Meyve değil ki çocuk. Ki meyve yerken bile elmam var armutum da olsun diye mi dua ediyorsunuz?Arkadaş zaten öncelikle hayırlısı tabi ki demiş neden bu taşlama, Rabbim iste yeter ki diyor kimseden değil ondan istiyorsun zaten benim de bir oğlum var ve ikinci oğlum geliyor elbette isterdim her iki meyveyi de tatmayı ama önce hayırlısıni diledim hep demek ki bu hayırlıymış ki Rabbim bir erkek evlat daha nasip etti Elhamdülillah.. Kimse nankörlük etmez tabi ki Rabbim isteyen herkese evlat nimetini tattırsın inşallah..
Heh ya.Allahım eşim bu defa X göndersin diye dua edebilirsiniz
Ne bu kadar kötü niyetlisiniz anlamıyorum iyiki Allah var gerçekten insanlarla başa çıkmak cok zor gerçekten ben en başta hayırlısını istediğimi söyledim ama insanlar ısrarla niyetimi kötü ye cejmeye çalışıyor siz bilirsiniz nasil anlarsaniz anlayin size kalmisKız çocuk istemenizi anlıyorum. Ama böyle bir şey mümkün olabilir mi sizce? Kız olsun erkek olsun diye dua etmenin de akla mantığa sığar yanı yok. Allah duanızı kabul eder kız çocuk verir. Ama sonra sizi o kız çocuğuyla sınayabilir. Dua ederken bile istediğimiz şeylere dikkat etmemiz gerekiyor.
Siz öyle dua edersiniz iste beni elestiren insanlar senin gibilerini böyle destekler Allaha dua ederken bile dalga geçiyorsunuz Allah islah etsin ne diyeyimHeh ya.
Merhaba benimde bir oğlum var ve kızım olması için çok dua ettim Allah' tan istedim ve Rabbim nasip etti kızıma hamileyim. İnşallah seninde gönlündeki sana nasip olur.Mrb arkadaslar bir oglum var birde kiz çocuğum olsun istiyorum her anne gibi tabiki en basta saglikli hayirli olsun önemli olan o ama yinede sormak istedim erkek çocuğa icin hep duyuyoruz dualar var ama kız icin duymadım varmi acaba bilenler varmı kiz çocuğu olması icin ne yapmak lazim hangi duaları okumak lazım?
Beni ve bu yorumu yapani kardeşimi eleştirirken dalga geçerken Allaha karsi geliyormuşuz gibi davranirken neden ben bunlarin laflariyla yorumlariyla dalga geçerken neden kul hakkina girmekten de korkmuyorum diye düşünmüyorsun kiMeyve değil ki çocuk. Ki meyve yerken bile elmam var armutum da olsun diye mi dua ediyorsunuz?
Cevabiniz icin cok tskr ederim Allah razi olsun rabbim sizede gönlünüzden geceni versin insallah hayirlisiylaArkadaş zaten öncelikle hayırlısı tabi ki demiş neden bu taşlama, Rabbim iste yeter ki diyor kimseden değil ondan istiyorsun zaten benim de bir oğlum var ve ikinci oğlum geliyor elbette isterdim her iki meyveyi de tatmayı ama önce hayırlısıni diledim hep demek ki bu hayırlıymış ki Rabbim bir erkek evlat daha nasip etti Elhamdülillah.. Kimse nankörlük etmez tabi ki Rabbim isteyen herkese evlat nimetini tattırsın inşallah..
Hamile kalmadan 41 taneyi bitirdiniz mi yarim mi kaldiOkudum ama birkaç defa hamile kalmadan başlamak gerekiyor 41 gün okuyorsunuz
Ne güzel Allah evlatlarını sana bagislasin cnm rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıylaMerhaba benimde bir oğlum var ve kızım olması için çok dua ettim Allah' tan istedim ve Rabbim nasip etti kızıma hamileyim. İnşallah seninde gönlündeki sana nasip olur.
Sizin bu msji yazarken ki şımarıkliginiz gibimiŞu forumda yeter ki çocuğum olsun diye uğraşanları görünce sizin isteğiniz çok şımarıkça geldi bana. Evladın rabbin hayırlısını versin
Ama iste insaninici kötülük dolunca her seyi kotu görür olmus paylasimimi ve aldigim msjlari görüyorsunuz Allah razi olsun Rabbim sizinde gönlünüzden geceni nasip etsin inşallah hayırlısıylaBu kadar kotu yoruma ne gerek var ki. İcinizden geceni soylemissiniz gonlunuzden geceni bi de hayirlisiyla demissiniz. Rabbim insallah gonlunuze gore hayirli saglikli bir evlat verir.
Haddimi biliyorum diyelim. Rabbimin işine karışmam hayırlısını dilerimSizin bu msji yazarken ki şımarıkliginiz gibimi
AminŞu forumda yeter ki çocuğum olsun diye uğraşanları görünce sizin isteğiniz çok şımarıkça geldi bana. Evladın rabbin hayırlısını versin
Bende ikiz bebek için tedavi gördüm ne yani şimdi ikiz bebek istemek erkek bebek veya kız bebek istemek şımarıklık mı? Çocuğu olmayan insanlara Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin fakat arkadaşın çocuğunun doğal yollarla olabiliyor olması ve cinsiyette bir isteğinin olması neden size garip geldi? Neden kendimizi illaki birileriyle kıyaslayalım biz ve isteklerimiz bize özgün sonuçta. Size hitaben yazmamış zaten yazısını eleştirmeyin kimseyi bu kadar.Şu forumda yeter ki çocuğum olsun diye uğraşanları görünce sizin isteğiniz çok şımarıkça geldi bana. Evladın rabbin hayırlısını versin
Ne demek :) buradaki yorumlar burada kalır. Sakin kafana takma. SevgilerAllah razı olsun çok tskr ederim beni anladığınız için aynen ben hayırlısını istiyorum gerisi Allaha kalmış o ne derse o olur
Nasıl yorum yapacağımı size sormayacağım. Düşüncelerimi sorgulamak size düşmez. Ben fikrimi söyledim beğenir beğenmez. Sizi ilgilendiren bir şey yokBende ikiz bebek için tedavi gördüm ne yani şimdi ikiz bebek istemek erkek bebek veya kız bebek istemek şımarıklık mı? Çocuğu olmayan insanlara Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin fakat arkadaşın çocuğunun doğal yollarla olabiliyor olması ve cinsiyette bir isteğinin olması neden size garip geldi? Neden kendimizi illaki birileriyle kıyaslayalım biz ve isteklerimiz bize özgün sonuçta. Size hitaben yazmamış zaten yazısını eleştirmeyin kimseyi bu kadar.
Beni anladığınız icin cok tskr ederimBende ikiz bebek için tedavi gördüm ne yani şimdi ikiz bebek istemek erkek bebek veya kız bebek istemek şımarıklık mı? Çocuğu olmayan insanlara Rabbim en kısa zamanda evlat nasip etsin fakat arkadaşın çocuğunun doğal yollarla olabiliyor olması ve cinsiyette bir isteğinin olması neden size garip geldi? Neden kendimizi illaki birileriyle kıyaslayalım biz ve isteklerimiz bize özgün sonuçta. Size hitaben yazmamış zaten yazısını eleştirmeyin kimseyi bu kadar.
Tamam cnm cok tşk ederimCanim, gereksiz yorum yapanlari gozardi et. Hep aynı kisiler, hep aynı konulara özellikle yapıyor bu yorumları. Gozardi ettim ben hepsini sana da tavsiye ederim, sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?