Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUZUM insanlar ne şekilde evleniyor yeni gelin takıntılarına girme. çok istiyorsan onun yerine evlilik yıl dönümünde güzel bir plan ya onu kutla .Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
4 yıldır bizde şöyle yapalım, böyle yapalım diye konuşuyoruz. Ama aksiyon olmayınca gelin ne yapsın.O biraz zahmetli oluyo ya ben evlendikten 4 sene sonra cektirdim
Ne cok özeniyodum fotograflar geldi 1 kere baktım album bile yaptirmadim
Byaz bi abiye al giy sacini düğüne gidicem diyerek ucuza yaptir. Fotoğrafçı arkadas varsa o da ucuza gelir
Benim elbise ayakkabi çanta 290 tl
Sac makyaj 130 tl
Fotoğraf Çekimi bedava idi
Yap gitsin ya icinde kalacağına
![]()
cok orjinal bir dusunce... dugun albumunu begenmedim tekrar cektirelim diye dusubuyordum bende ama kiz isteme ilginc geldi valla.ama kocanizda istiyosa yapin eglenceli olabilir :-DBenim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.