kiz cocugumu okula gondermeyecegim!!!!

Sizinle başından beri sakince konuşuyorum ama kusura bakmayın da siz benim dini beğenmediğimi ve RABBİMİ sevmediğimi nerden biliyorsunuz? Din, din diye bağrıyorsunuzda Yüce Rabbim bile kuluna sırt çevirmemişken siz insanların dinine laf ediyorsunuz. Keşke Kuran-ı Kerimin birazda hoş görüyle ilgili olan kısımlarınıda okusaydınız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar yormayın kendinizi herkesin aklı anlayabildiği kadardır.Okumayı kıza haram görenler burada yazıyor ne ironik de mi?Okumayın okumayın siz daha.Erkek egemen siz köle hatta üstünüze 3 eş daha helal zihniyette yaşayın.

Ben de kurumda erkeklerle iç içe çalışan tek kişiyim, diğer bayanlar başka bir odada çalışıyorlar. İşimi de yapıyorum hatta yaşça benden büyük adamlar bana gelip danışıyorlar işim gereği (üstelik en yeni benim orada) hepsiyle diyaloğum iyi yeri gelir oturur sohbet ederiz yeri gelir tartışırız. Toplumda kadın olmak zor ve onca erkeğin içinde çalışmak da kolay değil ama kendini bildikten sonra sorun yok. Herkes ekmeğinin peşinde sonuçta.

Peki bir soru - ben araba kullanmak için eşimle, babamla, kardeşimle ile yolculuğa çıktım diyelim. Hangi erkek kenarda oturup da kadının araba kullanmasını eleştirmeden, müdahale etmeden saygı duyarak araba kullanmasına izin verir ki? Trafikte kadının adı çıkmış dokuza inmez sekize, "kadın şoför" yaftasıyla ne laflar ediliyor bir bilseniz. Mesela benim ehliyetim var ama sırf cinsiyetim erkek olmadığı için kimse bana güvenip de araba vermiyor, kurumda bile yeni ehliyet alan adamın resmi araç kullanma yetkisi varken bana sen bayansın diye kendilerine mahkum ediyorlar. Konuyu dağıtmak istemezdim ama sonuç olarak bu toplumda kadını birçok alanda ikinci plana iten zihniyete karşı en çok da kızların okuması gerektiğini düşünüyorum.

Ya bırak Allah aşkına hem kadın doktor istiyor hem de neyi savunuyor...O zamanmış...Dini bilgin o kadar iyiyse İslam'ın kuralları zamana göre değişmez,onu da bileydin keşke.

sevdacim benim yazdigim yorumlari bastan sona kadar okurmusun???
ne zihniyeti ne baskisi???
sen ALLAHin seriatini biliyormusun? yazdiklarinla nekadar bildigin gercegi ortada madem ilk emri IKRA oldugunu biliyorsunda
ne sekilde oldugunu da ögren "okuyarak" bari... haa canim ve su ayeti kerimeyide Emrolundunuz gibi olun!!!

Ya bırak Allah aşkına hem kadın doktor istiyor hem de neyi savunuyor...O zamanmış...Dini bilgin o kadar iyiyse İslam'ın kuralları zamana göre değişmez,onu da bileydin keşke.

Başından beri gayet sakin cevaplar vermeye çalıştım ama daha fazla uğraşmayacağım gerçekten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meysa bana Allah'ı ve şeriatı anlatma.Senin üslubundaki insanlar yüzünden insanlar şeriatten korkuyor.Cennette yerin hazırmış gibi ahkam kesme bana.

Erkeğe kadına yalnızca insan gözüyle bakıp ,sapık zihniyetleri bir kenara bırakıp artık gelişmeye başlasak mı acaba?Herkes diğerini kendi gibi bilirmiş.Bence erkek kadın aman aman yan yana gelmesin diyenlerin içi fena.Kendi gibi sanıyorlar herkesi.

islamda haksız yere kul hakkına girmekte günah madem bu kadar biliyosun bunuda oturur bı düşünürsün benım hakkım sana helal degıl çünkü

tatlim senin sakince konusman irana afganistana yollamaksa bilemiyecegim asil ben cok sakin konustum hatda tebesümlerimle de ha böyle ifade ettim :))
ayrica evet begenmiyorsunuz yazdim cünkü karsi geliyorsunuz ama RABBIMIZI sevmiyorsunuz diye birsey yazmismiyim????
simdi bu bana iftira olmuyormu??? yazdigim ortada canim birdaha oku insaALLAH belki anlarsin ALLAHcc kanunlarini begenmiyorsunuz dogru yalan degil cünkü sariat ALLAHcc kanunlari yani siz bana degil sunada ALLAHcc karsi geliyorsunuz aslinda dikkatli olmaniz gerekit kimi irana afganistana yoluyorsunuz :)

islamda haksız yere kul hakkına girmekte günah madem bu kadar biliyosun bunuda oturur bı düşünürsün benım hakkım sana helal degıl çünkü

Sen bilirsin tolin.Varsa hakkın helal etme.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayı da unutma.

Üyeler ve konularla alakalı konu açmak yasak diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin. Zaten bu konu da polemikten başka bir yere gidemez. Keşke açmasaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…