Kız isteme tekrarı?

Sizcede çok ufak şeyleri takıntı yapmamış misiniz?
Komik olur bence
Alt tarafi prosedür gereği yapılan bir adet. Biu kadar ufak bir ayrıntıyı bu kadar sorum etmenizi anlamadım hiç.

Şaka olmalısın :)
Her sey ilk olunca guzel o heyecani yasamak icin hafizani sildirme operasyonu gecir ilk once bence.

Desenki 25 yillik evliyim heyecan ariyom dugun tekrari yapicam anlarim da istemenin nesini tekrar edebilirsiniz bilemedim.

Şahsen bana biri gelip bunu dese gülerim hatta aklıma gekdikce :)

Evlilik yıldönümünde isteme temalı parti yapabilirsiniz :) aileler için de garip olsa da anlaşılır durur belki..
Sonra gitti evlilik yıldönümü onu tekrarlayalim demek yok :)

Ben dünya iğrenci nikahimi tekrar edecegim mesela birgün.. nikah salonu boşken masaya tekrardan oturup 32 disimiz gözükecek fotolar cektiricez kızımız çekecek :) o da benim içimde kaldı çünkü..

İstemeyi tekrarlatmak biraz fantastik bir fikir bence ama yıldönümünüzde bir kutlama yapabilirsiniz, beyaz bir elbise giyip hızlandırılmış bir gece ayarlayabilirsiniz; önce kahve faslı(isteme falan olmadan tabi ama istiyorsanız tabak süsleyip foto çekersiniz), sonra yemek ve müzikli eğlence gibi... Hem gün yıldönümünüz olduğu için insanlar çok garipsemez hem de herkes için eğlenceli olur.

Fazlasiyla komik :)
Gelinlik giymedim onu giyip fotograf cektirecegim desen anlarimda.. Isteme nedir yani tekrari olur mu hic :)

Daha neler duyacak bu kulaciklarim.

Ben desem isteme tekrarı yapalım ya da eşim dese yeniden isteme töreni yapalım. ..ikimizden de aynı cevap gelir..."Allah versin."

Çok uzuluyorsaniz takiyorsaniz yapın gitsin ne olacakki.

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
KUZUM insanlar ne şekilde evleniyor yeni gelin takıntılarına girme. çok istiyorsan onun yerine evlilik yıl dönümünde güzel bir plan ya onu kutla .
hatta buldum baban eşini istesin kaynanandan. :halay::KK55:

O biraz zahmetli oluyo ya ben evlendikten 4 sene sonra cektirdim
Ne cok özeniyodum fotograflar geldi 1 kere baktım album bile yaptirmadim :KK70:

Byaz bi abiye al giy sacini düğüne gidicem diyerek ucuza yaptir. Fotoğrafçı arkadas varsa o da ucuza gelir

Benim elbise ayakkabi çanta 290 tl
Sac makyaj 130 tl
Fotoğraf Çekimi bedava idi

Yap gitsin ya icinde kalacağına
:KK66:
4 yıldır bizde şöyle yapalım, böyle yapalım diye konuşuyoruz. Ama aksiyon olmayınca gelin ne yapsın.

Güldüm valla, bacım git kedilere köpeklere üzül ya :)

Olur neden olmasın olur da
O ilk ciddiyet olmaz söyleyim
Neşeli hoş sohbetli bi ortam gerçekleşir aslında güzel fikir ya ben tuttum bunu :KK70:
Yıllar sonra insanlar bikah tazeliyor tekrar düğün yapıyor isteme neden olmasınki:KK70:

Bence boyle seyleri pek dert etmeyin insanlarin icinde kalan daha neler neler var ki herseyi oluruna birakin derim ozamn oyle olmasi gerekmis oyle olmus diye dusunun derim

Allahım daha bu kk'da ne konular görücem acabaa o_O kusura bakmayında çok tuhf gerçekten.madem bu kdar içinzde kalıcaktı keşke hemn bikaç gün sonra tekrarlasaydınız artk iş işten geçmş. :olamaz:

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
cok orjinal bir dusunce... dugun albumunu begenmedim tekrar cektirelim diye dusubuyordum bende ama kiz isteme ilginc geldi valla.ama kocanizda istiyosa yapin eglenceli olabilir :-D

Burda bu sıkıntımı ( benim için öyle) paylaştım diye bundan kat be kat büyük başka sıkıntılarım olmadığını ne bilebilirsiniz ki?
20 yaşındayım eşim 22 belki yaşım daha ileri olsaydı aman derdim ama ailemizden dolayı çok kötü geçti söz kına düğün hepsi düğün fotoğrafıda çekilemedik mesela. Onuda yapcaz ama önce içimizde kalan o sözü gerçekleştircez.
Ben sözümün kötü geçmesine sebep olan aileme bu fikrimi açtım ve gayet normal karşıladılar ayrıca gözleri doldu utandılar.. Şahsen üzdünüz beni herkesin sıkıntısı kendine tabii. Yorumlarınız için teşekkürler. En yakın zamanda güzel hatırlayabilceğimiz ilerde bakıp gülümsetecek anılarımız olcak inşallah..

Back
X