- 27 Mart 2014
- 1.154
- 589
- 248
ha şu eğitim dediğimiz de insanlara ahlaki de bilimsel de pek bişey katmiyor
GÖRÜYORUZ
asil siz yapmayin ALLAH askina neyi neyle kiyasliyorsunuz :))) arabayla saglik durumu nekadarda mantikli
madem saglik durumuna da geldi bazilari yazmis bayan doktorda tercih edilmesin diye
Dinimizde erkek doktora gitmez caiz dir sakinca yoktur ama ozamanlar :))) yani bayan doktorlar cikana kadar yani mecburen bize bayan doktorunu tercih ettiriliyor eger olmasaydi erkek doktorunada gönül rahati ile gide bilirdik umarim anlasilmistir
merak etmeyin bayilmis olsaniz kimse sizi yerde birakmazdi rahat olun :)))
ve ayrica kizlar gömülsün diyorsunuz ama biraz aklinizi kullansaniz o kizlari, o gömülmekten, erkeklerin basina tac eden ve analarin ayaklarin altina cenneti koyan gene iste sizin o begenmediginiz Dinimiz...
hayir efendim burasi ALLAHin yarattigi dünya ve nimetleri ALLAHin kanunlarini begenmeyenler asil gitsin baska dünya bulsun kendine biz RABBIMIZI seviyoruz emirlerine uymaya calisiyoruz bu yüzden kalabiliriz
hersey okul mu
disardan uni bitiren arkadaşım var
ayrıca baska alanlarda da kendini grlistirebilir
egitim sadece bi arac
Ben de kurumda erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim, diğer bayanlar başka bir odada çalışıyorlar. İşimi de yapıyorum hatta yaşça benden büyük adamlar bana gelip danışıyorlar işim gereği (üstelik en yeni benim orada) hepsiyle diyaloğum iyi yeri gelir oturur sohbet ederiz yeri gelir tartışırız. Toplumda kadın olmak zor ve onca erkeğin içinde çalışmak da kolay değil ama kendini bildikten sonra sorun yok. Herkes ekmeğinin peşinde sonuçta.ben mühendisim. benim işim sanayide. kadınlara özel uçak fabrikası kurulacaksa hay hay. Ama kadınların mühendisin olmasının yolunu keser ancak bu fikirler. Zaten çalıştığım yerde tek kadınım ben. Kadınları bu mesleklere teşvik edip kız erkek dengesi sağlanacağına tam tersi yapılmış olur sizin önerinizle.
Ayrıca kadınlarla erkeklerin birlikte çalıştığı ortamlarda iş verimi ve insan ilişkileri seviyesi artar. Erkek erkeğe çalışılan ortamlara bakın. Küfürden karı kız muhabbetinden geçilmez. aynı şekilde kaıdnların ortamında da bütün gün manikür diyet saç baş konuşulur. Erkeklerle kadınlar bir aradayken iş arkadaşları arasında her zaman bir mesafe vardır.
yaa lütfen ne sacma birsey araba kullanmak haram mi??? eger o devletler tam yasamiyor üstelik kendileri de uyduruk seyler ilave ediyorsa seriatla ne alakasi var iste sizde din üzere egitimiz olsaydi bu sacmalikla gelmezdiniz malesef bu zamana kadar bunlarla oyalandiniz kac yillik egitimde asil din ögretilmedi sonra baska yerde birsey duyarsiniz aaa bak seriat böylemis dersiniz...
kadinin tek basina araba kullanmasi uygun degildir sebeb uzak mesafeye gider araba yolda kalir baska erkeklerle muhatap olanagi var ayrica o erkeklerden biri o yolda kalmis kadina kötülük yapa bilirler fakat yaninda maheremi oldugu süre neden kullanamasin???? asli budur kirbaclar uydurma hikaye zatenbunlarin hesabida ayri sorulacak onlardan...
iste bizim kizdigimiz bir noktada veliler cocuklarini sözde hoca ederler fakat kendileri yasamazlar örnek olmazlar ilk ögretmenleri cocuklarin anne ile babadir ve burda lütfen dikkatinizi cekeyim sadece hocalar icin yazmisiniz ne yani normal devlet okuluna giden ögrenciler sizin cok met ettiginiz zorunlu egitimi alanlar arasinda ki sapiklar ne o halde??? kiyaslamalariniza da lütfen dikkat edin duyanda diyecek okulda egitim alanlar muhtesem :)))
o muhtesemligi proflari gördük adamin bogazini baska evli kadin icin keserlken...
heh, herkes birbirini biryerlere de gönderdiğine göre konu huzur içinde kapanabilir..
Sizinle başından beri sakince konuşuyorum ama kusura bakmayın da siz benim dini beğenmediğimi ve RABBİMİ sevmediğimi nerden biliyorsunuz? Din, din diye bağrıyorsunuzda Yüce Rabbim bile kuluna sırt çevirmemişken siz insanların dinine laf ediyorsunuz. Keşke Kuran-ı Kerimin birazda hoş görüyle ilgili olan kısımlarınıda okusaydınız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman kimse eğitim almasın mı demek oluyor bu?
Valla ben ahlakın insanın kendi fıtratından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Okulların eğitimine bahane bulacağınıza kendinize dönüp bakın.
Bu zihniyetle,bu baskıyla o çocukları yetiştirirseniz beş beterini görmeye mahkumsunuzdur.
İslam'ın ilk emri oku,ama siz evde oturun,kafes ardından erkeklerinize mendil atın he mi.
ilahiyat okuyor yani sadecr kadinlatla birlikteÜniversiteyi dışarıdan okumuş ya, işi de evden mi hallediyor bu arkadaşınız?
Ya bırak Allah aşkına hem kadın doktor istiyor hem de neyi savunuyor...O zamanmış...Dini bilgin o kadar iyiyse İslam'ın kuralları zamana göre değişmez,onu da bileydin keşke.
sevdacim benim yazdigim yorumlari bastan sona kadar okurmusun???
ne zihniyeti ne baskisi???
sen ALLAHin seriatini biliyormusun? yazdiklarinla nekadar bildigin gercegi ortada madem ilk emri IKRA oldugunu biliyorsunda
ne sekilde oldugunu da ögren "okuyarak" bari... haa canim ve su ayeti kerimeyide Emrolundunuz gibi olun!!!
Okumayın ya.Zorla mı ? Bu kadar nankörlük olmaz cidden.
Ya bırak Allah aşkına hem kadın doktor istiyor hem de neyi savunuyor...O zamanmış...Dini bilgin o kadar iyiyse İslam'ın kuralları zamana göre değişmez,onu da bileydin keşke.
Sizinle başından beri sakince konuşuyorum ama kusura bakmayın da siz benim dini beğenmediğimi ve RABBİMİ sevmediğimi nerden biliyorsunuz? Din, din diye bağrıyorsunuzda Yüce Rabbim bile kuluna sırt çevirmemişken siz insanların dinine laf ediyorsunuz. Keşke Kuran-ı Kerimin birazda hoş görüyle ilgili olan kısımlarınıda okusaydınız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
islamda haksız yere kul hakkına girmekte günah madem bu kadar biliyosun bunuda oturur bı düşünürsün benım hakkım sana helal degıl çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?