Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

Canım gözün aydın inşallah sağlıkla hayırla bi kızın olur...bu metod sende de tutarsa önce allah in işi tabii ama inanacağım buna...ben 3.oglumu bekliyorum yöntem falan denemedim bazen bi bebrk daha diyorum ama bazende yeter kendi kendime bakıyım artık diyorum hayırlısı

saol cnm içime kız doğuyor ve ruyamda da duz cıkıntısız bebek gordum organ yerınde. hakkımızda hayırlısı tabi. eğer ki oğlum olursa bu yontem dırek cop cumku pıcten tam 60 saat once kestım son ılıskıyı v hergun ılıskı oldu. 9/10/11/12. gunler.

bu arada yanlış hesaplamışım 48+12 ile 60 saat once kesmişim ilişkiyi gecen kızlarla da hesapladık ben yanlış hesaplamışım. ınsallah kızım olur. Rabbıım ınsallah sana da bır kız evlat nasıp eder cnm

Bn de çok kızım olsun istiyorum hayirlisiyla bi oglum var bakalım yumurtlamaya 4 gün var 10.gunde ilk deneme tek ilişki yapicam Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Cinsiyeti ogrendigin zaman yazarsinhakkinda hayirlisi olsun insallah istedigin gibi olur

Canlarim hamd olsun hamileyim bende idrar testim net iki çizgi pozitif çıktı kan verdim pazartesi alicam sonucunu cok mutluym şükür nasip oldu artık aranizdayim saglikla hayirla bir kızım olur InsaAllah
Canım seni başka topiğinden tanıyorum çok sevindim hamileymişsin gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı isteyen herkese inşallah ❤

Canım seni başka topiğinden tanıyorum çok sevindim hamileymişsin gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı isteyen herkese inşallah ❤
Canım benim amin insaAllah Allah razı olsun insaAllah isteyen bekleuen herkese nasip olsun

Canlarim hamd olsun hamileyim bende idrar testim net iki çizgi pozitif çıktı kan verdim pazartesi alicam sonucunu cok mutluym şükür nasip oldu artık aranizdayim saglikla hayirla bir kızım olur InsaAllah

Tebrikler canım benim
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Çok sevindim adına gerçekten
Elhamdulillah

Canimmm çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına da alirsin insallah bi kızın olur....bende 26 sinda doğum yaptım oğlum oldu belki 2 sene sonra tekrar bi kız icin

Canimmm çok sevindim hadi hayırlısı ile kucağına da alirsin insallah bi kızın olur....bende 26 sinda doğum yaptım oğlum oldu belki 2 sene sonra tekrar bi kız icin
Canım benim cok sagol bende 25inde hamile oldugumu ogrendim insaAllah saglikla kucağıma alirm büyütürm sende saglikla anali babali büyüt insaAllah Allahim kız evlat nasip etsin saglikla

Merhaba benim bebegimi aldilar maalesef kalbi atmadi gelismedi. Rabbim sizlere nadip etsin saglikli evlatlar.

Canım rabbim in takdiri inşallah yeniden guzrl haberlerini alırız seni takipteyim bi kızın olur insallah tabii benimde
Su aralar hiic dusunmuyorum canim. Hayta ufakligim 5 yasina gelince bi dusunecegim. İnsAllah sana ve isteyen herkese nasip eysin Rabbim.

Topik actiricak kadar cok istemisim demek ki Rabbim gönlüme göre verdi kızım olucak nasipse hamd olsun binlerce kere sağlıkla hayırla gelsin minigim evlat özlemi çeken herkese nasip olsun
Ay canım benim hayırlı olsun cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…