- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
Kendi kontrol edilemez libidosunu oğlu üzerinden anlatmış.Merhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Anneliğin bilmem kaçıncı kuralı: Kalabalık ortamlara girmeyin. Ağzı olan konuşur. Hele bir de samimiyeti ele aldığını düşünürse özel konularda bile sorular sorarlar. Kadın kendince espri yapmak istemiş ortamında rahat eden afrika bizonu gibi. Salla gitsin. Virüs var virüs hiçmi korkmuyorsunuz el kadar bebeğiniz var!!Merhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Keşke orada yaptığının çok çirkin bir konuşma olduğunu söyleyip bozsaydiniz. Artık çok geç.Merhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Kesk3 erkek çocuklarına sadece eğitimli anneler sahip olabilse.Yazik gunah ya... su an herseyin aile egitiminden geldigini dusunmeye basladim.... siddetin de, sevginin de, SUÇUN DA.... iki oglum var hic aklima gelmez cocugun bi ortamda bagirinca kiz olup ona bagirdigi. Tüh allah kahretmesin sizi
Of double cehaletMerhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?