Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Ne kadar guzel karşındakini dünyaya getirip aradan beş sene geçmesini iple cekiyorum

Karnımdaki dedim evet.doktor erkeğe benziyor dedi ve nub teorisi erkek diyor.5 sene olayida kocami anca ikna ederim belki o vakte kadar başımızı sokacak ev alabiliriz hayaller işte kizlar

Karnımdaki dedim evet.doktor erkeğe benziyor dedi ve nub teorisi erkek diyor.5 sene olayida kocami anca ikna ederim belki o vakte kadar başımızı sokacak ev alabiliriz hayaller işte kizlar

Hanimlar konu sahibi olmama ragmen bana hic bildirim gelmedi yazdiklarinizi daha yeni görüyorum yazilmiyor diye girip bakmamistm insaAllah gonlumuzden gecen saglikla olur ben hamile kalabilsem kızmis erkekmis farketmez artik o noktadayim Allahim nasip etsin yeterki saglikla alayim onu kucagima dua edin hamisler ben ve isteyen herkese nasip olsun

Kızlar bildirimler banada gelmedi tesadüf konuya girince gòrdüm bizim sayfs cok dutgun erkek bebek isteyenleri sayfs uctu gidiyor orda takılıyorun bende:) kız icin canım yumurtlama günü öncesi sık iliski diyorlar ve iliski sonrasi bir müddet uzandıktan sonra sola yatmak kahve soda yasak süt ürünleri calsiyum agirlikli beslenmek önemliymis ben yumurtlama oncesi daha once 2ay denemistim tutmadi sonra tamamiyle salı verince hamile kaldim ama bebegimi kaybettim kurtaj oldum cinsiyetini ogrenemedim simdide dum yada bugun tahmini yumurtlama gunum test yapmadigim icin dogru gunu bilemiyorum 2gun once iliski oldu ve sola donup yattim baskada bisey yapmadim bakalim ne olucak

bulut29 Aynen canım kiz isteyen az galiba
Bunlari bilmiyordum dikkat ederim sola yatarım bu ay nasip olur insaAllah

Kızlar kız erkek olmasının hiç bişeyle alakası yok...
X ve Y kromozomları erkekten gelir.. Ona rabbiö karar verir hangisinin dölleneceğine.. Öncesinde oluşsa kız sonra oluşsa erkek diye bişey yok yani

Aynen canım kismette ne varsa ama ben ne kadar kıza düşkün olsamda oglum olucakmis gibi hissediyorum nedendir bilmem ah bir gelse sıpa

Aynen tatlım ya
Bi kız bi erkek ikiz de olabilir rabbimin ol demesine bakar
Ikiz gebelik iki kere yumurtlayincami oluyormus canim ya ben bunu bilmiyordum poff ne zaman yumurtluyorm onuda bilmiyorum acaba su ovulasyon testlerinden alsam mi diyorum ama esim asla almaz

Kizlar kimler denedi bu ay bakalim sonuclar ne olucak hamile kaliriz insallah ve hayirli saglikli bi kız evladımız olur

Ayyyyyy canlar benim 2 gun önce olmam lazımdı ve hala olmadım test yaptım dün negatif bi ihtimal geç döllenme brkliyorum
Canım insallah öyledir ama kendini de cok kaptirma benim de normalde hic gecikmezken bi keresinde 3gun gecmisti oyle oldum sonraki ay hamile kalmistm ve biyerde okumustum bu sekilde olumca vücut kendini hamilelige hazirliyor bir sonraki ay kalmislardi bendede oyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…