- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Tamam cnm cok tşk ederim❣
Tamam bakıcam cnm sağolBir de KIZIMIZ OLSUN diyenleri bekliyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki o nasip etsin(amin). Grubu takip edenler bilir. Bilmeyenler için grubu kurdugumda 3. Çocuğum kız olsun diye çabaladım ama Rabbim bize dünya tatlısı aşk balı bir erkek evlat daha nasip etti şükürler olsun. Şimdi ufak...www.kadinlarkulubu.com
Canim, bu konu sana bayağı yardımcı olur. Beslenme, yumurtlama günleri, daha ayrıntılı tavsiyeler var. Mutlaka okumalısın. <3
Yani yazımdan sadece bunu anlamanız ne kadar da basit düşündüğünüzü gösteriyor, ben misal verdim elbette ki meyve değil evlat örneğimi alıntılayıp eleştirmiş olmanız da güzel, meyveyi alırken dua etmiyoruz ama seçerek alıyoruz, dua da ise seçme gibi bir lüksümüz yok Rabbim dilerse verir ince çizgi buradadır işte anlarsanız!!!Meyve değil ki çocuk. Ki meyve yerken bile elmam var armutum da olsun diye mi dua ediyorsunuz?
Basit düşünüyorum ki keşke herkes basit düşünse. Anlamadığım için sordum cümlemin sonuna soru işareti bırakarak. Olayı karmaşıklaştırıp bi şekilde kendi isteğimize uydurmamız yanlış olandır her zaman.Yani yazımdan sadece bunu anlamanız ne kadar da basit düşündüğünüzü gösteriyor, ben misal verdim elbette ki meyve değil evlat örneğimi alıntılayıp eleştirmiş olmanız da güzel, meyveyi alırken dua etmiyoruz ama seçerek alıyoruz, dua da ise seçme gibi bir lüksümüz yok Rabbim dilerse verir ince çizgi buradadır işte anlarsanız!!!
Kimse burada nankörlük yapmıyor altını çizerek söylüyorum Rabbim isteyin diyor kimseden değil Rabbim den istiyor isteyen ona ellerini açıp dua ediyor ve kimsenin de kimseyi eleştirmeye hakkı yok çünkü evladı olan da olmayanlar için dua ediyor Rabbim nasip etti Elhamdülillah isteyen herkese de nasip etsin ben hep derim hayırlı olanı bana zaten verir ben çünkü hep hayırlısını diledim ondan.. Neyse Rabbim sizede tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..Basit düşünüyorum ki keşke herkes basit düşünse. Anlamadığım için sordum cümlemin sonuna soru işareti bırakarak. Olayı karmaşıklaştırıp bi şekilde kendi isteğimize uydurmamız yanlış olandır her zaman.
Anlamıyorum. Anlamayacağım da. Ben bunca tedavi görürken ameliyatlar, iğneler olmayı olabilmeyi daha anne olmadan nimet sayar şimdiden şükrederken, birisi çıkıp da şundan var öbüründen de olsun dua var mı aman ne yiyeyim ne zaman sevişeyim ne dua edeyim demesini akıl mantık vicdan dışı kabul ediyorum.
Allah evlatlarınızı bağışlasın hepinizin. Evlatlarınıza da hayırlı kardeşler nasip etsin.
gerçekten ilgimi çekti,bu besinlerle kız cinsiyet arasında nasıl bir bağ var? çok şaşırdım,biraz aydınlatır mısınız beni?yogurt sut urunleri ve tatliyi bol tuket
X spermler asidik ortam da daha cok yasar. Yogurt sut ve tatli asidik yapargerçekten ilgimi çekti,bu besinlerle kız cinsiyet arasında nasıl bir bağ var? çok şaşırdım,biraz aydınlatır mısınız beni?
wow hiç bu açıdan düşünmemiştim,gerçekten hayret ettimX spermler asidik ortam da daha cok yasar. Yogurt sut ve tatli asidik yaparY spermlerde alkali sever,,asidik ortamda daha cabuk ölür ve asidik seven x ler hayatta kalip yumurtanin catlamasini bekler. Kiz bebekler icin yumurtlamadan en az 2 gun once iliski olur ve beklenir. Erkek icinse yumurtlama gunu
Rica ederimmwow hiç bu açıdan düşünmemiştim,gerçekten hayret ettim
teşekkür ederim
Yarım kaldı düşükler den dolayı kanama başlıyordu nasipHamile kalmadan 41 taneyi bitirdiniz mi yarim mi kaldi
Hocam peki tıbbi olarak yorumunuz bu mu yoksa kişisel görüşünüz mü ?M Msspinkie hehehe ben de şaşırdım canım, vajenin asidik meninin alkali olduğunu elbette biliyorum ama yenilen besinlerle bu ph'nın bu kadar değişeceğini düşünmüyorum açıkçası
sonuçta x ve y kromozomuna sahip her 2 sperm hücresi de ejakülasyondan önce alkalik meni sıvısında yaşıyor, boşalmadan sonra kadının asidik vajenine geçiyorlar, bir fark yok yani, ondan şaşırdım böyle bir şey duyduğum için
yediğimiz besinler kana geçiyor ve vücut ph'sı sabittir sonuçta, o yüzden yenilen bir şeyle üreme hücrelerinin ortam ph'sının değişebileceğini düşünmüyorum,saçma geliyor :)
yine de her fikre saygım var ne diyeyim:)
valla her ikisi de.Hocam peki tıbbi olarak yorumunuz bu mu yoksa kişisel görüşünüz mü ?
Sizin gibiler var olsun ne diyelimM Msspinkie hehehe ben de şaşırdım canım, vajenin asidik meninin alkali olduğunu elbette biliyorum ama yenilen besinlerle bu ph'nın bu kadar değişeceğini düşünmüyorum açıkçası
sonuçta x ve y kromozomuna sahip her 2 sperm hücresi de ejakülasyondan önce alkalik meni sıvısında yaşıyor, boşalmadan sonra kadının asidik vajenine geçiyorlar, bir fark yok yani, ondan şaşırdım böyle bir şey duyduğum için
yediğimiz besinler kana geçiyor ve vücut ph'sı sabittir sonuçta, o yüzden yenilen bir şeyle üreme hücrelerinin ortam ph'sının değişebileceğini düşünmüyorum,saçma geliyor :)
yine de her fikre saygım var ne diyeyim:)
yani dediğim gibi,bu zamana kadar aldığım eğitimde bize böyle öğretildi,yemek mevzusuna da şaşırdım o yüzden,elbette bilmediğim şeyler olabilir,kadın doğum doktoru değilim bu konuda her şeye vakıf olamam ancak mantıken yanlış ve saçma oluyor zaten. çünkü tatlıya asidik deniyor ama ondan ziyade limon diyeyim ben de,ondan asidik olanı var mı? ne yersen ye çok majör bir sorun olmadıkça vücudun iç ph'sı kolay kolay değişmez. altta yatan bir metabolik hastalığın olması lazım,vücut ph'mız çok sıkı denetlenir çünkü. yani yiyecekle değişmez kısacası.valla her ikisi de.
hani testislerde bir enfeksiyon bir şey olsa da ortam şartları değişse direkt spermleri etkilese anlarım da, zaten ister x taşısın ister y, hepsi de boşalma olana kadar aynı ortamda bekliyor. bu mantıkta alkali ortamda bekleyen spermlerden y taşıyanların yaşaması x taşıyanların ta testislerde ölmesi gerekirdisaçma buldum açıkçası... ama yorum sahibini de kırmak istemedim, her fikre saygım var :)
ancak tıbbi açıdan pek geçerli değil bu, vajen ph'sı içten öyle kolay kolay bozulmaz, anca vajene sürekli bi şeyler sürersen,enfeksiyon olursa falan bozulur, o da yani cinsiyet belirleyici bir şey değil.
cinsiyet tamamen hangi spermin yumurtaya ilk ulaşacağına bağlı.
konu sahibi bu konuda da şunu söylemek istiyorum,tüm yorumları okudum. bazı insanlara ateş püskürmüşsünüz ama şu konuda haklılar bence.Mrb arkadaslar bir oglum var birde kiz çocuğum olsun istiyorum her anne gibi tabiki en basta saglikli hayirli olsun önemli olan o ama yinede sormak istedim erkek çocuğa icin hep duyuyoruz dualar var ama kız icin duymadım varmi acaba bilenler varmı kiz çocuğu olması icin ne yapmak lazim hangi duaları okumak lazım?
Ya söylemiyim soylemiyim diyorum ama dinle de alakası yok. Allah Resulü Medine'ye göç ettiğinde sahabelerin hep kızı olmuş, kaç yıl ve müşrikler bakın tanrılar sizi gazaba uğrattı demiş. Allah onları yalancı çıkarmak için bir hamle yapmamış. Hz. Meryem erkek doğsun diye ne dualar edilmiş ama kız olmuş. Velhasılı Kuran'da hep hayırlı olanı isteyin diye uyarılar var tabii gönül var ister ama bunu böyle olacak gibi lanselemek bana bir saçma geliyor.yani dediğim gibi,bu zamana kadar aldığım eğitimde bize böyle öğretildi,yemek mevzusuna da şaşırdım o yüzden,elbette bilmediğim şeyler olabilir,kadın doğum doktoru değilim bu konuda her şeye vakıf olamam ancak mantıken yanlış ve saçma oluyor zaten. çünkü tatlıya asidik deniyor ama ondan ziyade limon diyeyim ben de,ondan asidik olanı var mı? ne yersen ye çok majör bir sorun olmadıkça vücudun iç ph'sı kolay kolay değişmez. altta yatan bir metabolik hastalığın olması lazım,vücut ph'mız çok sıkı denetlenir çünkü. yani yiyecekle değişmez kısacası.
ama bir araştırayım uptodate falan,bakalım kanıtlanmış mı
cinsiyet tamamen hangi spermin yumurtaya ilk ulaşacağına bağlı.
evet kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim,belirtmiştim yorumumda da zatenspermlerin hızıyla daha alakalı bu konu yiyecek falan olmuyor
İnşallah hayırlı saglıklı saliha bır kız evladınız olurMrb arkadaslar bir oglum var birde kiz çocuğum olsun istiyorum her anne gibi tabiki en basta saglikli hayirli olsun önemli olan o ama yinede sormak istedim erkek çocuğa icin hep duyuyoruz dualar var ama kız icin duymadım varmi acaba bilenler varmı kiz çocuğu olması icin ne yapmak lazim hangi duaları okumak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?