Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

merhaba iki oglum var. bu ay kiz bebis icin dua ettik calistik. Rabbim layik gorurse bir kiz evlsdim olsun istiyorum
bat 13 mart
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin,ne güzel birbirine arkadaş iki oğlun var inşallah sağlıcakla bir tane de kızın olur,tabi Mevlam ne eylerse güzel eyler kalbini ferah tutun.

Merhaba kizlar benim ilk hamileligim hep kiz bebek hayal ederdim ama hamile kalmayi buna gore denemedim yani aslinda tam 12 ve 14.gun iliski oldu cinsiyetini ogrendim erkek olacak Allah biliyor gozum hep kiz kiyafetlerine giderdi ve cok daha sevimli gelirlerdi ama olsun ilk cocuk Allahim hayirlisini verdi.Insallah ilerde 2.cocugum olursa bende bu yumurtlama gunlerini deneyecegim ama hic bir bilgim yok ☺

Mrb..kızlar bende geldim bikac arkadasi gordum burada..kız bebek icin yontemleri burada da yazalim mi?ya da uygalayan arkadaslar bize yardimci olabilir mi?gecmisi cok okuyamadim yontem deneyipte kizi olsn var mi?

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Babychoice denedinizmi acaba bayanlar..Kız bebek için soruyorum.diyet diyorlar denedinizmi..

Babychoice denedinizmi veya diyet..Kız bebek için..babychoise sitesinde yüzde 90 başarı diyor.ama o yüzde 90 i bulamıyorum,:))

Kızlar nasılsınız canlar??? @bulut29 K kizim06 S selifor Bana yardım edin hala isim bulamadım. MİSLİNA yediuyyanlardan birinin adı. ZÜMRA ahlaklıkadın AYSİMA begendiklerim kardeşleri ikiisim buda öyleolcak sizi de varsa begendiğiniz paylaşırmısınız

Hanimlar Şahsım adina cinsiyeti belirleyenin kesinlikle yontem olduğunu düşünmüyorum çünkü babadan gelen şanslı spermlerden hangisi döllerse o belirliyor cinsiyeti bununla birlikte yine de şöyle birşey duydum adetten hemen önce hamile kalinirsa kiz olurmuş benimkide adet öncesiydi ama kesinlikle tevaffuk olduğunu düşünüyorum adet sonrasida kiza hamile kalanlarda yok değil

Canim oncelikle cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Evet baba cinsiyeti belirliyor ama kimisi yumurtlama oncesi olursa kiz diyor ben tam yumurtlama gunu iliski yasadim erkek benim bebegim.ama birde soyle bi hadis var hayizdan temizlendikten 5 gun icerisinde gebe kalinirsa erkek 5 ile 8 gun arasi kalinirsa kiz deniliyor acaba hangisi dogru.TABIKIDE TAKDIR ALLAHIN HAYIRLISINI VERIR RABBIM ben hic dusunerek denemedim ama kiz cocuklarina asiri duskundum ilk hamileligim su an ama erkek bekliyorum hayirlisi boyleymis.

merhaba. iki oğlum var ve kız bebek için yumurtlamadan 50 saat önce iliki oldu tabi şöyle 9/10/11/12. gunler ilişki oldu ve derin ilişki olmadı. umarım bir kızım olur. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…