KIZ İSTEME DE KAVGA ÇIKTI

Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
Yol yakın köprüden önce son çıkış bu hemen kaçsın kurtulsun yoksa ömrü biter ömrü

Aman ne evliliği ya. Daha evlenmeden herkes psikopatlığını konuşturmuş zaten. Kayınvalide manyak ama oğlu da aynı şeyin suyu. Herkesin içinde olmasını geçtim insan annesine o küfrü nasıl eder yahu? Terbiyesiz ananın, terbiye eğitimi vermediği evladı. Bir de mesele ne ki böyle sürekli sayıp sövme modunda bu kadın? Arkadaşınız hiç bulaşmasın böyle insanlara diyeceğim ama şuraya yazıyorum evlenir bunlar.

hem eve cagirip hemde uzerine yuruyen kaynanaya gelin gitmeye calismakta ki tek sebep erkek arkadasi benik icin sadece sen varsin evlenince evimiz ayri olacak gelmezler gitmezler demistir kesin

daha önce de çok olay oldu uzun olur diye yazmadım. Çocuğun annesi kıza gel kahve içelim diyip evine gidince üstüne yürüdü. mesjalar attı namussuz vs diye. Arkadasımın daha 2. ilişkisi namussuzluk yaptığı hiçbir şeyini görmedim
kadın psıkolojık olarak hasta olabılır farzedelım kı delı farzedelım sizofren oyle kabul edelım
bu cok zor bırsey
cocuk ısteme gunu annesıne kufur etmek yerıne annem adına ozur dılıyorum deyıp cıkıp ertesı gunu bır cıcekle tek basına gelıp annem rahatsız sız benı bılın ben kızınızı cok mutlu edıcem cok sevıyorum deyıp annesı adına ozur dıleyebılırdı
krız ıyı yonetılmemıs bırde babası o kadın bızım ıcın oldu dıye mesaj atmıs cok yanlıs boyle seyler mesajla olmaz yanı tamamen falso

e ben bu konuya neden bu adamla ısrarla evlenme derdındesınız dedıgımde aılesıyle evlenmıyoruz adamı sevıyorum demıstı
bende yoo baya ailesıyle de evlenıyorsunuz hatta yetmıyor direk kütüklerine gırıyorsunuz demıstım benım yorumumdan pek haz etmemıstı

o arkadasın o adamla evlenır
3 aya kalmaz buraya bırsuru konu acar
bende yorumlar yazmaya devam ederım olacagı o

Anne bu yarın öbur gun yollarını kolay kolay ayıraamzsın hadi uzaklaştın anneden komple hayatından silemezsin çocuk bıraksa da kadın bırakmaz oğlunu sonra sürekli bi huzurluk rahatszlık modu olacak.. ayrıca annesine ne şartlarda olursa olsun kufur eden ki (bence o kufurde hiç öle kucuk değil) dusundurucu açıkçası ve ürkütücü.. demek ki bu cocuk sinirlendiğinde böyle.. mantıklı düşünmek gerek ve bence kendi ailesinnde fikirlerini sorsun....

Bazı anneler küfürü hak ediyor olsa bile ulu ortam bugün annesine küfür eden yarın arkadaşınıza etmediğini bırakmaz. Ölmüş babama hakaret eden insanı bırak, sülalesini evime almam artık

Siz o gecen günki kızsınız dımı. Hanı Anne kızı ıstemıyor, ölmüş babasına hakaret edıyor. Kızda zorluyordu bu hafta geldıler geldıler, gelmedıler ayrılacaktı

Milleti boşuna oyalıyosun. Sen bal gibi de evlenirsin bu adamla. Bile bile kendini ateşe atıyosun. Evlen gör ne diyelim.

Benim anlamadığım madem burdaki kimseyi dinlemiceksin ne diye konu açıp duruyorsun ki ? Sana bi önceki konuda kim destek oldu da istemeyi kabul ettin, kimse... Aman siz bazı şeyleri hakediyosunuz da işte, sizin doğacak çocuklarınıza üzülüyor insan.

Geçenki konuyada yazıldı olmaz evlenmesin diye, istemeye gelmişler. Ne yazalım ki şimdi buraya. Arkadaş akıllanmamış evlenmekte diretiyor. Ne olacak niye bu kadar acele ediyor evlenmek için. Hem de böyle bir adamla. Anlayamıyor mu evlenince ailesiyle de evleniyorsun. Annesine çok normalmiş gibi küfür eden adam yarın karısına da eder hatta döver. Bu mudur annenin karşısında durmak. Adam daha kendini ailesine birey olarak kabul ettirememiş, olayları küfürle çözüyor. Ne istiyor arkadaş Allahtan belasını mı

Geçenki konuyada yazıldı olmaz evlenmesin diye, istemeye gelmişler. Ne yazalım ki şimdi buraya. Arkadaş akıllanmamış evlenmekte diretiyor. Ne olacak niye bu kadar acele ediyor evlenmek için. Hem de böyle bir adamla. Anlayamıyor mu evlenince ailesiyle de evleniyorsun. Annesine çok normalmiş gibi küfür eden adam yarın karısına da eder hatta döver. Bu mudur annenin karşısında durmak. Adam daha kendini ailesine birey olarak kabul ettirememiş, olayları küfürle çözüyor. Ne istiyor arkadaş Allahtan belasını mı
Sevgilim benim için annesinin boğazını sıktı diyen kişi mi bu.

Siz bu konuyu açtınız, nişan bir türlü olmuyor diye, şimdi aynı konuyu başka üyeliktwn arkadasıymış gibi açmanın alemi ne?

Başınız göğe ermemiş bakın kız isteme nişan diye ölüp bitmeyen gerek yokmuş.

Ben iki tarafta da suçu gördüm. Kaynana saymış dökmüş ama arkadasınızın dediklerini bişeyler dediyle geçiştirmişsiniz. O da sayıp döktü ki kaynana gidiyoruz diye ayaklandı. Giden kişiye buyrun defolabilirsiniz denmiş. Arkadasın da kaynanasına gayet uyum sağlıyor gibi geldi bana.
Bana göre çok yanlış tavırlar iki taraf için de geçerli. Arkadasın hala ayrılmıyorsa kaynanasına karsı savaş açmış gibi. Kazanacak alacak oğlunu herhal. Ne bileyim ben başka türlü düşünemedim. Yoksa böyle seviyesiz bir ilişkide ailede ne işi var.
Ailecek bu işi siz dahil savasa cevirmişsiniz. Arbede yaşanması itişilip kakılması falan. Herkes itişse de siz niye karısıyorsunuz. Üstüne yürüyorsunuz. Hele annesine küfür eden adam hakkında hiç yorum yapmak istemiyorum

Milleti boşuna oyalıyosun. Sen bal gibi de evlenirsin bu adamla. Bile bile kendini ateşe atıyosun. Evlen gör ne diyelim.

Benim anlamadığım madem burdaki kimseyi dinlemiceksin ne diye konu açıp duruyorsun ki ? Sana bi önceki konuda kim destek oldu da istemeyi kabul ettin, kimse... Aman siz bazı şeyleri hakediyosunuz da işte, sizin doğacak çocuklarınıza üzülüyor insan.
ben arkadasıyım o konuyu ben açmadım. ve sizinde söylediğiniz gibi bu aileyi de olaakları da desteklemiyorum. Konu takibi yapın önce

Back
X