- 5 Haziran 2016
- 58
- 13
- 3
- 39
Ne kadar guzel karşındakini dünyaya getirip aradan beş sene geçmesini iple cekiyorumay ay . inşallah Allah nasip eder
2 erkek çocuktan sonra kızım oldu
yaşına gircek 15 gün sonra
süpriz oldu 3. hamileliğim. plansız olan kız oldu.
o zaman araştırdım ki süt ve süt ürünleri ile beslenen kadının kızı olabilirmiş.
daha önce kızım olsun diye söylenen bi kaç şeyi yapmıştım ama oğlum olmuştu.
aradan 5 sene geçmesi nedir. onu anlamadım.Ne kadar guzel karşındakini dünyaya getirip aradan beş sene geçmesini iple cekiyorum
Amin canım inşallah :)bulut29 Aynen canım kiz isteyen az galiba
Bunlari bilmiyordum dikkat ederim sola yatarım bu ay nasip olur insaAllah
Sağlıklı olsun daÖff öff hala içimdeki ümit bitmedi yaa .oglusu kabul ediyorum ama yine içime kız diyor cokk kaptirmisim ben
Gecikir mi normalde?Ayyyyyy canlar benim 2 gun önce olmam lazımdı ve hala olmadım test yaptım dün negatif bi ihtimal geç döllenme brkliyorum
Aynen canım kismette ne varsa ama ben ne kadar kıza düşkün olsamda oglum olucakmis gibi hissediyorum nedendir bilmem ah bir gelse sıpaEki Görüntüle 1866276 Kızlar kız erkek olmasının hiç bişeyle alakası yok...
X ve Y kromozomları erkekten gelir.. Ona rabbiö karar verir hangisinin dölleneceğine.. Öncesinde oluşsa kız sonra oluşsa erkek diye bişey yok yani
Hamilelik namına belirtilerin var mı canım insaAllah güzel haberni alırızAyyyyyy canlar benim 2 gun önce olmam lazımdı ve hala olmadım test yaptım dün negatif bi ihtimal geç döllenme brkliyorum
Aynen tatlım yaAynen canım kismette ne varsa ama ben ne kadar kıza düşkün olsamda oglum olucakmis gibi hissediyorum nedendir bilmem ah bir gelse sıpa
Ikiz gebelik iki kere yumurtlayincami oluyormus canim ya ben bunu bilmiyordum poff ne zaman yumurtluyorm onuda bilmiyorum acaba su ovulasyon testlerinden alsam mi diyorum ama esim asla almazAynen tatlım ya
Bi kız bi erkek ikiz de olabilirrabbimin ol demesine bakar
Canım insallah öyledir ama kendini de cok kaptirma benim de normalde hic gecikmezken bi keresinde 3gun gecmisti oyle oldum sonraki ay hamile kalmistm ve biyerde okumustum bu sekilde olumca vücut kendini hamilelige hazirliyor bir sonraki ay kalmislardi bendede oyle olmustuAyyyyyy canlar benim 2 gun önce olmam lazımdı ve hala olmadım test yaptım dün negatif bi ihtimal geç döllenme brkliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?