Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

Siz de çocuğun telefonundan ulaşmaya çalışsanız? O da mı kapattı acaba?
Çok zor tabi.
Ama en azından kendini koruyacak akdar mantıklı aklı başında gibi kardeşiniz. Yani bir sinirle çekmiş gitmiş ama başına bir iş açılmaz. Sizin kasdettiğiniz birlikte olma kısmına birşey diyemiyorum. Olursa da yapacak birşey yok.
Bir arakdaşa "Babanızın telefonundan şefkatli mesajlar atın." demiş. Çok mantıklı." Eninde sonunda açacak, hatta çocuğun telefonuna da mesaj atın. Bir de ınternette üye olduğu siteler varsa ordan da mesaj bırakın. Yakın arkadaşlarına da haber salın, "kötü birşey olmayacak dönerse" diye. Onları başka numaralardan arıyor olabilir.

sevgilisi oldüğünü biliyorduk tanıyorum ben karşı değildim görüşmelerine ama gittiği sevgilisi değil benim bildiğim askerdeki öğrenmiş çıldırıyor

kar arkadaşım canım haklısın ama bizide anla biz onun canıyız onu düşünüyoruz adı çıkar oda rahatsız olur eve dönerse herkes hakkında konuşur ne olur hali ((

hakkında konuşulunca alacağı zarar; 18 yaşında evleneceğim diye tutturursa alacağı zararın yanında hiç kalır.
öncelikli hedef kardeş eve dönünce psikolojisini düzeltmek olsun, etraf ne dedi diye düşünmek değil.

telefonu kapalı açmıyor sabah açtı abla arıycam seni otobüsteyim dedi sonra kapandı ulaşamadım bidaha sevgilisine bitti beni arama ben evlenicem demiş deli kız

muhtemelen şehir değiştiriyorlardır. ben inince sizi tekrar arayacağını düşünüyorum

aslında gelse alıcaz hiçbişey yapmıycaz onu doktora götürcem tepki vermiycem evleniyosa seviyosada düğün yapar veririz bi gelse(

bekaret muayenesi için falan mı akannehir
sakın bunu yapmayın, kapanması imkansız hasarlar bırakırsınız.

ne yaşanırsa yaşansın; bazı şeyler olursa bile sırf bunun için bu yaşta evlenmesi çok kötü olur.
bence bu yaşta evlenilmez daha erken diye telkin etmelisiniz.

Evt kız 18 yaşından ufak olduğu için, kız ailesi şikayeçi olursa ceza alır çocuk.
Bunu bilse belki bu iş uzamadan geri dönmeye ikna eder kardeşinizi de..

bence erkek de çocuk olduğu için bunun öneminin farkında değildir denizcim.
ona göre "kız bana kaçtı, yaşasın, beni seviyor" durumu var şu anda.

allah yardımcınız olsunuz.işin zor inş aklı başına gelir başına bi iş gelmden kimse duymadan bu işi halldersiniz gelişmeler bizi haberdeer et canım.

İlginç, sevgilisi var ama aynı zamanda başkasıyla kaçıyor. Bence de arayacaktır sonuçta, dönmesi adına anlayışlı davranmak lazım, sert davranmamak lazım. Dedikleri gibide daha 18 ini doldurmamışsa haklarınız var. Tabi dönse bile, bu durum nasıl atlatılır, zor.

Ayrıca bence de bekaret muayenesi filan kötü bir durum. Onun vereceği cevaba güvenmeniz lazım. Hem de dyelim ki farklı bir durum oldu, o zamanda yapılabilecek birşey yok. Gerçeği kardeşinizin bilmesi yetiyor bence. Zor bir durum tabi ki. Aaaa kaçtın mı canım, denecek bir durum değil tabi.

essmeralda asla bekaret için değil piskoloğa götüreceğim önemli olan onun ruh sağlığı ne olursa olsun kabul edicez onu biz hata yapsada yapmasada

yok bekaret için değil kızlar ben bu forumu çok okudum az çok ne yapabilirim sizin düşünceleriniz nedir çok okudum ama başıma gelince aptallaştım

essmeralda asla bekaret için değil piskoloğa götüreceğim önemli olan onun ruh sağlığı ne olursa olsun kabul edicez onu biz hata yapsada yapmasada

tamam o zaman. bende öyle olmasını umut etmiştim zaten.
siz oldukça mantıklı düşünüyorsunuz, anladığım kadarıyla ailenizde sizin gibi.
eminim ki kardeşiniz bugün sizi arayacak ya da haber ulaştıracaktır.
ama diğer arkadaşların da dediği gibi babanızın telefonundan mesaj atmak çok mantıklı.

Hem ergenlik evresi, hem yapı olarak asi olunca -ne için kaçtı ise- sebepleri olduğundan büyütüyordur..
Kardeşin herhangi bir engel ile yasak ile tehdit edildi mi acaba.. Şunu bunu yapma, yapmama yasağı gibi..
Dikkat çekmek, ilgi almak için de yapmış olabilir..
17 yaşındayken ben de kaçmıştım evden, beni eve döndüren babamın sahte sevgi gösterisiydi.. Korkumu önlemek için, beni eve döndürmek için kandırmış,öyle söylemişti..
Bilirsin, kardeşin neden eve dönmeye korkar,neden çekinir, o noktayı kırmak etkili olabilir belki..
Bir an önce döner umarım, çok geçmiş olsun..
Ah bu havai yaşlar..
Ne zor ebeveynlerin işi..
Anne babana da ayrı üzüldüm..

essmeralda inş arar okadar pişmanımki dün onu gidip işten almalıydım gitcem dedi sonra gitmiycem dedi gitceği yeri yok diye önemsemedim keşke boş ama keşkeeee

babam ona çook anlayışlı yaklaştı ben ergenken bana okadar anlayış göstermemişti sevgilisiyle mesajlaşmasına göz yumdu konuşurken duydu sustu hırçın delilik yapar diye gezme dedi gitti okumam dedi okamadı iş buldu girdi sahip çıktık ama sıkmadık niye böyle oldu bilmiyorum

essmeralda inş arar okadar pişmanımki dün onu gidip işten almalıydım gitcem dedi sonra gitmiycem dedi gitceği yeri yok diye önemsemedim keşke boş ama keşkeeee

dur sen pişman olma.
her kaçacağım evden diyene aa evet kaçacakmış demeyiz ki ama.
bende kocama iki de bir boşayacam seni diyorum ama boşamıyorum; onun gibi bu da işte.

sen biraz soğukkanlı ol, annen-baban zaten panik haldedir; en azındn aklı başında biri kalsın evde.
babanızın telefonundan mesaj çekin. kardeşiniz aklı başına gelince korkacaktır da çünkü.
korkmasına fırsat vermemek için babanızın sakin olduğunu bilmeli.

tamam onu yapıcaz tatlı tatlı tamam biz hatalıyız kızım dön diyelim belki kokmaz gelir

allah sabır kolaylık versın.bır tanıdığımızın basına geldı bu tur bırsey.kızda oğlanda yaşlarını yenı doldurmuştu.kız bır anlık öfkeyle çıkmış evden 2 gun sonra evlendıler. oğlanın ailesı sahıp çıktı.8 yıllık evlıler su anda . ve çok mutlular. tabıı kızın ailesı çok uzuldu.
kardesınız sevgılısıyle kaçmamış.bı anlık öfkeyle gıtmış. babanızın bırsey yapmayacağını belırten mesajlar atın...ona guvendığınızı evlenmek ıçın değılde sıkıldığı bunaldığı için evden cıktığını bıldığınızı anlatın...belkı duygusal mesajlar onu eve ceker tekrar.
resıt olmadığı ıçın polıs aramak zorunda.başka karakola başvurun lutfen...

umarım psıkolojısı altust olmadan döner..offf çok uzuldum gelışmelerden bızı haberdar et.

purplem ama sevgilisine evlenicem demiş bitti arama artık demiş olanları bilmiyo olabilirim gizliyo olabilir benden başka karakola gidicem babam gitmez artık akşam ben gidicem

nıye aksamı beklıyoorsun hemen gıtsene.
o sımdı ne yaptığını ne konuştuğunu bılmıyor.guzellıkle konuşmalısın.
off cok zor bu yaşlar

purplem ama sevgilisine evlenicem demiş bitti arama artık demiş olanları bilmiyo olabilirim gizliyo olabilir benden başka karakola gidicem babam gitmez artık akşam ben gidicem

evlenemez reşit değil merak etmeyin.
sevgilisine söylemesi mühim değil.
18 yaşını doldurmadığı için ailesinin izni olmadan evlenemez.
polis aramak zorunda, akşam gidin.
hatta diğer polise gidip üstüne başına edin diyeceğim ama derdiniz başınızdan aşkın zaten.

dönsün şu olaydanda yara almadan kurtulsun oruç tutacağım telli duvaklı çıksın yaşını yaşasın istiyorum ben gidicem ama şimdi işteyim bugün haber çıkmaz aramazsa akşam gidicem bildircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…