Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Bir oğlum var 5 yaşında 2. İçin denemelere başladık bir kızım olmasını çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder herkese gönlüne göre versin Allah tabi hayirliysa

Kızlar merhaba 4,5 yaşında bir oğluşum var Rabbim nasip ederse de 10 haftalık hamileyim sağ salim kavuşalım da inşallah önceliğimiz bu tabi ki. Ama insan merak etmekten de kendini alıkoyamıyor belirtilerin yanılma olasılığı yüksek okuduğum kadarıyla. Oğlumda aşırı tatlı Canım çekip yerken şuan ekşi tuzlu arıyorum hep. Oğlumu sağ tarafta hissederken şuan solda hissediyorum. Oğlumda mide bulantım hiç yokken şuan bi tiksinme bi mide bulantısı berbat. Acaba belirtilerin cinsiyetin belirlenmesinde etkisi gerçekten var mı?

Yumurtlama sonu akintin varmiydi ve goguslerin aciyormuydu sismiydi?

bende kız istyorumm nasipse tabi. 5 aylık evliyiz yeni yeni bebek düşünoyurz bakalım Allah gönlüme göre versinn inşallah yaa :) Eli ayağı düzgün olsunda gerisi mühim değilde insanoğlu istiyo işte :)

Hanımlar merhaba benimde bir oğlum var ve birde kızım olmasını çok istiyorum karnımdayken 5 aylık kızımı kaybettim malesef o yüzden çok istiyorum bir kızım olsun tabiki takdir önce Allahtan sizin önerileriniz nelerdir bu yumurtlama öncesi için nasıl ilişki olmalı

Kızlar canlar S selifor @bulut @kizim06 Bebişimin kesin kız oldugunu öğrendim darısı sizlere mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
Merhaba gözünüzaydın Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benim size bir sorum olacak bende bir kızım olsun çok istiyorum acaba ilişki tarihlerinizi söylemeniz mümkünmü veya önerilerinizi

Merhaba hanımlar Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. İnsan iki meyvedende istiyo çok iyi anlıyorum sizleri . Benimde 2 kızım var Elhamdülillah 3. Çocuk düşüncesi bendede oluşmaya başladı küçük kızım 3 yaşında . Rabbim hayırlı bir evlat daha verir inşallah . Biz kızlarda adet biter bitmez başlamıştık ilişkiye 1 hafta sık ilişki oldu tabi ben kız yada erkek falan diye değil Rabbim 2 kız verdi . Bu ayda ovulasyon tarihine baktım 1 kere ilişki oldu öyle denk geldi yani belki erkek olur diye ama bugün adet oldum hayırlısı Allah dan ne verir nezaman verirse artık ...

Ovu testi al t c ciZgisinden koyu olunca yumurtlama oluyor demek,sonra t çizgisi açılmaya başlayınca catladi demek.iste o catladigini görünce ilişki olsun derin ilişki.allah gönlüne göre versin canım.
Kızlarinda nasıl olmuştu ilişki

Birdemetumut sağol canım fikirlerin için . Ama ben çok strese giriyorum elimde olmadan bir müddet birşey yapmayı düşünmüyorum. Kızlarımdada inan özellikle bir şeye dikkat falan etmedim sadece adet bitimi zaman geçirmeden 1 hafta hergün birlikde olduk . Tabi nasibimizde kız varmış aynı şekilde deneyip erkek olanda çok . Eşimin tarafı kız bebeğe çok baskın şöyle yani büyük eltimde 3 kız . bende 2 kız küçük elti 1 ay oldu kızı oldu 1 tane yani erkek olmuyo bunlarda da Rabbim hayırlısını versin evladın herkese

Tabi ki herşeyin hayırlısı.evet aileden gelen baskınlık da etken olabiliyor.yumurtlaman geç mı oluyor peki? Çünkü adetten temizlendikten sonra bir hafta ilişkin olduysa yumurtlamaya yakında olmuş olabilir muhtemelen geç yumurtluyorsun anladığım kadarıyla

Birdemetumut yumurtlama takibide yapmadım. Sümüksü akıntıyımı takip edicem bilmiyorum yani sadece ovulasyon tarihine bakmıştım netten okadar . Geçen ay ovulasyon tarihinde 1 kere deneme yaptık ondada tutmadı hayırlısı buay denermiyiz bilmiyorum eşimle konuşmadık hayırlısı Allah dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…