Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Dün sabah kardeşim annemle babamla tartışmış kavga etmiş zaten çok hırçındı 18 yaşında gitti eve gelmedi dün gece bi çocukla kaçmış tanımıyoruz çocuğu biz kardeşimin sevgilisi zaten vardı askerdi oda çıldırdı polis bişey yapmıyor kardeşime ulaşamıyoruz otobüsteyim gidiyorum dedi sadeceklava:

ayy çok fena yaaaa..
umarım biranönce başına bii gelmeden bulursunuz...

deliricem yok yok yok napıcaz biz çocuğun ailesine ulaştık onlarda perişan bulmaya çalışıyorlar

erkek arkadaşı var askerde başkasıyla kaçıyo hemde daha 18 inde yazıkk olmuş ya inşallah bi hata yapmadan bulursunuzeyvahedigeldismile

07.07.1992 canım

çocuğa ulaşmış annesi oğlum gel demiş kardeşim ağlamış babam beni öldürür gelmem diyomuş kii hiç öyle bi insan değil babam pazar gününe kadar gelmiycekmiş çocukla kalcakmış

Daha 18 yaşını doldurmamış, yani reşit değil. Dolayısıyla, hukuken anne babanızın bazı hakları var. Polise başvurursanız hukuken "küçük" sayılacağından arama başlar. Bulunduğunda da "Ben gelmiyorum anne babamın yanına." diyemez. Yani gönül rızası ile gitme diye birşey söz konusu olamaz.07 temmuz'a kadar böyle.
18 yaşını doldurmuş olsaydı reşit bir insan éisteyerek gittim." dediğinde pek fazla yapılacak birşey olmazdı özel bazı haller dışında.
Beraber kaçtığı çocuk kaç yaşında?

kimseye anlatamıyorum çatlıycam anlaşılmasın bulup eve alalım diyoruz inş bi hata yapmaz

aynı yaştalar polis aramıyorki umrunda değil bulursanız bizede bildirin demişler babama(( evlencem diyomuş ama nasıl olur o çocuk sevgilisi değildi aklı alan varmı

Önce bir sakin olmak lazım.
Siz ulaşmaya çalışın, ulalırsanız kesinlikle dövülmeyeceğini, kötü muamele görmeyeceğini anlatın . Öyle bir aile olmadığınızı tahmin ediyorum ama gene de duymaya ihtiyacı vardır.
Polis dikkate almadıysa hayatından endişe ediyoruz diyerek savcılığa da başvurabilirsiniz.
Askerdeki sevgilisinden bahsetmişsiniz ama demek ki tam bilmediğiniz birşeyler var. Ya ayrıldı, ya aldatıyor sevgilisini.
Bir ihtimal daha var, aralarında birşey olmasa da bu çocukla sizi korkutmak ya da cezalandırmak için kaçmış olabilir. Evde durumlar nasıldı? O sabhaki kavga neden çıktı?

sabah ben işe gitmek için çıktım annem babam kahvaltı ediyormuş uyanmış kardeşim kavga etmş uyandırmadınız dye annem kıyamadım uyu diye demiş yatağını taopla kızım demiş sen topla ben çalışıyorum diye bağırıp çağırmış anneme babama şiddetli bi kavga ama babam çok kızmış sebep bu haklısınız çocuk ama çok hırçın bi çocuk 2 sene üst üste sınıfta kaldı okumadı sürekli kavga ederdi baş edemezdik ama bukadarınıda beklemezdik perişan olduk babam kalp hastası korkuyorum(

Allah yardımcınız olsun çok üzücü ama siz güçlü olup annenize ve babanıza destek olun...kardeşiniz eve dönünce bence bir psikologa götürün... umarım en kısa zamanda döner evine :Saruboceq:

..
kardesınızın odasına bakın belkı bısıler bula bılırsınız kıtaplarının arasını arastırın yakın aradasları ıle ırtıbata gecın..beklemekle doncenı sanmıyorum ..
ofke ıle bı dvaranıs sergılemıs olabılır kardesınız kactı cocugun erkek arkadaslarından ogrene bılırsınız..
ama b durumda kardesınızın saglıgını dusuncenıze cevreyı dusunmenız cok yanlıs kımse duymadan dıyosunuz ama kardesınızın ne ruh halınde hıc onemı yok degılmı?..

teşekkür ederim annem babam perişan sabaha kadar uyumadık beni boşverin kendimi düşünmüyorum ama onlar hastalar yaşlılar nasıl yapar yyaaa böyle bi aileye göz yaşlarımı saklayamıyorum artık sakin olamıyorum kızlar sizede yazmasam çatlardım annem sinir krizi geçirdi sabah bunu yapmaya hakkı yok

kar arkadaşım canım haklısın ama bizide anla biz onun canıyız onu düşünüyoruz adı çıkar oda rahatsız olur eve dönerse herkes hakkında konuşur ne olur hali ((

savcılığa başvurun bence direk evet bu konularda polis pek hassas değil. bi yakınımızın da başına gelmişti. onlarda savcılığa gidip o karakoldaki görevliler hakkında da şikayette bulunmuştu. sonra şıp diye buluverdiler nedensen kaybolan kızı. vakit kaybetmeden bi hata yapmadan savcılığa gitmenizde fayda var

Sanki planlı olarak evlenmek için filan değil de sinirle kaçmış gibi. Yani ne bileyim sinirle evden çıktı, dertleşmek içni o çocuğa gitti, o da belki isteyerek belki farkında olmadan yüreklendirdi ve kaçtılar.
Bir süre sonra sakinleşir ve kendini güvende hissederse gelir gibi geliyor bana.
Hiç ualaşamdınız mı kendisine?

telefonu kapalı açmıyor sabah açtı abla arıycam seni otobüsteyim dedi sonra kapandı ulaşamadım bidaha sevgilisine bitti beni arama ben evlenicem demiş deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…