Çok sevindim canlarım sağlıkla doğsunlar inşaAllah bende daha yok bekliyorum zamanını nasip
Hayırlısı rabbim.en kısa sürede nasip etsin insallahÇok sevindim canlarım sağlıkla doğsunlar inşaAllah bende daha yok bekliyorum zamanını nasip
Hayırlısı rabbim.en kısa sürede nasip etsin insallahÇok sevindim canlarım sağlıkla doğsunlar inşaAllah bende daha yok bekliyorum zamanını nasip
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin,ne güzel birbirine arkadaş iki oğlun var inşallah sağlıcakla bir tane de kızın olur,tabi Mevlam ne eylerse güzel eyler kalbini ferah tutun.merhaba iki oglum var. bu ay kiz bebis icin dua ettik calistik. Rabbim layik gorurse bir kiz evlsdim olsun istiyorum
bat 13 mart
Aynen canim. Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin insAllah.Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin,ne güzel birbirine arkadaş iki oğlun var inşallah sağlıcakla bir tane de kızın olur,tabi Mevlam ne eylerse güzel eyler kalbini ferah tutun.
Evet bakalım kız için deneme yapan oldu mu acaba?Mrb..kızlar bende geldim bikac arkadasi gordum burada..kız bebek icin yontemleri burada da yazalim mi?ya da uygalayan arkadaslar bize yardimci olabilir mi?gecmisi cok okuyamadim yontem deneyipte kizi olsn var mi?
Yontem uyguladin mi deneme ne zaman ldu ben de kiz istiyorum da merak ettim jayirli olsun
Canim oncelikle cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Evet baba cinsiyeti belirliyor ama kimisi yumurtlama oncesi olursa kiz diyor ben tam yumurtlama gunu iliski yasadim erkek benim bebegim.ama birde soyle bi hadis var hayizdan temizlendikten 5 gun icerisinde gebe kalinirsa erkek 5 ile 8 gun arasi kalinirsa kiz deniliyor acaba hangisi dogru.TABIKIDE TAKDIR ALLAHIN HAYIRLISINI VERIR RABBIM ben hic dusunerek denemedim ama kiz cocuklarina asiri duskundum ilk hamileligim su an ama erkek bekliyorum hayirlisi boyleymis.Hanimlar Şahsım adina cinsiyeti belirleyenin kesinlikle yontem olduğunu düşünmüyorum çünkü babadan gelen şanslı spermlerden hangisi döllerse o belirliyor cinsiyeti bununla birlikte yine de şöyle birşey duydum adetten hemen önce hamile kalinirsa kiz olurmuş benimkide adet öncesiydi ama kesinlikle tevaffuk olduğunu düşünüyorum adet sonrasida kiza hamile kalanlarda yok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?