Canım gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur...bu metod sende de tutarsa önce allah in işi tabii ama inanacağım buna...ben 3.oglumu bekliyorum yöntem falan denemedim bazen bi bebrk daha diyorum ama bazende yeter kendi kendime bakıyım artık diyorum hayırlısımerhaba. iki oğlum var ve kız bebek için yumurtlamadan 50 saat önce iliki oldu tabi şöyle 9/10/11/12. gunler ilişki oldu ve derin ilişki olmadı. umarım bir kızım olur. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
saol cnm içime kız doğuyor ve ruyamda da duz cıkıntısız bebek gordum organ yerınde. hakkımızda hayırlısı tabi. eğer ki oğlum olursa bu yontem dırek cop cumku pıcten tam 60 saat once kestım son ılıskıyı v hergun ılıskı oldu. 9/10/11/12. gunler.Canım gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur...bu metod sende de tutarsa önce allah in işi tabii ama inanacağım buna...ben 3.oglumu bekliyorum yöntem falan denemedim bazen bi bebrk daha diyorum ama bazende yeter kendi kendime bakıyım artık diyorum hayırlısı
bu arada yanlış hesaplamışım 48+12 ile 60 saat once kesmişim ilişkiyi gecen kızlarla da hesapladık ben yanlış hesaplamışım. ınsallah kızım olur. Rabbıım ınsallah sana da bır kız evlat nasıp eder cnmCanım gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur...bu metod sende de tutarsa önce allah in işi tabii ama inanacağım buna...ben 3.oglumu bekliyorum yöntem falan denemedim bazen bi bebrk daha diyorum ama bazende yeter kendi kendime bakıyım artık diyorum hayırlısı
Cinsiyeti ogrendigin zaman yazarsinhakkinda hayirlisi olsun insallah istedigin gibi olurbu arada yanlış hesaplamışım 48+12 ile 60 saat once kesmişim ilişkiyi gecen kızlarla da hesapladık ben yanlış hesaplamışım. ınsallah kızım olur. Rabbıım ınsallah sana da bır kız evlat nasıp eder cnm
Canım seni başka topiğinden tanıyorum çok sevindim hamileymişsin gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı isteyen herkese inşallah ❤Canlarim hamd olsun hamileyim bende idrar testim net iki çizgi pozitif çıktı kan verdim pazartesi alicam sonucunu cok mutluym şükür nasip oldu artık aranizdayim saglikla hayirla bir kızım olur InsaAllah
Canım benim amin insaAllah Allah razı olsun insaAllah isteyen bekleuen herkese nasip olsunCanım seni başka topiğinden tanıyorum çok sevindim hamileymişsin gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı isteyen herkese inşallah ❤
Canlarim hamd olsun hamileyim bende idrar testim net iki çizgi pozitif çıktı kan verdim pazartesi alicam sonucunu cok mutluym şükür nasip oldu artık aranizdayim saglikla hayirla bir kızım olur InsaAllah
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim hamd olsun gösterene bu günleriTebrikler canım benim
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Çok sevindim adına gerçekten
Elhamdulillah
Canimmm çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına da alirsin insallah bi kızın olur....bende 26 sinda doğum yaptım oğlum oldu belki 2 sene sonra tekrar bi kız icinCanlarim hamd olsun hamileyim bende idrar testim net iki çizgi pozitif çıktı kan verdim pazartesi alicam sonucunu cok mutluym şükür nasip oldu artık aranizdayim saglikla hayirla bir kızım olur InsaAllah
Canım benim cok sagol bende 25inde hamile oldugumu ogrendim insaAllah saglikla kucağıma alirm büyütürm sende saglikla anali babali büyüt insaAllah Allahim kız evlat nasip etsin sagliklaCanimmm çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına da alirsin insallah bi kızın olur....bende 26 sinda doğum yaptım oğlum oldu belki 2 sene sonra tekrar bi kız icin
Canım rabbim in takdiriMerhaba benim bebegimi aldilar maalesef kalbi atmadi gelismedi. Rabbim sizlere nadip etsin saglikli evlatlar.
Su aralar hiic dusunmuyorum canim. Hayta ufakligim 5 yasina gelince bi dusunecegim. İnsAllah sana ve isteyen herkese nasip eysin Rabbim.Canım rabbim in takdiriinşallah yeniden guzrl haberlerini alırız seni takipteyim bi kızın olur insallah tabii benimde
Ne cok sevindim gozunaydin olsun. Neler denedin acabaTopik actiricak kadar cok istemisim demek ki Rabbim gönlüme göre verdi kızım olucak nasipse hamd olsun binlerce kere sağlıkla hayırla gelsin minigim evlat özlemi çeken herkese nasip olsun
Sağol canım teşekkür ederim ekstra birsey yapmadım nasip oldu cok şükür Allahim isteyen herkese nasip etsinNe cok sevindim gozunaydin olsun. Neler denedin acaba
Ay canım benim hayırlı olsun cok sevindimTopik actiricak kadar cok istemisim demek ki Rabbim gönlüme göre verdi kızım olucak nasipse hamd olsun binlerce kere sağlıkla hayırla gelsin minigim evlat özlemi çeken herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?