• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kız bebek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevdagunesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
83
142
93
35
Arkadaşlar 2 oğlum var kız bebeğim olsun çok istiyorum lütfen bildiğiniz denediğiniz yöntemleri paylaşırmısınız biliyorum hayırlısı neyse o olsun ama o kadar çok kız bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ki bu isteğime engel olamıyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Arkadaşlar 2 oğlum var kız bebeğim olsun çok istiyorum lütfen bildiğiniz denediğiniz yöntemleri paylaşırmısınız biliyorum hayırlısı neyse o olsun ama o kadar çok kız bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum ki bu isteğime engel olamıyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok seviniribunun
bunun nasıl bir yöntemi olabilir ki... önce girin yumurtlamadan derler.
öncesinde giren erkek oldu diyen de kız oldu diyen de milyonlarca çıkar. allah ne nasip ettiyse o canım

Amin canım inşallah. Adetten hemen sonra hanilemkalmak biraz zor sanki, yani spermler 10 gün yaşar mı bilemedim 😊 Ben bu ay yumurtlama gününe 5 gün kala deneyeceğim bir kaç gün. Tam yumurtlama gününde erkek oluyor. Yumurtlama gününe göre değerlendiren arkadaşlarımın hep erkek.
benim kız oldu tam yumurtlama gününde.. benim gibi de çok olan var.

Back
X