Canım yanlış anlama ama istemeye gelinmesi belli olan tarih için evlilik teklif edilmesine gerek yok.Evlilik teklifi senin hissetmedigin bir anda gelirse sürprizli şaşırtıcı ve anlamlı olur..Her tarih ayarlandiktan sonra yapılan evlilik teklifinin ne albenisi kaldı ki?
Teklif konusunda yazılacaklar yazılmış,katılıyorum.
Deden, annenin babası mı ? Neden illaki dedenden istiyorlar ? Annenden de isteyebilirler..
Dedenle annenin gerginliği böyle bir günün tadını kaçırır.Veya istemeden önce ikisini barıştırın.Hem vesile olur,biz bir aileyiz,siz büyüğümüzsünüz denebilir.
Teklif etse nolacak etmese nolacak, teklif edince nikah dairesine başvuru yapmış olmuyosunuz ki bu kuralı kim koymuş
istemeye gelcekler gunu bile belli, teklif mi kalmis ortada?! hatta gec bile kalinmis annendeki de laf yaniteklifin amaci zaten niyeti belli edip isteme vs yoluna girmek diil mi? ben mi yanlis biliorum la
Canim benim uzulme, basin saolsun bu arada. Yani demek istedigim teklif bi anlamda bi formalite sizin hedefe ulasmaniz icin, bi hafta once olmus sonra olmus ne fark eder, canini siktigina degmezBencede öyle olmalı teklif edildikten sonra aileye söylemeli ama ben babamı geçen sene kaybettim o sırada annesiyle gelip gittiler anneler konuşunca böyle bi hale geldi
sen annene bakmaMerhabalar çok önemli bi dert değil ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Benim 7 yıllık bi ilişkim var ve mayıs ayında isteme söz nişan olacak.Babamı kaybettiğim için dedemden isticekler.Dedem sevgilim olduğunu biliyo ama henüz birebir konuşmadık.Öncelikle bunu dedeme ne zaman söylemeliyim annen söylesin derseniz annemle konuşmuyolar.İkinci sorumda erkek arkadaşım mayıs ayına kalmadan evlenme teklif edebilir ama annem diyo ki hemen etmesin teklif ettikten 1-2 hafta sonra istemeye gelmeleri gerekiyo.Böyle bi kural mı var? Fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada ikimizde 25 yaşındayız
sen annene bakmaevlenme teklifinden sonra erkek tarafı ne zmana musait olursa o zaman sana geliriz derler. sende ddene söylersin. büyütülecek birşey degil hatta annenden bile isteyebilirler illaaaaa erkekten isteme d iye bir şey söz konusu degil.
ayrıca annene evlilik teklif ettigini söylemesen bile olursadece zamanı söylersin olur biter...
anılarınızın güzel olmasını istiyorsanız bu durumlara rahat yaklaşmak ortamı germemek lazım...
Canim benim uzulme, basin saolsun bu arada. Yani demek istedigim teklif bi anlamda bi formalite sizin hedefe ulasmaniz icin, bi hafta once olmus sonra olmus ne fark eder, canini siktigina degmez
ee tabi hic bilmedigin bi dunyaya aslinda gercekte hic bilmedigin insanlarla giriosun, zor tabiSağolun Daha şimdiden içim şişti zormuş bu işler
ve heyecanlıee tabi hic bilmedigin bi dunyaya aslinda gercekte hic bilmedigin insanlarla giriosun, zor tabi
bence bukadarda dahil etmemek gerekır tamam aile ama bırazda sızın kendı dusuncelerınız fkırlerınızannenizi ilişkinizin içine bu kadar sokmanız normal değil
Kuralı mı olurmuş :)Merhabalar çok önemli bi dert değil ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Benim 7 yıllık bi ilişkim var ve mayıs ayında isteme söz nişan olacak.Babamı kaybettiğim için dedemden isticekler.Dedem sevgilim olduğunu biliyo ama henüz birebir konuşmadık.Öncelikle bunu dedeme ne zaman söylemeliyim annen söylesin derseniz annemle konuşmuyolar.İkinci sorumda erkek arkadaşım mayıs ayına kalmadan evlenme teklif edebilir ama annem diyo ki hemen etmesin teklif ettikten 1-2 hafta sonra istemeye gelmeleri gerekiyo.Böyle bi kural mı var? Fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada ikimizde 25 yaşındayız
Konuyu niye hortlattilar acaba
Arkadaş hamile üstelik ... hala isteme üzerine öneri gelmiş
:)
aaaa hayırlı ugurlu olsun o halde :) :)Konuyu niye hortlattilar acaba
Teşekkürler bende şaşırdım vallaaaaa hayırlı ugurlu olsun o halde :) :)
Konuyu niye hortlattilar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?