ablam 3 tane dogurdu 3tanesinde de doğru çikti kim de denesek doğru çikiyor :)
Allah herkesin gönlüne göre versin :)Benim bu defa tutmadı iyikide tutmadı
Yok canım yaa hiç beğenemiyoruz kiEvet biz karar veremedik siz düşündünüz mü?
Aminnnn sağolasınAllah herkesin gönlüne göre versin :)
Amaaaannn :)
Otomatik hesaplama var ondan bak istersenTakvime hangi yasa göre bakacağız? Olduğumuz yaşa göre mi yeni yaşa göre mi?olduğum yaşa bakarsan oğlum olacak yeni yaşıma göre bakarsan kızım.
Anlayamadım
Teşekkürler. Ordan bakayım o zamanOtomatik hesaplama var ondan bak istersen
Hicbir sey anlamadim ben ya. Oglumun olmasini cok isterdim. Allahim hayirlisini versin tabiki ama herkes icimize kiz doguyor diyor ruyalarimda da hep kiz goruyorum. Ama icimde hep erkek bebek istegide var
canım mart sonrası doğumluysan ve yaşına bir ekliyorsun. ocaak ve şubat doğumluysan ilk sayfanın sonunda ne yapacağın açıklanıyor..Takvime hangi yasa göre bakacağız? Olduğumuz yaşa göre mi yeni yaşa göre mi?olduğum yaşa bakarsan oğlum olacak yeni yaşıma göre bakarsan kızım.
Anlayamadım
Teşekkürler.canım mart sonrası doğumluysan ve yaşına bir ekliyorsun. ocaak ve şubat doğumluysan ilk sayfanın sonunda ne yapacağın açıklanıyor..
Canım ben de 4 kere bebekle ilgili rüya görmştüm 4 ü de kızdı. herkes istediğin için öyle görüyorsun dedi ama ben şimdiye kadar istediğim şeylerin tersini de görürdüm rüyamda, oyüzden kız olduğunu biliyordum.. Tabii rüya işi hiç belli olmaz ama belirtilerin neler ona göre düşünelim.. Benim kız olduğunu düşündüren belirtilerimi sana sorayım. Vücut kıllarının uzama hızı değişti mi? daha hızlı ya da daha yavaş mı? göğüs ucun karardı mı? karnında bu nigra dedikleri koyu çizgi belirdi mi? hiç minikte olsa sivilcelenme oldu mu? ilk zamanlar kasığın sağ tarafı mı sol tarafında mı ağrı tarzı bişiler oldu?
Hmm..vucut kılların eskiye göre daha mı hızlı daha mı yavaş?Canim ciZgim yok henuz .sivilcem yok.sag gogus ucum birazcik siyahlasti ama sol da degisiklik yok. gebeligin basindan bu yana sol kasigim da batma var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?