kar arkadaşım canım haklısın ama bizide anla biz onun canıyız onu düşünüyoruz adı çıkar oda rahatsız olur eve dönerse herkes hakkında konuşur ne olur hali((
telefonu kapalı açmıyor sabah açtı abla arıycam seni otobüsteyim dedi sonra kapandı ulaşamadım bidaha sevgilisine bitti beni arama ben evlenicem demiş deli kız
aslında gelse alıcaz hiçbişey yapmıycaz onu doktora götürcem tepki vermiycem evleniyosa seviyosada düğün yapar veririz bi gelse(
Evt kız 18 yaşından ufak olduğu için, kız ailesi şikayeçi olursa ceza alır çocuk.
Bunu bilse belki bu iş uzamadan geri dönmeye ikna eder kardeşinizi de..
essmeralda asla bekaret için değil piskoloğa götüreceğim önemli olan onun ruh sağlığı ne olursa olsun kabul edicez onu biz hata yapsada yapmasada
essmeralda inş arar okadar pişmanımki dün onu gidip işten almalıydım gitcem dedi sonra gitmiycem dedi gitceği yeri yok diye önemsemedim keşke boş ama keşkeeee
purplem ama sevgilisine evlenicem demiş bitti arama artık demiş olanları bilmiyo olabilirim gizliyo olabilir bendenbaşka karakola gidicem babam gitmez artık akşam ben gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?