Kiz gordu ya bizim oglan ondan bagiriyor

Patavatsız, söylediğinin ucu nereye gidecek düşünmeyen ve oğlunu çok yanlış yetiştiren bir anne. Siz uzak durun daha fazla muhattap olmayın.

Siz ne diyorsunuz kendinize gelin vs demedin mi ? Ahhh ben olacaktım kiii orada

Allah'ım cezası ya küçücük bebeğin aklına soktuğu şeye bak keşke orda bozsaydiniz onu

Ben olsam 2 laf sokar kalkar giderim, bosbos tipler muhatap olmaya değmez

Kendi kontrol edilemez libidosunu oğlu üzerinden anlatmış.

Anneliğin bilmem kaçıncı kuralı: Kalabalık ortamlara girmeyin. Ağzı olan konuşur. Hele bir de samimiyeti ele aldığını düşünürse özel konularda bile sorular sorarlar. Kadın kendince espri yapmak istemiş ortamında rahat eden afrika bizonu gibi. Salla gitsin. Virüs var virüs hiçmi korkmuyorsunuz el kadar bebeğiniz var!!

Keşke orada yaptığının çok çirkin bir konuşma olduğunu söyleyip bozsaydiniz. Artık çok geç.

Yazik gunah ya... su an herseyin aile egitiminden geldigini dusunmeye basladim.... siddetin de, sevginin de, SUÇUN DA.... iki oglum var hic aklima gelmez cocugun bi ortamda bagirinca kiz olup ona bagirdigi. Tüh allah kahretmesin sizi
Kesk3 erkek çocuklarına sadece eğitimli anneler sahip olabilse.

Kendince espri yapmaya çalışmış, dediği lafı çok da düşünerek söylediğini sanmıyorum.
Suratına öylece bakıp "Espri mi yapmaya çalışıyorsun?" deseniz yeterdi.

Of double cehalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…