Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.