Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Selam arkadaşlar benimde 1oglum var 5ay önce 10 haftalik bebegimin kalbi durdu malesef kürtaj oldum cinsiyetinj ögrenemedim yumurtlama öncesi gunleri degerlendirdim onceki hamileligimde 2ay ugrastim tutmadi hamile kaldigim ay surekli oldu ve hamile kaldim neyse suan yeniden korunmayi biraktim hayirli saglikli bir kizim olsun isiyorum ama kismet

Ben de 14 haftalık hamileyim bir oğlum var
Haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz
Kız da olsa erkek de olsa farketmez dedim
Ama herkes inşallah kızın olur falan deyince ister istemez kız olsun istiyorum
Nub teorisine gore de Çin takvimine göre de erkek çıkıyor

Hayırlısı insallah saglikli hayirli bir kız evladınız olur, bence kızıda erkegide tatmalı insan kızım olsaydıda erkek olsun isterdim benim oglum cin takviminde tutuyor diger gebeligimdede cin,rus,ramzi hepsi kız diyordu ama kaybettim hala merak ediyorum neydi diye ama herseyden önemlisi hayırlı ve saglıklı olmasi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin

Aminn
Benim de ilki Çin takviminde tutuyordu
Meğer içten içe baya heves etmişim kız bebeğe
Dün burda sordum da erkek duyunca bi garip oldum
Neyse artık üçüncüye kısmet

Aminn
Benim de ilki Çin takviminde tutuyordu
Meğer içten içe baya heves etmişim kız bebeğe
Dün burda sordum da erkek duyunca bi garip oldum
Neyse artık üçüncüye kısmet
Belli olmaz sen doktor bisey demeden erkek diye dusunme tutmayanda cok kisi var ben 3.yü düsünmorum büyük konusmuyun oyüzden 2.kız olursa dahs güzel olur:)

bulut29 .!.:
Belli olmaz sen doktor bisey demeden erkek diye dusunme tutmayanda cok kisi var ben 3.yü düsünmorum büyük konusmuyun oyüzden 2.kız olursa dahs güzel olur:)
Valla bende 3 ye artik dedim şimdi karşındakini kabullenmeye başlıyorum Allah bunu hayırlı gormus

Erkeğe ="bulut29, post: 47481248, member: 709083"]Doktor bisey dedimi sana kız veya erkek diye[/QUOTE]
Erkege benziyor dedi ve nub teorisi oyle

[QUOTEt29, post: 47492266, member: 709083"]Erkege benziyor dedi ve nub teorisi oyle[/QUOTE]
Dur bakalim bidahaki gidisinde ne diycek belki yanılma vardır daha kücük[/QUOTE]
Sanmam canım benim doktor uzman kime ne diyorsa ocikiyor

[QUOTEt29, post: 47492266, member: 709083"]Erkege benziyor dedi ve nub teorisi oyle
Dur bakalim bidahaki gidisinde ne diycek belki yanılma vardır daha kücük[/QUOTE]
Sanmam canım benim doktor uzman kime ne diyorsa ocikiyor[/QUOTE]
Ozaman hakkinda hayırlısı buymuş canım rabbim saglıklı hayırlı evlat etsin en önemlisi o 3.de tutar insallah sen özel bisey yapmısmıydın kız olması icin

Dur bakalim bidahaki gidisinde ne diycek belki yanılma vardır daha kücük
Sanmam canım benim doktor uzman kime ne diyorsa ocikiyor[/QUOTE]
Ozaman hakkinda hayırlısı buymuş canım rablbim saglıklı hayırlı evlat etsin en önemlisi o 3.de tutar insallah sen özel bisey yapmısmıydın kız olması icin[/QUOTE] sadece Çin takvimi uyguladim özel ne yapılıyor ki

İyi geceler kızlar..kız isteyen biri olarak bende bu ay hiç birseye dikkat etmedim..adet günüm bugündü bakalım olcakmiyimarkadaş sanırım ilişkiden sonra sola yatmak yumurtlamadan önce iliski ye girmeyi falan kasdediyo

[QUim06, post: 47501515, member: 765289"]İyi geceler kızlar..kız isteyen biri olarak bende bu ay hiç birseye dikkat etmedim..adet günüm bugündü bakalım olcakmiyimarkadaş sanırım ilişkiden sonra sola yatmak yumurtlamadan önce iliski ye girmeyi falan kasdediyo[/QUOTE]
Sola yattim ama yumurtlamaya dikkat etmedim

İşte güya yumurtlamadan 2 veya 3 gun önce ilişkiyi sonlandiriyolar ya kız spermler tutsun diye...valla bende hiç dikkat etmedim ve regli de olmadım daha bende sola yatmıştım bakalım hamile kalcakmiyim çok stres yaptim

Ozaman ins

Ben yasa gore hesaplayıp baktığımda yani +1 eklendiğinde kız ama bisey eklendiğinde erkek çıkıyor insanın bi kızı olmalı yaa

ay ay . inşallah Allah nasip eder
2 erkek çocuktan sonra kızım oldu
yaşına gircek 15 gün sonra
süpriz oldu 3. hamileliğim. plansız olan kız oldu.
o zaman araştırdım ki süt ve süt ürünleri ile beslenen kadının kızı olabilirmiş.
daha önce kızım olsun diye söylenen bi kaç şeyi yapmıştım ama oğlum olmuştu.

günde 3 bardak süt . mutlaka yoğurt . yumurta, peynir .
son 1 yıl neredeyse bunlarla beslendim.
ekmek yemem zaten. makarna pilav da yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…