KIZ İSTEME DE KAVGA ÇIKTI

Siz bu konuyu açtınız, nişan bir türlü olmuyor diye, şimdi aynı konuyu başka üyeliktwn arkadasıymış gibi açmanın alemi ne?

Başınız göğe ermemiş bakın kız isteme nişan diye ölüp bitmeyen gerek yokmuş.
canım sizin kafanız güzel sanırım ben gerçekten arkadasıyım isterseniz benim eski konularımı okuyun. buraya konu açma fikrini de ben vermiştim ona doğruları başkasından duysun diye.

Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
Soğan başta kokar .

canım sizin kafanız güzel sanırım ben gerçekten arkadasıyım isterseniz benim eski konularımı okuyun. buraya konu açma fikrini de ben vermiştim ona doğruları başkasından duysun diye.
Onun konusuna bir sürü yorum yapıldı zaten. Sizde konu açıp boşuna zaman kaybediyorsunuz, arkadaşınız yaşadığım herşeyi hakediyor çünkü.

Onun konusuna bir sürü yorum yapıldı zaten. Sizde konu açıp boşuna zaman kaybediyorsunuz, arkadaşınız yaşadığım herşeyi hakediyor çünkü.

hiç kimse yaşadığı kötü şeyleri haketmez. Heleki sevip mantıklı kararlar alamıyorsa. Kimsenin ailesine sövmedi kimseyi öldürmedi kimseye kötülük yapmadı. hakediyor kelimesi hakedenlere kullanılır. sadece bu olanlar karşısında hala çocuğa güven duymasına şaşıyorum belki farklı bakış açıları çıkar diye açıyorum konuyu.

Bir şey diycem konunun hepsini okumadım da kardeşimin istemesinde de eski kv böyle kavga çıkarmıştı herkesi ağlatmıştı. Benim sevgili kardeşim hala çocuğu sevdiği için evlenmeyi düşünüyordu. Canıma tak ettiği bir an kıytırık yüzüklerini çullarını çaputlarını topladığım gibi koliye doldurdum yallah kargoya.. dünya varmış dedim. Şimdi kardeşim başkasıyla evlendi . Öyle başlayan işler yürümüyor

evlerden ırak. arkama bakmadan kaçarım. kocaya kıran mı girdi anlamıyorum ki?
milletin evine gidip olay çıkarabilen bi anne, başkalarının yanında anasına ecdadını .... diyebilen bir evlat, çok değişik kafalar.

Bir şey diycem konunun hepsini okumadım da kardeşimin istemesinde de eski kv böyle kavga çıkarmıştı herkesi ağlatmıştı. Benim sevgili kardeşim hala çocuğu sevdiği için evlenmeyi düşünüyordu. Canıma tak ettiği bir an kıytırık yüzüklerini çullarını çaputlarını topladığım gibi koliye doldurdum yallah kargoya.. dünya varmış dedim. Şimdi kardeşim başkasıyla evlendi . Öyle başlayan işler yürümüyor
ben öz kardeşi olsam ben de yaparım ama çok fazla müdahil olmak istemiyorum. sadece üzülüyorum kendi başını yakacak

Dün arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı çirkef ve ne sölediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Ölmüüş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi güzel konu nişana geldi kadın saydı sövdü. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler söyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı açtı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın üstüne yürüyünce ben de dayanamadım kadının üstüne yürüdüm. kadın binaya kaçtı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey söylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. çocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim için artık öldü. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. çocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yüzü yok desem böyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız çocuğun tepkilerine göre ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , çocuk annesine herkesin içinde küfür ediyor, böyle bii durumda annesi ne kadar kötü olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da böyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu küfür olayını söyleyince çocuğu suçlamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Böyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı çocuk. sadece Aşkım yazmış.
Geçenki konuyu ben açtım ayrı hesaptan birdaha yazdım sananlara söylemek istiyorum. geçenki konuya arkadasıma ben açtırdım , gerçekleri söyleyen başkası olursa görür diye benim eski konularıma bakarsanız anlarsnız zaten arkadası oldugumu.

Kadın çirkef
Oğlan terbiyesiz ; anasına böyle söven karısına ne yapar bilemiyorum
Babası da haysiyetsiz ; en çok oraya kızdım, ne olursa olsun insan karısının arkasından öyle bir laf etmez, destek dediğin öyle bir şey değil

Az evvel başka bir konuya da aynı şeyi yazdım, gencecik insanlar neden bu kadar hakareti kendine reva görür, önünüzde koca bir gelecek var, alemin ruh hastalarını neden hayatınıza sokuyorsunuz, bunun neresinden sevgi ya da evlilik bekliyorsunuz

Bu arada arkadaşlık güzel şeydir ama sınırları vardır, bu ölümüne kankalık yarın öbür gün başına bela olur, siviyiruuummm diye çouğun kollarına koşar sana da kv me çemkirdin bu işi sen bozdun kıskandın diye atar yapar, uzak dur, başında akıl olmayana akıl koyamazsın

Ben en çok size takıldım kusura bakmayın. Büyükler varken nasıl olayını içine böyle girebiliyorsunuz? Olay birazda sizinle büyümüş. Sevgilisi annesine her ne olursa olsun böyle herkesin içinde küfür ediyorsa karısını döverde. Olay zaten cok yarım kadın durduk yere böyle yapmamıstır sanırım onuda bilemiyoruz. Kayınpederin kıza msj atmasıda ayrı tuhaf bir olay. Bu konuda tek tavsiye arkadasınızı düşünüyorsanız insanlatın hayatına bu kadar karısmamayı ögrenin.

Ben en çok size takıldım kusura bakmayın. Büyükler varken nasıl olayını içine böyle girebiliyorsunuz? Olay birazda sizinle büyümüş. Sevgilisi annesine her ne olursa olsun böyle herkesin içinde küfür ediyorsa karısını döverde. Olay zaten cok yarım kadın durduk yere böyle yapmamıstır sanırım onuda bilemiyoruz. Kayınpederin kıza msj atmasıda ayrı tuhaf bir olay. Bu konuda tek tavsiye arkadasınızı düşünüyorsanız insanlatın hayatına bu kadar karısmamayı ögrenin.
ben zaten karışmadım. ben hatta gelmiyim dedim hayır yanımda ol dedi. aile büyüğü olarak bir tek annesi var.. ve kadın herkese hakaret edince tutamadım kendimi. böyle bi durumda herkes aynı tepkiyi verirdi diye düşünüyorum. olay zaten büyümüştü ben böyle yaptıktan sonra kadın binaya kaçıp defolup gitti. keşke tutmasalardı da kadının kadına çektirdiği o duygusal acıyı, kadının kadına yaşattığı ızdıraba çevirseydim :D

Şimdi önceki konuyu da okudum da bu kadın arkadaşınızı istemiyor net o kadar şey yapmış damat annesinin boğazını sıkmış küfür etmiş falan filan neden ısrarla bu kadını istemeye getiriyorlar anlamadım kadının olay çıkaracağı o kadar açık ve net ki..he böyle bir aileye gelin gidilir mi kesinlikle hayır ama bu konuda arkadaşınız malesef kör ve sağır 😕neyse ki üyelik açmış evlendikten sonra bol bol ekşınlı konularını okuruz artık

Son düzenleme:
Siz niye olayların bu kadar içindesiniz pek anlamadım

bu kv kız arkadaşınıza huzur vermez
ayrılsın en temizinden
sevgilisi hk doğru tespit etmişsin
ark. eline sağlık kovmayı çoktan hak etmiş

Böyle bir kız isteme ben yaşasam ömrü billah siler atardım o kişiyi de ailesini de. Hoş bana kalmadan babam s..tiri çekerdi. İyi de yapardı

Arkadaşınız gelecek yılları görmüyor. Başına büyük bir bela aldığının farkında bile değil. Şimdi seviyor ediyor modlarında evlensin en fazla 3 ay sonra pişmanlıktan ölecek!

Bu arada siz karışmayın. İyi olur Allahtan bilirler, kötü olur sizden bilirler benden demesi.

Kadın etmediğini bırakmamış çocukta tık yok. pasif bir kocayla hayat geçmez.

Back
X