Hayırlısı insallah saglikli hayirli bir kız evladınız olur, bence kızıda erkegide tatmalı insan kızım olsaydıda erkek olsun isterdim benim oglum cin takviminde tutuyor diger gebeligimdede cin,rus,ramzi hepsi kız diyordu ama kaybettim hala merak ediyorum neydi diye ama herseyden önemlisi hayırlı ve saglıklı olmasi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsinBen de 14 haftalık hamileyim bir oğlum var
Haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz
Kız da olsa erkek de olsa farketmez dedim
Ama herkes inşallah kızın olur falan deyince ister istemez kız olsun istiyorum
Nub teorisine gore de Çin takvimine göre de erkek çıkıyor
AminnHayırlısı insallah saglikli hayirli bir kız evladınız olur, bence kızıda erkegide tatmalı insan kızım olsaydıda erkek olsun isterdim benim oglum cin takviminde tutuyor diger gebeligimdede cin,rus,ramzi hepsi kız diyordu ama kaybettim hala merak ediyorum neydi diye ama herseyden önemlisi hayırlı ve saglıklı olmasi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin
Belli olmaz sen doktor bisey demeden erkek diye dusunme tutmayanda cok kisi var ben 3.yü düsünmorum büyük konusmuyun oyüzden 2.kız olursa dahs güzel olur:)Aminn
Benim de ilki Çin takviminde tutuyordu
Meğer içten içe baya heves etmişim kız bebeğe
Dün burda sordum da erkek duyunca bi garip oldum
Neyse artık üçüncüye kısmet
Valla bende 3 ye artik dedim şimdi karşındakini kabullenmeye başlıyorum Allah bunu hayırlı gormusbulut29 .!.:Belli olmaz sen doktor bisey demeden erkek diye dusunme tutmayanda cok kisi var ben 3.yü düsünmorum büyük konusmuyun oyüzden 2.kız olursa dahs güzel olur:)
Doktor bisey dedimi sana kız veya erkek diyeValla bende 3 ye artik dedim şimdi karşındakini kabullenmeye başlıyorum Allah bunu hayırlı gormus
Erkege benziyor dedi ve nub teorisi oyle[/QUOTE]Erkeğe ="bulut29, post: 47481248, member: 709083"]Doktor bisey dedimi sana kız veya erkek diye
Dur bakalim bidahaki gidisinde ne diycek belki yanılma vardır daha kücük[/QUOTE][QUOTEt29, post: 47492266, member: 709083"]Erkege benziyor dedi ve nub teorisi oyle
Sanmam canım benim doktor uzman kime ne diyorsa ocikiyor[/QUOTE]Dur bakalim bidahaki gidisinde ne diycek belki yanılma vardır daha kücük
Ozaman insİşte güya yumurtlamadan 2 veya 3 gun önce ilişkiyi sonlandiriyolar ya kız spermler tutsun diye...valla bende hiç dikkat etmedim ve regli de olmadım daha bende sola yatmıştım bakalım hamile kalcakmiyim çok stres yaptim
ay ay . inşallah Allah nasip ederÖncelik sağlıklı olmalari tabi ki ama benım icimden hep kız gecmistir ayri bir zaafim var kiz bebeklere kiz cocuklarina Allahim nasip eder insaAllah benim gibi kız cocuk hastasi olanlar gelin konuşalım ya da hamile olup kızı olacaklar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?