Kiz gordu ya bizim oglan ondan bagiriyor

Korona olma riskini göze alarak bebek görmeye gitmişsiniz lafı yiyip dönmüşsünüz. Keşke o riske girmeseymişsiniz.
Hamileyken anne babalar eğitilebilse keşke. Erkek bebek nedir? Ne için yapılır? Kız bebeklerden ne farkı vardır?

Korona da gitmezdim.

Abazan bir cocuk yetistiriyor kadin. Cocugun bilinc altina daha simdiden sokmaya baskamis. Kendi fikri neyse zikri de o.

Cehalet mi desem, ahlak yoksunluğu mu desem bilemedim. Bence çocuk sahibi olabilmek için de ehliyet almak gerek. Her önüne gelen çocuk sahibi olmasin.

Ben umursamazdim bile. He he diyip geçerdim.

Bana çok hadsiz geliyo böyle aptal aptal konuşmalar daha o yaştan çocuğun kafasına anlamsız şeyler sokuyolar çocukda diyoki kız görünce bağırmammı lazım saçma ben bozardım kadını esprisi komik değil diye

Ben olsam sanirim konuyu anlamazdim. Benim de oglum var,kiz arkadas gordugunde sarki soyler falan hosuna gider,benim de hosuma gider. Mutlaka demisligim vardir “oglum arkadas gorunce sarkiya seranata baslar” diye. Ama aklima farkli anlamda hic gelmemisti bilemiyorum.

Dengesiz kadın. Topluma faydalı cinsiyetsiz bir birey yetiştiremeyecek cahil. Bence fazla takılmayın ama bu cümleyi kuran bir insanla fazla samimiyet kurmamanızı öneririm.

Laf söylemiş bal kabağı. Aslında böyle yaparak kendi oğlunu rencide ettiğinden de haberi yok. Hiç hoşlanmıyorum ben de bu tabirlerden. Kız bebeğe hamileyim, eşimin erkek çocuğu olan arkadaşları bişey ima edince kafalarını patlatasım geliyor.

bom boş muhabbet yapmış çok cahilce hiç takılma gül geç

Aman oyle deme benim kizda oglan gorunce iki tane yapistiriyo agzina hissetmis demekki korkudan bagiriyo demekki der kahkaha atardim boyle zihniyete boyle cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…