Seninde kadir gecen mübarek olsun canım insaAllah kabul olur bat gunu gelince adet olmazsinds bebis vardir hemde saglikli bir kızdır insaAllah aminKadir geceniz mübarek olsun inşallah bugün rabbim dualarımizi kabul etsinbenimde bata 4 gün var çok heyecanlıyım
Canım benim saglikla büyüsün insaAllah ikincide geliyor sanırım masaAllah saglikla kucağına al biz isteyenlerede nasip olsun insaAllah şimdikide erkek olursa bir kız bir erkek ohh ne güzel benim hayalim öyle duam öyle insaAllah nasip olur ne guzelde ablalik yapar eminim masaAllah kuzuya ne güzel yetistirmissin merhametli öp benim yerime annesi saglikla huzurla yaşayınBen kızıma hamile kalmadan önce hep inşallah bı kızım olur die dua ediyordum hamile kaldığım zaman da hep kız hissediyordum Dr erkek dedigin hala kız hissediyordum 33 haftalıkken kız oldugunu öğrendiğimde havalara uçtum şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var 2 yaşında şimdiden bna yardım ediyor ağlasam sarılıyor anne ağlama diyor dünyalara bedel kız evladı :)
Canım sağlıklı olsun öncelik sonrasida insaAllah Rabbim gönlündekini versin kız evlat duygusunu tattirsin saglikla kucağına al insaAllah6 haftalık gebeyım kızlar insallah saglıklı kız olur
Sevgili Fatma kardeşim seni erkek isteyenlerden de takip ettim canım inşallah sağlıklı bi oğlun olur da hayatına mutlu mesut devam edersinöğrendiğimde
Amin canım benim cok saol allah hepinize nasip Etsin inşallah bu sefer de oglum olur kızım cok güzel bi şey yani nasıl anlatsam doğduğundan beri ne beni yormuş nede zorlamış bide ben cok küçük yaşta anne oldum 17 yaşında düşün yani hiç bişi bilmezken Rabb'imiz mucizesi kızım arkadaş gibi olucaz evet cok merhametli duygusal 2 yaşında ama herşeyi anlıyor eline ne versen önce etrafına dağıtıyor sonra kendi yiyor bi yerim acıdı desem öpüyor allah sizede nasip etsin inşallah...Canım benim saglikla büyüsün insaAllah ikincide geliyor sanırım masaAllah saglikla kucağına al biz isteyenlerede nasip olsun insaAllah şimdikide erkek olursa bir kız bir erkek ohh ne güzel benim hayalim öyle duam öyle insaAllah nasip olur ne guzelde ablalik yapar eminim masaAllah kuzuya ne güzel yetistirmissin merhametli öp benim yerime annesi saglikla huzurla yaşayın
Amin güzel arkadaşım sizin gibi temiz yürekli insanlar böyle dua ettigi sürece ben inanıyorum rabbim nasip eder burdahamile kalmak isteyen herkese benim durumları biliyorsundur zor durumdayım ne bilim işte bekleyip görüncezSevgili Fatma kardeşim seni erkek isteyenlerden de takip ettim canım inşallah sağlıklı bi oğlun olur da hayatına mutlu mesut devam edersin
Ayyy inşallahŞnşallah sizinde e benim kızım gibi akıllı tatlı kızlarınız olur
Ahh ahh bi oğlum var .şimdide kız çocuğunu çok istiyoruz sırf kız olsun diye Çin takvimine göre denedim şuan 12+3gunluk hamileyim doktor erkeğe benziyor dedi nub teorisine göre erkek çıkıyor.nedense cokk üzüldüm Allah ım affetsin ama kafamdan atamiyorum sağlıklı olur ama bide kızım olsun
lLBende kızı çok isteyenlerdenim çünkü..2 tane oğlum var 1 yıla yakındır deniyoruz ama tam yumurlamaya yakın bıraktığımız için mi bilmiyorum olmuyor
lLBende kızı çok isteyenlerdenim çünkü..2 tane oğlum var 1 yıla yakındır deniyoruz ama tam yumurlamaya yakın bıraktığımız için mi bilmiyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?