- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
evet canım açılmıyor malesef.. ama onedio hamilelik ile ilgili batıl inanışlar diye googlelayınca çıkıyor. hakkaten 7 numarayı yapan var mıdır acaba
Çinde erkek rus takviminde kız doktorum yüzde 80 kız dediMerhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım. Ben adetıme 6gun önce test yaptım silik cızgı cıktı. Hergun tekrarladım.koyuldu hergecen gun.dun adet olmam lazımken olmadım. Muhtemelen 4haftalık hamıleyım. seyehatteyım yarın sabah kan testıne gıtcem daha kadın dogumdan randevu aldım. takvımıne göre 29yasındayım. Normalde 28yasındayım. Hamıle kaldıgım ay da Agustos. Cın takvımıne göre erkek cıkıo rus takvımıne göre kız cıkıo :) ne ısterdım dusunuorum bulamıorum:). Böyle degısıgım hamıle oldugumu anlayamadım hıssedemedım daha. İşte böyle :)
Kızlar merhaba konu ilgimi cekti bi gireyim dedim. Öncelikle cin takviminin rus takviminin bi dogrulugu olmadıgını biliyosunuzdur benim ilki de ikincisi de tutmadı bunlara göre tam tersi oldu suan ikinciye hamileyim ve ilk bahsedilen yönteme göre kız denedim tuttu tabi allahın takdiri ama bilmenizi istedim yumurtalama gününe göre iliski neticede bilimsel ve bana göre cok mantıklı :)
Çok şükür Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına cümlemizede ama bende erdim muradıma hiç bir yöntem denemeden hatta planlamadan kızım olacak çok şükür bin şükür az bir vakit kaldı 5 hafta sonra hayırlısıylaEveet çok fazla kişi yazmamış ama ben muradıma kavuştum şükürler olsun
Ve kızı olsun isteyenlere önerim; beslenme şekli ve shettles metodu! detaylı bilgi isteyen mesaj atabilir.. Herkesin gönlüne göre ve hayırlısı olsun umarım
Kuuzum çin ve rus takviminde bebeğim kız çıkıyor. Allahın izniyle kız bebek bekliyorum. Ama çin takviminde yaş ekleme ve eklememe durumu var. Tam neye göre olduğunu bilmiyordum. Mesela 22 yaşımdayım. Hem 22 de hem de 23 de kız olan ayda hamile kaldımMerhaba arkadaşlar daha önce tek tek bir iki konusu açılmış ama eskide kalmış. Ben de hepsini topladım uyguladığınız yöntemleri ve tutup tutmadığını yazarsanız sevinirim.
Shettlesta yumurtlamadan 2-4 gün önceyi nasıl tespit ettiniz??ilk denemenizde oldu mu?
Çin takivimi tutanlar yaşını ve hamile kaldığı ayı yazsınlar çünkü internette birden fazla çin takvimi var hangisinin tuttuğunu anlayabiliriz. 30 yaşında hamile kalanlar yazarsa da çok sevinirim(özellikle ağustos eylül ekim kasım aralık aylarında).. Ve çin takviminde şubat sonrası doğanların bitirdiği yaşa göre değil içinde olduğu yeni yaşa göre bakması gerekiyor. Örneğin 30 yaşımda olanlar 31 olarak bakacaklar. Ben size iki farklı takvimi de ekte koyuyorum
Lütfen tecrübesi olanlar bizi bu tecrübeden mahrum etmesinler..
Bu bir fikir alışverişidir lütfen açık görüşlü davranalım zaten %100 yöntemler olmadığını hepimiz biliyoruz bunlar sadece niyetlerimizin, gönlümüzden geçenlerin pratiğe dökülmesidir..
Çin takvimi oğluşumda tutmuştu ama kızımda tutmadı şükür erkek diyordu ama kızım olacak çok şükürKuuzum çin ve rus takviminde bebeğim kız çıkıyor. Allahın izniyle kız bebek bekliyorum. Ama çin takviminde yaş ekleme ve eklememe durumu var. Tam neye göre olduğunu bilmiyordum. Mesela 22 yaşımdayım. Hem 22 de hem de 23 de kız olan ayda hamile kaldım
Merhaba Allah sağlıkla almayı nasip etsin. Benimde 2 oğlum var bi kızım olsun istiyorum nasıl beslendin ve sertleşme metodu ne. Birde ben pkoluyum yumurtlama zamanı karışık biraz nasıl anlayacamEveet çok fazla kişi yazmamış ama ben muradıma kavuştum şükürler olsun
Ve kızı olsun isteyenlere önerim; beslenme şekli ve shettles metodu! detaylı bilgi isteyen mesaj atabilir.. Herkesin gönlüne göre ve hayırlısı olsun umarım
ayy ne güzeeeel gelsin kızlarÇok şükür Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına cümlemizede ama bende erdim muradıma hiç bir yöntem denemeden hatta planlamadan kızım olacak çok şükür bin şükür az bir vakit kaldı 5 hafta sonra hayırlısıyla
Evet biz karar veremedik siz düşündünüz mü?ayy ne güzeeeel gelsin kızlar
şimdi isim bulma derdi başladı amaaaa
Evet işte ben de hangi takvim daha çok tutturuyo onu öğrenmek istiyorum.. Umarım insanlar yazar da fikrimiz olur
Merhaba arkadaşlar daha önce tek tek bir iki konusu açılmış ama eskide kalmış. Ben de hepsini topladım uyguladığınız yöntemleri ve tutup tutmadığını yazarsanız sevinirim.
Shettlesta yumurtlamadan 2-4 gün önceyi nasıl tespit ettiniz??ilk denemenizde oldu mu?
Çin takivimi tutanlar yaşını ve hamile kaldığı ayı yazsınlar çünkü internette birden fazla çin takvimi var hangisinin tuttuğunu anlayabiliriz. 30 yaşında hamile kalanlar yazarsa da çok sevinirim(özellikle ağustos eylül ekim kasım aralık aylarında).. Ve çin takviminde şubat sonrası doğanların bitirdiği yaşa göre değil içinde olduğu yeni yaşa göre bakması gerekiyor. Örneğin 30 yaşımda olanlar 31 olarak bakacaklar. Ben size iki farklı takvimi de ekte koyuyorum
Lütfen tecrübesi olanlar bizi bu tecrübeden mahrum etmesinler..
Bu bir fikir alışverişidir lütfen açık görüşlü davranalım zaten %100 yöntemler olmadığını hepimiz biliyoruz bunlar sadece niyetlerimizin, gönlümüzden geçenlerin pratiğe dökülmesidir..
Mart ayının geneli kız galiba benimde mart :)Çin takvimi daha çok tutuyor canım. Benim son adet tarihim 24.03.2016'ydı. 19 yaşındayım, Çin takvimine göre de 20 oluyorum. 14 gün sonra da yumurtlama tarihim geliyordu. Ben yumurtlama gününde hamile kaldığımı sanmıştım, fakat ben adetimden hemen 1 gün sonra hamile kaldım. Bu durumda ben Mart'ta hamile kalmıştım, ve ben ilk "Erkek" diye hesaplarken, "KIZIMMMM" oldu... Çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?